icon

Je možné otehotnieť po užití tablety Escapelle?

michi29
Dnes o 06:05

Ahoj žienky, v 5 deň cyklu sme mali po mesiaci cca s manželom styk, ejakuloval mimo, no nebol si istý 100%, či nejaká kvapka neušla, tak som pre istotu vzala hneď ráno tabletu Escapelle.
Moja otázka znie, je podľa Vás možné tehotenstvo?
MS mávam pravidelne (28), no aj tak sa bojím, a neviem ako vydržím čakať na ďalšiu MS.
Prosím nenávistné narážky si odpusťte.
Ďakujem za každú odozvu.

anonym_cb0681
Dnes o 06:11

Tehotenstvo možné je - ale nepravdepodobné a súčasne aj možné meškanie MS, kvôli tabletke po.

anonym_9ea219
Dnes o 06:48

5den cyklu je uplne malo pravdepodobne ved to len den pred ti musela skoncit MS, niektore zeny este 5 den ju maju. Vzdy zaciatok je najmenej pravdepodobny a potom sa zvysuje sanca. Navyse si si zobrala tabletku po.

anonym_237146
Dnes o 06:56

@michi29 5deň doznieva ms....určite nie a k tomu ešte aj tabletka,akurát si telo zblaznila...ale neboj

anonym_c2868d
Dnes o 07:17

Kvoli takej malej pravdepodobnosti tehotenstva si dat taku chemicku naloz hormonov do tela...

2691
Dnes o 07:42

@michi29 neboj, nebudeš, ale rataj s tým, že ďalšia ms môže meškať.Takze kým nedostaneš ms, tak buď opatrná.

anonym_e806eb
Dnes o 07:49

Hlavne sa priprav na to, ze tabletka Ti rozhadze cyklus este na x dalsich mesiacov, takze tych stresov mozes mavat viacej a pravidelne.

jeennyv
Dnes o 10:38

Halooo ty vies co je piaty den cyklu….5ty den kedy pravdepodne mas este ms…kazda zena co ma 5-7 menstruaciu ma este ms a malo pravdepodne otehotnenie, ty si si vacsi bordel narobila s tabletkou v tele