Je možné otehotnieť po užití tablety Escapelle?
Ahoj žienky, v 5 deň cyklu sme mali po mesiaci cca s manželom styk, ejakuloval mimo, no nebol si istý 100%, či nejaká kvapka neušla, tak som pre istotu vzala hneď ráno tabletu Escapelle.
Moja otázka znie, je podľa Vás možné tehotenstvo?
MS mávam pravidelne (28), no aj tak sa bojím, a neviem ako vydržím čakať na ďalšiu MS.
Prosím nenávistné narážky si odpusťte.
Ďakujem za každú odozvu.
5den cyklu je uplne malo pravdepodobne ved to len den pred ti musela skoncit MS, niektore zeny este 5 den ju maju. Vzdy zaciatok je najmenej pravdepodobny a potom sa zvysuje sanca. Navyse si si zobrala tabletku po.
@michi29 5deň doznieva ms....určite nie a k tomu ešte aj tabletka,akurát si telo zblaznila...ale neboj
Kvoli takej malej pravdepodobnosti tehotenstva si dat taku chemicku naloz hormonov do tela...
Hlavne sa priprav na to, ze tabletka Ti rozhadze cyklus este na x dalsich mesiacov, takze tych stresov mozes mavat viacej a pravidelne.
Halooo ty vies co je piaty den cyklu….5ty den kedy pravdepodne mas este ms…kazda zena co ma 5-7 menstruaciu ma este ms a malo pravdepodne otehotnenie, ty si si vacsi bordel narobila s tabletkou v tele

Tehotenstvo možné je - ale nepravdepodobné a súčasne aj možné meškanie MS, kvôli tabletke po.