Je kondóm spoľahlivý aj bez hormonálnej antikoncepcie?
Ahojte začnem tym ,ze som musela vysadit antikoncepciu a teraz sa chránime kondomom. Nemôžem momentálne žiadnu hormonálnu ochranu. Nehormonalne teliesko mi moj gynekológ neodporúčal. Konodm používame pat dni, ale chcem sa spytat, tie ktoré pouzivate s partnerom kondom spraví sa do vas alebo radšej vytiahne ? Ja mam take zmiešané pocity, uz sme boli pri antike zvyknutí ,ze nemusime si davat pozor a teraz je to take ako keby sme boli pubertiaci a dávame si stale pozor 🙈😃
@anonym_autor my pouzivame 10 rokov a mame 2 planovane deti. Bez nehody
my použivame kondomy vyse 20 rokov a nikdy ziaden problem, ziadna nehoda, a jasne, že dokonca).....tu aspon vidim, že je tam nejaka blokada, kym pri HAK by som skor mala pocit neistoty
mala som zo zaciatku nervy takze vytahoval aj s kondomom, teraz uz nevytahuje, je to bezpecne
my použivame kondomy vyse 20 rokov a nikdy ziaden problem, ziadna nehoda, a jasne, že dokonca).....tu aspon vidim, že je tam nejaka blokada, kym pri HAK by som skor mala pocit neistoty
@sorciera24 Súhlasím pri kondóme si nejaký problém všimneš, zato pri HA nie, ani keď sa berie ukážkovo.
@anonym_autor ani Pharmatex nemôžeš?
@anonym_autor ani Pharmatex nemôžeš?
@letfenixa pocula som o nom, ale to uz radšej ten kondom ... čítala som ,ze musis pri nom dodržiavať nejake pravidla a čas kedy ho aplikovať a to mi pride dosť obmedzujúce
@letfenixa pocula som o nom, ale to uz radšej ten kondom ... čítala som ,ze musis pri nom dodržiavať nejake pravidla a čas kedy ho aplikovať a to mi pride dosť obmedzujúce
@anonym_autor no čipok sa rozpusti do 4 minút po zavedení, to zas nie je nič strašné, plus to môžete skombinovat s kondomom a máš dvojitú ochranu.

Pozri si navod. Spravit sa moze, ale nesmie uz potom pokracovat s tym istym. Kondom je spolahlivy, jediny jeho problem je, ze ho vies pouzit nespravne a nevsimnes si to. Zle nasadeny, malo miesta na ejakulat, sklznutie, prasknutie ... A radsej spolahlive znacky, uz som nasiel deravy.