icon

Koľko detí máte a ako sa chránite?

Včera o 04:18

Koľko detí máte? Plánujete ešte nejaké ďalšie? Ak nie, ako sa chránite pred neželaným tehotenstvom?

Strana
z3
zanaz
Autor odpoveď zmazal
anonym_50d5b1
Včera o 05:20

@anonym_autor Mirena

ivik4
Včera o 06:09

1
Klasicka antikoncepcia

really8
Včera o 06:25

@anonym_autor 2, dalsie neplanujeme, hak

subartic
Včera o 06:26

6 , sterilizácia a muž vazektómia, u mňa po 43 roku života

anonym_a9e98e
Včera o 06:34

@anonym_autor 3, sterilizácia

simonkazga
Včera o 06:48

3, sterilizácia

greywolf

@anonym_autor vcas vytiahnut, fungujeme tak uz roky

anonym_269303

2,tabletky, už dlhé roky

autor
Včera o 06:55
@subartic

6 , sterilizácia a muž vazektómia, u mňa po 43 roku života

@subartic prečo sterilizáciu a vazektomia naraz? To nedáva zmysel. Jedine, že by si tých 6 deti mala s jedným mužom, rozišli sa a našla nového muža s vazektomiou. Dúfam, že nie si troll.

ljmmm
Včera o 06:58

3 deti, pri tretom mi spravili sterilizaciu. Jedno z najlepsich rozhodnuti zivota

subartic
Včera o 07:07
@anonym_autor

@subartic prečo sterilizáciu a vazektomia naraz? To nedáva zmysel. Jedine, že by si tých 6 deti mala s jedným mužom, rozišli sa a našla nového muža s vazektomiou. Dúfam, že nie si troll.

@anonym_autor lebo sme sa tak dohodli . Deti mám s jedným mužom . Sterilizovať som sa dala hneď po poslednom pôrode vo veku 43 rokov, a mesiac na to podstúpil muž vazektómiu . Všetko má svoje zlyhania a takto sme riziko dostali takmer na nulu .

ivik4
Včera o 07:08

Autorka ja keby mam 6deti, tiez by som to spravila rovnako ako pani vyssie a to nemusim byt ziadny troll len preto ze Tebe to nedava zmysel 🙃

anonym_5a879d
Včera o 07:13

4 . prerušovaná súlož

sissy27
Včera o 07:16
@anonym_autor

@anonym_autor mne to napriklad zmysel dava - okrem naozaj 100% ochrany je to aj ferovost. Preco by mala zodpovednost lezat na pleciach len jedneho z partnerov? A od muza by som to brala aj ako gesto, ze nie len ze uz nechce deti so mnou, ale ze naozaj uz nechce deti ani v buducnosti s inou.
A teda @subartic tu nie je 2 tyzdne a na rozdiel od teba sa nehanbi pisat pod svojim nickom, takze ten troll si tu skor ty…

anonym_9b733b
Včera o 07:23

@anonym_autor 2, následne sterilizácia a ešte predtým DANA, nikdy by som do seba nepchala HAK , veď jedna z otázok pred sono prsniķov je či užívate alebo ste užívali HAK - prečo asi?

biglovemom
Včera o 07:28

1
Klasicka antikoncepcia

anonym_7087f6
Včera o 07:29

1 dieta, teliesko

anonym_f9b14d
Včera o 07:29

2, kondom.

anonym_d52eab
Včera o 07:31

1, dalsie neplanujeme, kondom - uvazovali sme nad vazektomiou, ale kvoli zdrav. dovodom sme si to rozmysleli.

tianna
Včera o 07:34

@anonym_autor pokiaľ nie je sterilizácia tak máš pri každej ochrane riziko. Jediná záruka je dodržiavať celibát ako hovorí rodinná lekárka 😆 teda ochrana áno, ale aj tak počítame s tým že stať sa môže 🙂 deti máme 3 🙂

anonym_2922d4
Včera o 07:50

@anonym_autor 2 a nikdy som nebrala antikoncepciu ako som s mužom .A vždy plánované tehotenstvo na prvý šup.

mikasa_ackerman
Včera o 07:59

@anonym_autor mám 0, beriem HAK, plánujem sterilizáciu

oslo1
Včera o 08:24

@subartic toto je najlepsie riesenie.

Mala som znamu, co jej muz po 4 detoch podstupil vasectomiu. Este SA I'm potom podarili dve deti.

anonym_95bba3
Včera o 08:30

1, prerušovaný styk dlhé roky

doriiis
Včera o 08:37

2, teliesko

anonym_8c43da
Včera o 08:41

2, kondóm.Nemozem hormóny, ani teliesko kvôli zdravotným problémom.Zvazovali sme vazektomiu, no úplne istý si tym niesme, stale je tam co ak ešte jedno.Takze zatial takto.

belllinka
Včera o 08:46
@ivik4

1
Klasicka antikoncepcia

@ivik4 čo je to “klasická antikoncepcia”?

pe_mi
Včera o 08:52

@anonym_autor vazektómia manžela, 2 deti

andrejka1974
Včera o 09:11

@anonym_autor 5 deti a antikoncepciu tabletky teliesko mi zlyhalo 2x

Strana
z3