Čo očakávať po vysadení antikoncepcie Lyndinete 30?
Ahojte po 10 rokoch som vysadila antikoncepciu lyndinete30 po dobrati posledného balenia menstruacia prišla potom dokonca prišla menstruacia aj druhý krát a to presne na 28 deň síce bola slabšia ale bola trvala 4 dni no a teraz mám 33 deň cyklu a nič brucho ma boli už pár dni už som dokonca mala aj také že už už to ide a nič dnes ma brucho dokonca ani neboli viem že sa moc sledujem boli neboli ale už mám stres kedy a či príde sex som nemala ako ste to mali vy po vysadení koľko mám čakať kým pôjdem k dr nechce sa mi tam hneď utekať
nemusis ist k doktorovi. je to bezny jav, ked ti takto kolise cyklus po vysadeni HAK. je to velky zasah do tela - ci ju zacnes brat alebo vysadis. proste chvilku telu trva, nez si zvykne a znova sa unormalni 🙂
@miska_kal skôr sa bojím toho že ma brucho pobolieva dokonca včera som mala pocit že uz dostanem a nič na nervy som z toho a viem stres k tomu nepridáva

nemusis ist k doktorovi. je to bezny jav, ked ti takto kolise cyklus po vysadeni HAK. je to velky zasah do tela - ci ju zacnes brat alebo vysadis. proste chvilku telu trva, nez si zvykne a znova sa unormalni 🙂