Daylette - spokojnosť
Ahojte! V novinach prebehli v posledom case clanky o skodlivosti antikoncepcie. Ja uz 2 roky uzivam Daylette a som maximalne spokojna. Kedze je to schema 24+4, tak mavam velmi slabu menzes, niekedy vobec ziadnu, vobec som nepribrala, libido nekleslo. Lekar mi vysvetlil, ze pri tejto scheme je normalne, ze menzes nemusi nastat a pokial som pravidelne uzivala tabletky, tak sa nemusim obavat nechceneho tehotenstva. Akurat som bola znepokojena clankami v novinach. Po diskusii s lekarom mi bolo vysvetlene, ze cela afera vznikla vo Francuzku, kvoli venoznemu tromboembolizmu a to najma preto, ze tam zeny mozu kupovat volne antikoncepciu v lekarnach, nechodia na pravidelne kontroly a vacsina zien fajci. Konkretne moj lekar mal za celu prax len jeden pripad pri uzivani antikoncepcie, ale viac pripadov u zien, ktore ju neuzivali. Co si myslite o tom vy? Bojite sa, ci si myslite, ze cela afera je nafuknuta?
Zdravím Vás,
predávam jednu neotvorenú krabičku antikoncepcie Daylette (3 blistre) a 2 nepoužité blistre. 5 blistrov za 40 eur, rada by som sa ich zbavila, a pomohla, kto potrebuje.
🙂
Ďakujem
@kristinlen zdravim predavate iba vsetky spolu?
@kristinlen Dobrý deň, mala by som záujem, ak je to ešte aktuálne
@kristinlen dobry vecer predavate iba vsetky spolu?
@prepaska áno, je to stále aktuálne 🙂 máte záujem?
@iwka963 najlepšie áno
@kristinlen mate ešte? Mala by som záujem. Ďakujem
@kristinlen dobrý deň ešte ich mate?
Mam záujem o daylette mate niektora
Nemá prosim niekto na predaj daylette momentalne? 🙂
Mám na predaj 1 mesačne balenie, ak by niekto mal záujem...
Mam 3 blistre z jednoho bráne 6ks
@michalcikes Zdravím, mala by som záujem, aká je exspirácia a cena?
@prepaska posielam foto
Nepadajú vám vlasy z daylette?

@sabinka39 zdravim aka by bola cena?