icon

Čo očakávať po vysadení antikoncepcie Lyndinete 30?

22patricius
6. nov 2025

Ahojte po 10 rokoch som vysadila antikoncepciu lyndinete30 po dobrati posledného balenia menstruacia prišla potom dokonca prišla menstruacia aj druhý krát a to presne na 28 deň síce bola slabšia ale bola trvala 4 dni no a teraz mám 33 deň cyklu a nič brucho ma boli už pár dni už som dokonca mala aj také že už už to ide a nič dnes ma brucho dokonca ani neboli viem že sa moc sledujem boli neboli ale už mám stres kedy a či príde sex som nemala ako ste to mali vy po vysadení koľko mám čakať kým pôjdem k dr nechce sa mi tam hneď utekať

miska_kal
6. nov 2025

nemusis ist k doktorovi. je to bezny jav, ked ti takto kolise cyklus po vysadeni HAK. je to velky zasah do tela - ci ju zacnes brat alebo vysadis. proste chvilku telu trva, nez si zvykne a znova sa unormalni 🙂

22patricius
autor
6. nov 2025
@miska_kal

nemusis ist k doktorovi. je to bezny jav, ked ti takto kolise cyklus po vysadeni HAK. je to velky zasah do tela - ci ju zacnes brat alebo vysadis. proste chvilku telu trva, nez si zvykne a znova sa unormalni 🙂

@miska_kal skôr sa bojím toho že ma brucho pobolieva dokonca včera som mala pocit že uz dostanem a nič na nervy som z toho a viem stres k tomu nepridáva