icon

Čo je základom pre prerušovaný sex?

18. mar 2022

Ako ste zistili kedy je to bezpečné a kedy nie?
Stačí si kúpiť ovu testy a vedieť plodne dni? Sledovať to pár mesiacov?
Po týchto dňoch je bezpečne aj nepresrusovany sex?
Stalo sa nejakej žene že ovu sa jej každý cyklus mení?
Ďakujem

Strana
z2
autor
18. mar 2022

@ibrunova tak nevedela som ako to nazvať lebo to nenazyvam ani plodné a neplodne dní lebo myslím konkrétne dní po ovulácii do menštruácie... Prve predovulacne dni by som neriskovala

stastna17
18. mar 2022

Dni pred aj po ovulacii sú plodne a kolko ich je? To ti niekto nepovie

lusyc
18. mar 2022

Bola to druhá dávka, nebolo mi ani z jednej vôbec nič a prvá mi to nespravila, to som ovu nemala vôbec. To si len my myslime, ze ludske telo má nejaké stále mechanizmy fungovania, ale je plno faktorov, ktoré ho ovplyvňujú a asi teda stále inak. Takže spoliehať sa na meranie teploty, ovulacne testy, pravidelnosť cyklu, choroby, manzela/partnera a iné, môže aj zmeniť plány 😉

autor
18. mar 2022

@lusyc jasné, s tým rátam 🙂 budem to skúšať radšej pri plánovaní rovno ďalšieho bábätka 😀 nateraz nehrozí 😀

galioska
18. mar 2022

som s manzelom vyse 20 rokov neotehotnela som neplanovane ani raz. Nikdy som nemala antikoncepciu a ani on ziadnu ochranu. Ja si myslim, ze proste bud to vie alebo nevie.

autor
18. mar 2022

@galioska písala som hore už viackrát že som sa zle vyjadrila, nemyslela som prerušovaný sex pri styku ale prerušovaný štýlom po ovulácii naplno do začiatku menštruácie.
Práveže máme prerušovaný styk tak preto ma zaujímal tento názor 🙂

Strana
z2