Čo sa stane po vysadení antikoncepsie po 2 dňoch?
Ahojte,ma s tym prosim niekto skusenost? Dostala som od lekara antikoncepsie Yadine na upravu cyklu a dnes som si ju dala len 2. krat (mam 2. den cyklu) a je mi strasne zle... na vracanie,zavraty,bolest höavy,busenie srdca... moze to byt z toho,ze? mam ju vysadit? prejde to? Co sa stane ak j po 2 dnoch vysadim??
moja kamaratka raz mala antikoncepciu, ktora jej nesadla a skoncila az v nemocnici, volali sme sanitku... Ak si myslis, ze je to tou antikoncepciou, tak ju vysad radsej hned... Co sa stane, neviem... Chranena urcite nebudes, ale myslim, ze nebudes mat rozhadzany cyklus kvoli dvom dnom...
Ja osobne pri takychto tazkostiach by som ju vysadila a zasla k lekarke,ze mi z nej neni dobre.ked ju vysadis tak tie neziaduce ucinky by maly odozniet.
ahoj ja som mala po tabletkach Maitalon to iste - uz hned po prvej. Dokonca parkrat som sa aj pogrcala. Tie zavraty a pocit na vracanie pravdepodobne neprejdu. Asi na to Tvoje telo reaguje takto zle. Najlepsie je zmenit antikoncepciu na nejaku inu. Ked to vysadis, tak mozno Ti pride menstruacia zase. Alebo skus to brat pred spanim a mozno to prespíš. Mozno 🙂
Vysaď ju keď máš takéto stavy !!!!
mne bývalo zle ked som si dala tabletku ráno pred jedlom
zavolaj dr...a poradsa sa, ale urcite by som vysadila...i ked ti to uz moze rozhadzt cyklus

moze to byt aj z toho, ale ja by som asi zavolala svojmu lekarovi aporadila sa. Ale urcite si mozes precitat pribalovy letacik, ake su vedlajsie ucinky a potom zavolaj lekarovi. Ak ju vysadis, nestane sa nic, akurat neberies antikoncepciu......