icon

Hormonálne teliesko Levosert

3. máj 2023

Budúci týždeň mám ísť na vloženie a stále som sa nerozhodla či sa dať pri aplikácii uspať alebo netreba. Bolelo vás vkladanie? Koľko vás teliesko stálo?

Ďakujem za informácie

ivanabat
3. máj 2023

Bolelo a strašne, akože prežila som, ale veru asi by som už druhýkrát nešla. Mne ho však zavádzali zo zdravotných dôvodov a kým si moje telo zvyklo tiež to trvalo celkom dlho. Stálo ma myslím 150 eur. Nechcem ťa odradiť, lebo zas teraz, keď už prešlo 6 mesiacov je to ok, len tých 6 mesiacov to nebolo nič moc.

lucinka62
3. máj 2023

Ahoj,vklad neboli uz mam druhe,som maximalne spokojna toto druhe bolo za 135e cize o 15e drahsie ako prve ale to je normalne asi,kazde telo to ma inak cobsa tyka tej adaptacie,kym si telo zvykne a pod.

alofinka
3. máj 2023

ja ho mám štyri roky, budúci rok ho idem vybrať a nasadiť nové, cena bude 180 eur hovorila plus 40 eur nejaký gél na umrtvenie, ak sa to nepodarí tak ma uspia tak ako aj predtým

autor
3. máj 2023

Ďakujem krásne za skúsenosti 🤗.....asi zvážim teda aspoň niake lokálne umrtvenie, trvalo vkladanie dlho?

@lucinka62 Pamätáš si ešte v akej lekárni si teliesko kupovala? Asi sa tie ceny líšia lekáreň od lekárne, lebo mne tiež gynekológ hovoril že tak okolo 140.

lucinka62
4. máj 2023

Profi lekaren to bola