Je bezpečné použiť núdzovú antikoncepciu dvakrát?
Dobrý deň, chcela by som sa poradiť. Mám 15 rokov. Pred 6 dňami som užila ellaOne a včera sa nám pri sexe pravdepodobne zošmykol kondóm. Od styku prešlo asi 12 hodiny. Chcela by som sa opýtať, či môžem užiť núdzovú antikoncepciu znova a čo mám teraz urobiť. Prosím o diskrétnosť. Ďakujem.
@anonym12344 pánečku, hej môžeš ale rozhádže ti to veľmi hormóny. Choď za mamou a povedz jej, že chceš antikoncepciu alebo nemaj sex, lebo zle dopadneš 🤦♀️
Nemalo by sa viac krát v jeden menštruačný cyklus
A už vôbec nie pravidelne
Súhlasím, radšej antikoncepcia lebo budeš mať zbytočne problémy
A na zváženie je aj počkať so sexom..
@anonym12344 keď si dosť vyspelá na to už pravidelne spať so svojim (dúfam) frajerom, mala by si byť vyspelá aj na to porozprávať sa so svojou mamou nech ide s tebou k dr a predpíše ti antikoncepciu. Ale nerozumiem jak si dávate pozor keď dvakrát za týždeň potrebuješ tabletku. Zjavne ste ešte decká a toto ste si mali nechať na neskôr. Ak nemáš odvahu riešiť to s mamou a nechceš si dodrbať zdravie ani mať v 16tich dieťa, tak si sex odpusti aspoň do 18tky.
Ja som si najprv myslel že je to nejaká ďalšia "troll" téma vytvorená na pobúrenie... Potom som videl že okres Sabinov a bolo mi všetko jasné. Hádam nejaké rady ktoré tu boli uvedené padnú na úrodnú pôdu.. ale mám vážne pochybnosti.
Si si istá, že v tvojom veku je toto najlepší spôsob, ako si užívať leto, aj prvé lásky? Potrebuješ riskovať tehotenstvo, ničiť si zdravie antikoncepciou, týmito tabletkami?
Dievča zlaté, daj si povedať. Nič ti neutečie. Netreba sa ponáhľať.
Doseres si cyklus ale lepsie ako si dosrat cely zivot.
Rozumiem, že sex je dovolený od 15 rokov ale úprimne dievča kam sa ponáhľaš? Nikdy by som si v 15tich nevedela predstaviť mať sex a nedaj boh riešiť nejaké tabletky po.

@anonym12344 🤦♀️
Príliš skoro zacinas