icon

Bolesť pri zavedení vnútromaternicového telieska po cisárskom reze

10. okt 2025

Ako velmi boli zavedenie vnutromaternicoveho telieska, ak ste este nerodili prirodzene, iba cisarskym?

enmery
10. okt 2025

Bolieť to nebolelo, bolo to len nepríjemné, ale aj rýchle.

idasa
10. okt 2025

Zakladal mi Mirenu a áno bolo to bolestivé a extrémne nepríjemné, aj rýchle, naozaj možno ani minútka, ale ten nepríjemný pocit a bolesť som mala v hlave ešte niekoľko dní. Teraz je to ale super.

autor
10. okt 2025
@enmery

Bolieť to nebolelo, bolo to len nepríjemné, ale aj rýchle.

@enmery Predtym si rodila cisarskym rezom?

autor
10. okt 2025
@idasa

Zakladal mi Mirenu a áno bolo to bolestivé a extrémne nepríjemné, aj rýchle, naozaj možno ani minútka, ale ten nepríjemný pocit a bolesť som mala v hlave ešte niekoľko dní. Teraz je to ale super.

@idasa Minutku by som mala zvladnut, aj keby to bolo fakt zle. Predtym si rodila cisarskym rezom?

doriiis
10. okt 2025

Ja odpoviem, aj keď som rodila 2x normálne. Boli to a dosť. Mňa osobne. A je úplne jedno, či to vkladali počas menštruácie alebo mimo nej. Bolelo to rovnako.
Nabudúce si dám pred tým aspoň 2 tabletky proti bolesti.

anonym_87d72b
10. okt 2025
@anonym_autor

@idasa Minutku by som mala zvladnut, aj keby to bolo fakt zle. Predtym si rodila cisarskym rezom?

@anonym_autor mne dal niečo na znecitlivenie, aj som za to platila, už si nepamätám koľko, okolo 20-30 eur, nebolelo ma to, len to bolo neprijemne

idasa
10. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor áno 2x len cisárskym

autor
10. okt 2025
@idasa

@anonym_autor áno 2x len cisárskym

@idasa Vdaka za info.