Je prerušenie a kondóm dostatočná ochrana?
Ahojte, ma niekto skusenost s ochranou pri pohlavnom styku, prerusenie + kondom? Je to dostacujuca ochrana? Tabletkovu antikoncepciu brat nemozem.
@anonym_cc06bd
A o com teda pani ucitelka? 🙂
@anonym_2cb2ed to je sice pekne, ale to nemení fskt na tom, ze to nie je o šikovnosti.
@anonym_000aa0 o tom, ze ejakulát sa uvoľňuje samovoľne počas styku, nie len ked muz vyvrcholí. Na to nemusím byt ani učiteľka aby som to vedela, učivo základnej školy🙂))))))
@anonym_2cb2ed to je sice pekne, ale to nemení fskt na tom, ze to nie je o šikovnosti.
@anonym_000aa0 o tom, ze ejakulát sa uvoľňuje samovoľne počas styku, nie len ked muz vyvrcholí. Na to nemusím byt ani učiteľka aby som to vedela, učivo základnej školy🙂))))))
@anonym_cc06bd
No tak to sme asi mali roky veeelke stastie a obe deti planovane pocas neprerusovaneho styku 🤣💪 Sme my stastlivci 🙂
@anonym_autor prerušovanie s prezervatívom ? A význam ? Ak, kondom nepreskne, nemajú kade prejst von
Ludia komu uz praskol kondom?😃je to vidiet alebo sa moze stat ze praskol a ani na to clovek nepride a nieco moze prejst dnu bez vedomia?🤣
@anonym_6980ef mne. Teda partnerovi. Ale on bol fakt že veľmi obdarený. Keď vytiahol tak to bolo všade a bolo úplne jasne že praskol. Bežala som pre núdzovú tabletku do lekárne.

Vyse 20 rokov fungujeme len na kondome, ziadne prerusenie k tomu, naco? Ked ho vies pouzivat, je to vysoka ochrana....u nas nikdy nezlyhal.....kondom+prerusenie uz musi byt kombo a tehotenstvo by bol zazrak