Dôvod meškania menštruácie po núdzovej tabletke
Ahojte baby, chcela by som sa opýtať na radu,názor alebo či ste niečo podobne niekto zažili. 19.1 som použila núdzovú tabletku po , escalleppe, asi do pol hodinky (aj keď sa priateľ do mňa neurobil, ale bolo to 3 dni pred plodnymi dnami tak pre istotou keďže som na vysokej). Potom mi meškala menstrucia tak som si spravila test a neg, zašla som teda pre istotou ku gynekologicke, povedala že nie a aj z hcg testov vyšlo že neg. Ale teraz je to už dva tyzdne čo som aj tak nedostala menštruáciu, mala ju dostať 5.2 a stále nič. Viem že je rozbité pravdepodobne tou tabletkou, máte s tým nejaké skúsenosti ? Alebo ako by sa to dalo vyriešit, upraviť cyklus ?
@really8 nie, teraz som ju prvy krat použila
to ti strasne rozhadze cyklus. musis dat tomu cas, same sa ti to vrati do normalu. ja som ju raz davno musela pouzit a cyklus som mala rozdrbany pol roka.
Dala si si do tela velky hormonalny koktejl. Telo teraz nevie, kde je sever. Potrebuje cas na upravu.
@jomarch ďakujem, tak snad to bude v poriadku teda
@michellkaa Bude, len to potrva nejaky cas. Ja som ju uzila raz a trvalo dva mesiace, kym som sa dala po nej dokopy.
Bude to v poriadku, ale musis pockat kym sa ti rozhadzane hormony daju doporiadku.
Tabletka po nie je sranda.
Ahojte baby, v máji som použila tabletku PO (so zložkou levonogestrel) 25.5. týždeň pred menštruáciou. Už od 31. sa začali objavovať pár kvapiek krvy,ale menštruacia začala 3.6. tá bola úplne normálna a skončila 9.6. Následne nejakého 15.6. sa začalo objavovať špinenie(aj s trochou krvi)a trvalo týždeň do 21.6. Momentálne je už 6 deň kedy my meškajú. Samozrejme v júni som brala nejaký čas kvapky gynex aj tablety dicinone, aby krvácanie prešlo. Je možné že my meškajú len kvôli tej tabletke?

@michellkaa po kazdom sexe si davas tabletku po?