Ellaone a antikoncepcia

20. okt 2022

Ahojte, potrebovala by som poradiť. Užívam antikoncepciu ale bohužiaľ som nedobrala posledné 3 tabletky, kvôli črevným problémom (nedokázali sa vstrebať) preto som prešla do 7 dňovej pauzy (podľa letáku som chránená ale nejak si nie som istá) Včera sa nám pri styku stala menšia nehoda. Dnes večer (teraz) som užila tabletku po Ellaone. Môže sa mi teraz úplne rozhodiť cyklus? To znamená, že mi ďalšie krvácanie v pauze nepríde?. Dnes ráno som dostala aj krvácanie z vysadenia a od zajtra chcem začať užívať antikoncepciu tak ako som zvyknutá. Zmizne mi teraz krvácanie? Prípadne ak má niekto skúsenosť, čo môžem očakávať.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
20. okt 2022

@jabadabadu ďakujem, bohužiaľ tehotenstvo nepripadá do úvahy a keďže som takto cyklus ešte neskracovala tak som si nebola istá. Čiže teraz môžem očakávať haprovanie cyklov?

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
20. okt 2022

@jabadabadu ďakujem, začnem od znova užívať antikoncepciu teda po tej pauze a uvidím, čo to urobí

autor
20. okt 2022

@jabadabadu môžem teda pokračovať v užívaní antikoncepcie alebo si musím ešte nechať pauzu?

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
23. okt 2022

@jabadabadu skrátila som pauzu a pýtala som sa aj tu v gynekológickej poradní a bolo mi odpovedáne, že ak som nedobrala posledné 3 tabletky tak síce sa mi menštruácia skrátila ale nebola som chránená a ja som nepochopila letáku. Lenže vôbec neviem načom som. Snáď aspoň tabletka po zabrala.

autor
23. okt 2022

*cyklus skrátil*