Koľko detí máte a ako sa chránite?
Koľko detí máte? Plánujete ešte nejaké ďalšie? Ak nie, ako sa chránite pred neželaným tehotenstvom?
@anonym_autor Mirena
1
Klasicka antikoncepcia
@anonym_autor 2, dalsie neplanujeme, hak
6 , sterilizácia a muž vazektómia, u mňa po 43 roku života
@anonym_autor 3, sterilizácia
3, sterilizácia
@anonym_autor vcas vytiahnut, fungujeme tak uz roky
2,tabletky, už dlhé roky
6 , sterilizácia a muž vazektómia, u mňa po 43 roku života
@subartic prečo sterilizáciu a vazektomia naraz? To nedáva zmysel. Jedine, že by si tých 6 deti mala s jedným mužom, rozišli sa a našla nového muža s vazektomiou. Dúfam, že nie si troll.
3 deti, pri tretom mi spravili sterilizaciu. Jedno z najlepsich rozhodnuti zivota
@subartic prečo sterilizáciu a vazektomia naraz? To nedáva zmysel. Jedine, že by si tých 6 deti mala s jedným mužom, rozišli sa a našla nového muža s vazektomiou. Dúfam, že nie si troll.
@anonym_autor lebo sme sa tak dohodli . Deti mám s jedným mužom . Sterilizovať som sa dala hneď po poslednom pôrode vo veku 43 rokov, a mesiac na to podstúpil muž vazektómiu . Všetko má svoje zlyhania a takto sme riziko dostali takmer na nulu .
Autorka ja keby mam 6deti, tiez by som to spravila rovnako ako pani vyssie a to nemusim byt ziadny troll len preto ze Tebe to nedava zmysel 🙃
4 . prerušovaná súlož
@anonym_autor mne to napriklad zmysel dava - okrem naozaj 100% ochrany je to aj ferovost. Preco by mala zodpovednost lezat na pleciach len jedneho z partnerov? A od muza by som to brala aj ako gesto, ze nie len ze uz nechce deti so mnou, ale ze naozaj uz nechce deti ani v buducnosti s inou.
A teda @subartic tu nie je 2 tyzdne a na rozdiel od teba sa nehanbi pisat pod svojim nickom, takze ten troll si tu skor ty…
@anonym_autor 2, následne sterilizácia a ešte predtým DANA, nikdy by som do seba nepchala HAK , veď jedna z otázok pred sono prsniķov je či užívate alebo ste užívali HAK - prečo asi?
1
Klasicka antikoncepcia
1 dieta, teliesko
2, kondom.
1, dalsie neplanujeme, kondom - uvazovali sme nad vazektomiou, ale kvoli zdrav. dovodom sme si to rozmysleli.
@anonym_autor pokiaľ nie je sterilizácia tak máš pri každej ochrane riziko. Jediná záruka je dodržiavať celibát ako hovorí rodinná lekárka 😆 teda ochrana áno, ale aj tak počítame s tým že stať sa môže 🙂 deti máme 3 🙂
@anonym_autor 2 a nikdy som nebrala antikoncepciu ako som s mužom .A vždy plánované tehotenstvo na prvý šup.
@anonym_autor mám 0, beriem HAK, plánujem sterilizáciu
1, prerušovaný styk dlhé roky
2, teliesko
2, kondóm.Nemozem hormóny, ani teliesko kvôli zdravotným problémom.Zvazovali sme vazektomiu, no úplne istý si tym niesme, stale je tam co ak ešte jedno.Takze zatial takto.
@anonym_autor vazektómia manžela, 2 deti
@anonym_autor 5 deti a antikoncepciu tabletky teliesko mi zlyhalo 2x