Bolesť po vysadení antikoncepcie
Ahojte prosím vás chcem sa poradiť brala som hak 6 rokov teraz končím minulého mesiaca som vysadila a začalo mi bolesť bruška občas ako pichanie a mám aj také citlivé bradavky na dotyk môže to by spôsobené vyradením hak?
Ide o to že s priateľom sme po vysadení liekov spali spolu naplno asi dva krát.
Po vysadení nastúpila menštruácia to bolo 28 júna...potom som už tabletky nezačala brat ďalej po tej 7 dnovej pauze.
Pýtam sa hlavne či toto moze byť spôsobené vyradením hak alebo aká je aj pravdepodobnost že by som náhodou mohla byť aj tehotná.
Áno, môžeš byť tehotná 🤷🏽♀️
Áno, môžeš byť tehotná 🤷🏽♀️
@np_ tak skoro že by som pocitovala bolesť brucha ? Veď to niesu ani dva týždne dozadu.
@veronika1681995 ano, mozu to byt bolesti z vysadenia HAK. Hormony za davaju do poriadku. Pri jednej pauze, ked sme chceli dieta, som mala bolesti vajecnikov a prs permanentne 2 mesiace.
@veronika1681995 ano, mozu to byt bolesti z vysadenia HAK. Hormony za davaju do poriadku. Pri jednej pauze, ked sme chceli dieta, som mala bolesti vajecnikov a prs permanentne 2 mesiace.
@veronikaszabova no aj mne to začalo takými akože nie silnými bolesťami až pichanie niekedy a strašne citlivé bradavky na dotyk mám akoby boľavé

Keď ste sa nechránili tak nebude náhoda 😂