Nevoľnosť počas užívania Zlyndy: Vaše skúsenosti?
Ahojte, pol roka som užívala zlyndu bez zelených tabliet (podla pokynov gynekológa), aby sa mi nastavili telo. Tento mesiac 1.krát užívam zelené tablety - po druhej sa mi objavili mierne kŕče v bruchu a bolesti žalúdka, už mám v sebe aj tretiu a stále rovnako. Menzes stále nikde. Hlavne tá nevoľnosť ma zaskočila, mávala som ju normálne pri menzese, myslela som, že pri užívaní HAK zmizne. Máte skúsenosť?
Zlynda je navrhnutá tak, aby menzes úplne vyblokovala, prípadne zostane len dvojtrojdňové špinenie. Zelené tabletky bez účinnej látky jesť nemusíš, obsahujú trochu železa, ktoré môže dráždiť prázdny žalúdok. Takže kľudne ich hoď do koša a urob štvordňovú pauzu bez piluliek, no odporúčam si nastaviť v mobile pripomienku na deň, keď treba pokračovať s aktívnymi tabletkami.
@anonym_fcd6db takže to bude tým železom, to netolerujem.....ďakujem.

Zlynda je navrhnutá tak, aby menzes úplne vyblokovala, prípadne zostane len dvojtrojdňové špinenie. Zelené tabletky bez účinnej látky jesť nemusíš, obsahujú trochu železa, ktoré môže dráždiť prázdny žalúdok. Takže kľudne ich hoď do koša a urob štvordňovú pauzu bez piluliek, no odporúčam si nastaviť v mobile pripomienku na deň, keď treba pokračovať s aktívnymi tabletkami.