Je možné otehotnieť pri pravidelnom užívaní antikoncepcie Zlynda?
Ahojte skôr ako ma ukamenujete chcem skôr vedieť či niektorá z vás otehotnela aj pri pravidelnom užívaní antikoncepcie Zlynda , bez grcania bez hnaciek bez atb. A Pravidelne užívala HAK ?
Totiž lepila som si Evru vyše roka cca no nerobila mi dobre respektíve skôr ten esteogen , prešla som v júni na Zlyndu lenže menzes posleny bol v apríli tohto roku , naco mi bolo povedané že je to normálne že mám nízku sliznicu koli HAK- okej neriešila som, lenže ma desí ta neistota každý mesiac , keď ms nepríde a ty nevieš a začneš si domýšľať čo keď nejak sa stalo veď nie je 100%tna žiadna anikonecepcia jedine nesexovat 😆 a ty si veselo papaš ďalej antiku , potom sa začneš sledovať , študovať a stále si si neistá , čo ak . Tak som si teda spravila pre istotu test , tak ho sem hodím že či len ja vidím slabu druhu čiarku alebo už som fakt tak paranoidna ? 🤷♀️ samozejme budem vďačná ak sa podelíte o vašu skúsenosť s podobným problémom. Ďakujem 🙂

Ďakujem 🙂
Test je negatívny
@liv_94 je tu viac tem na Zlyndu a tehotenstvo.jej ucinok je,ze zeny nemaju menstruaciu.ja som pri jej uzivani takto otehotnela a tiez som o tom nevedela az kym sa neobjavili prve priznaky
@liv_94 test je podľa mňa negatívny, ale ak sa máš takto stresovať, zmeň antikoncepciu
Test je negatívny. Ale absolútne nechy,prečo nezmeníš antikoncepciu na takú, kde príde krvácanie každý mesiac.
@liv_94 je tu viac tem na Zlyndu a tehotenstvo.jej ucinok je,ze zeny nemaju menstruaciu.ja som pri jej uzivani takto otehotnela a tiez som o tom nevedela az kym sa neobjavili prve priznaky
@anonym_dd1750 aha ďakujem za odpoved a brala si ju pravidelne ? Alebo aký bol dôvod že si predsa pri jej užívaní ostala tehotná ? Ďakujem 🙂
Test je negatívny. Ale absolútne nechy,prečo nezmeníš antikoncepciu na takú, kde príde krvácanie každý mesiac.
@anonym_03154c no ja som brala Drovelis po pôrode ale z neho som mala strašne migrény ktoré boli tak silne že som mala pocit že pri nich odpadnem plus zle videnie a pod. Zmenila som na Evru naplaste ale tam tiež menzes bol potom nebol a kade ako a nakoniec som prišla nato že ani tato mi nerobí dobre pribrala som 14kg z nej plus beriem lieky na riedenie krvi čiže som musela prejsť na nejakú bez estrogénu čiže teraz mám Zlyndu . No tu zase nemám absolútne menzes od apríla čiže keď sa sebe spozorujem nejaké menšie príznaky tak už stesujem a testujem . A áno bolo mi ponúknuté teliesko ale to nechcem . Takže nejak na výber veľmi nemám.
@anonym_dd1750 aha ďakujem za odpoved a brala si ju pravidelne ? Alebo aký bol dôvod že si predsa pri jej užívaní ostala tehotná ? Ďakujem 🙂
@liv_94 brala som ju po 2 porode kvoli extremne silnej menstruacii,lekar tvrdil ze sa ma po nej cyklus upravit a krvacanie a bolesti nebudu take silne.brala som pravidelne,no cyklus raz bol,raz nie.nakoniec som isla uz do 2 trimestra ked som zistila ze som tehotna a menzes bol 2x po sebe uplne normalny..netusim ci sa ucinok antikoncepcie neoslabil pri chorobe,ani lekar nechapal 🤷♀️
@anonym_03154c no ja som brala Drovelis po pôrode ale z neho som mala strašne migrény ktoré boli tak silne že som mala pocit že pri nich odpadnem plus zle videnie a pod. Zmenila som na Evru naplaste ale tam tiež menzes bol potom nebol a kade ako a nakoniec som prišla nato že ani tato mi nerobí dobre pribrala som 14kg z nej plus beriem lieky na riedenie krvi čiže som musela prejsť na nejakú bez estrogénu čiže teraz mám Zlyndu . No tu zase nemám absolútne menzes od apríla čiže keď sa sebe spozorujem nejaké menšie príznaky tak už stesujem a testujem . A áno bolo mi ponúknuté teliesko ale to nechcem . Takže nejak na výber veľmi nemám.
@liv_94 akože nemáš? Veď je milión druhov aj nízko hormonálnej antikoncepcie. Len treba skúšať bohužiaľ.
@liv_94 brala som ju po 2 porode kvoli extremne silnej menstruacii,lekar tvrdil ze sa ma po nej cyklus upravit a krvacanie a bolesti nebudu take silne.brala som pravidelne,no cyklus raz bol,raz nie.nakoniec som isla uz do 2 trimestra ked som zistila ze som tehotna a menzes bol 2x po sebe uplne normalny..netusim ci sa ucinok antikoncepcie neoslabil pri chorobe,ani lekar nechapal 🤷♀️
@anonym_dd1750 ďakujem za odpoved 🙂 veď toto že ked nemám ja vobec ani nemôžem tušiť že čo sa deje a ci som či nie ach , no nič teraz už asi neporiešim nic , ale budem sa musieť poradiť z dr . Ďakujem

Tá čiarka je vážne slabá, tak slabá že ju nevidím...