Je možný používať Pharmatex každý druhý deň?
Je možné používať každý druhý deň cca? Neuškodí to?
a este tu je aj otazka, ci sa tomu naozaj da verit 100 % lebo tiez, som citala viacero recenzii nato a aj v letaku je pisane npr. ze mydlo aj v stopovom mnozstve nici ucinnost tabletky/gelu takze za mna raz za cas ano ale urcite nie takto pravidelne
V kombinácii s prerušovaným samozrejme, reakciu som nemala žiadnu (podráždenie atď)
Či je to účinné už je o inom ale ja hovorím lepšie niečo ako nič, keďže momentálne si bábo dovoliť nemôžme, a iné alternatívy nemôžme, ide mi hlavne o to či to nemôže uškodiť nejak, viem ,že pálenie, svrbenie atď je tam písané, nič takéto s toho nemám ,len s dlhodobejšieho hľadiska či je to ok
@123bublinka
@janinah
tak ono keby si sa skusila opytat na tento druh antikoncepcie svojho gynekologa, tak by to urcite neodporucil a uz vobec nie z dlhodobeho hladiska presne kvoli tomu moznemu pocatiu a to je myslim dost silny argument kedze presne tomuto chcete predist

uškodí...tvojej peňaženke😉 a seriozna odpoved je,že treba vyskúšať,či nebude pocit podráždenia,štípanie a pod,ale nemalo by to škodiť