Dôvod meškania menštruácie po núdzovej tabletke
Ahojte baby, chcela by som sa opýtať na radu,názor alebo či ste niečo podobne niekto zažili. 19.1 som použila núdzovú tabletku po , escalleppe, asi do pol hodinky (aj keď sa priateľ do mňa neurobil, ale bolo to 3 dni pred plodnymi dnami tak pre istotou keďže som na vysokej). Potom mi meškala menstrucia tak som si spravila test a neg, zašla som teda pre istotou ku gynekologicke, povedala že nie a aj z hcg testov vyšlo že neg. Ale teraz je to už dva tyzdne čo som aj tak nedostala menštruáciu, mala ju dostať 5.2 a stále nič. Viem že je rozbité pravdepodobne tou tabletkou, máte s tým nejaké skúsenosti ? Alebo ako by sa to dalo vyriešit, upraviť cyklus ?
to ti strasne rozhadze cyklus. musis dat tomu cas, same sa ti to vrati do normalu. ja som ju raz davno musela pouzit a cyklus som mala rozdrbany pol roka.
Dala si si do tela velky hormonalny koktejl. Telo teraz nevie, kde je sever. Potrebuje cas na upravu.
@michellkaa Bude, len to potrva nejaky cas. Ja som ju uzila raz a trvalo dva mesiace, kym som sa dala po nej dokopy.
Bude to v poriadku, ale musis pockat kym sa ti rozhadzane hormony daju doporiadku.
Tabletka po nie je sranda.
Ahojte baby, v máji som použila tabletku PO (so zložkou levonogestrel) 25.5. týždeň pred menštruáciou. Už od 31. sa začali objavovať pár kvapiek krvy,ale menštruacia začala 3.6. tá bola úplne normálna a skončila 9.6. Následne nejakého 15.6. sa začalo objavovať špinenie(aj s trochou krvi)a trvalo týždeň do 21.6. Momentálne je už 6 deň kedy my meškajú. Samozrejme v júni som brala nejaký čas kvapky gynex aj tablety dicinone, aby krvácanie prešlo. Je možné že my meškajú len kvôli tej tabletke?

@michellkaa po kazdom sexe si davas tabletku po?