Čo sa stane po vysadení hormonálnej antikoncepcie?
Co sa stane s mojim telom ak vysadim HAK po 7 dňoch resp. Siedmej tabletke?
Mam pocit ze mi nesadla od druhého dňa užívania som placliva stále sa len sledujem bojím sa ze sa ráno nezobudim sledujem vselijake fora suvisiaze s neziaducimi ucinkami HAK tu na MK .
cez deň som ok ale večer je to katastrofa. Mužovi vždy hovorím nech ma rano skonroluje "či žijem" ..( hak beriem cca okolo 17tej) ďakujem..
Ja si myslím, že ak máš v hlave problém s tabletkami, budeš mať aj s telieskom.
@ibrunova kiež by to bolo len v hlave
@vsetkounas teraz už nie je povinnosť robiť každý rok pečeňové testy, mne povedala, že už im to nepreplácajú, že si to mám dať vyšetriť v rámci preventívky u obvodného.
a kde inde?
@ibrunova ja sa aj bojím troska nakolko mam anemiu mamka ma kŕčové žily otec vysoký cholesterol ..
troška? veď si v hlave privádzaš všetky možné príznaky kadečoho. Ešte môžeš skúsiť Nuvaring.
@ibrunova ja si najprv pojdem dat urobiť urobiť všetky krvne testy . A až keď budem mať výsledky čierne na bielom ze som zdravá jak ryba budem uvažovať nad hormonalnou antikoncepciou..
Pretože to sa mi nepozdáva pred jej užívaním som bola jeden kľudný vyrovnaný človek..
tak kašli na ňu a skús inú antiku.
@ibrunova je pravda že si zato doplácam ale doplacala som odjakživa a berie my ďalej každy rok ,možno záleží od gynekológa .
Mňa by zaujímalo že koľko máš rokov , podľa mňa stačí možno iba prediskutovať s gynekológ doplat si krvné testy ak to už teda není v rámci poisťovne a zachovaj pokoj .Vyrovnaný človek nezmenilo sa aj niečo ako branie HAK nemás problémy aj v práci alebo nechceš podvodme ďalšie dieťa keď tak hľadáš prečo dôvod prečo nie .Všetko má vedľajšie účinky ale ja si vždy poviem že každý na niečo umrieť musíme a tým nemyslím branie HAK vyjdes na ulicu a prejde tá auto takto to nemôžeš brat .Ale tak kľudne môžte použiť kondóm alebo skús spermicidne gély je veľa možností .

@vsetkounas ako si nato prišla že nizkohormonalna?