icon

Je moja antikoncepcia príčinou migrén?

nikcusska
28. jan 2026

Ahojte, užívam Maitalon už rok a štvrť a po roku užívania začalo peklo, prvá migréna v mojom živote a bolo to tak silné že som myslela že zomriem, ale ustála som to dostala som novalgin a 2 mesiace bol klud, 20.12 2025 to znova prislo, no uplne iná migréna, najskor bolesť hlavy neskor mi začalo brnieť ľavé líce a noha.. po tejto mojej poslednej migrene som si povedala že dost, je to mesiac od nej a ja mám dni kedy som okej, ale mám dni (skoro každý druhy) kedy ma síce nebolí hlava ale je mi všetko ostatne, kruti sa mi hlava tiká mi oko, úzkosti, povedala by som že depresívne myšlienky všetko dokopy, mal to niekto takto a bolo to tou antikoncepciou? Ostáva mi 7 tabletiek, s gynekologickou sme dohodnute že už nepokracujem, no ja sa bojim že mi tieto veci nezmiznú. Fakt žijem momentalne taký život o akom som ani nesnívala, skoro každý druhy den nic nevladzem robit len sa topim v depresiách že to už nikdy nebude lepsie. Nikdy som toto ešte nezazila takze preto to pripisujem tej antikoncepcii. Snáď to bude ňou🙏

anonym_e94e2e
18. feb 2026

@nikcusska Neviem ci to je aktualne este. Ale moze byt. Ja som brala mistru roky a zacala som mavat strasne migreny. Pripisovala som to mojmu sedavemu zamestaniu a dodrbanej chrbtici z toho🤣 ze to bude tym. Ale po vysadeni lebo sa snazime o babo som novy clovek. Ono aj v pribalovom letaku bolo nieco s tym ze ak mate migreny tak neuzivat tuto formu antikoncepcie a treba sa poradit s lekarom..

saxana000
18. feb 2026

Ja som mala prechodne tabletky na par mesiacov kym som si vybavila sterilizaciu a teda migreny som mala neskutocne.po vysadeni bolo okamzite vsetko v poriadku.

nikcusska
autor
22. feb 2026
@saxana000

Ja som mala prechodne tabletky na par mesiacov kym som si vybavila sterilizaciu a teda migreny som mala neskutocne.po vysadeni bolo okamzite vsetko v poriadku.

@saxana000 som 3 týždne po vysadení a všetko je už inak.🙏 odvtedy žiadne migrény