icon

Koľko detí máte a ako sa chránite?

7. dec 2025

Koľko detí máte? Plánujete ešte nejaké ďalšie? Ak nie, ako sa chránite pred neželaným tehotenstvom?

anonym_e86842
7. dec 2025

@anonym_autor mame dve deti, viac neplanujeme. Nechranime sa nijako, jedine prerusovany styk. Fungujeme tak uz 15 rokov, deti boli na prvy sup ked sme sa pre ne rozhodli. Je nam jasne, ze sme bez ochrany, vo vyssom veku to budeme riesit manzelovou vazektomiou ale este nemam v sebe uzavrete ci ozaj chceme ostat pri dvoch. Takze zatial tak a uvidime co zivot prinesie 🤷‍♀️😊.

anonym_5743e7
7. dec 2025

@anonym_autor nula. Nesexujem. 10000% ochrana 😆

sorciera24
7. dec 2025

2deti a dalsie isto nie, uz su dost velke a chranime sa cely život kondomom

sorciera24
Autor odpoveď zmazal
anonym_9a7bd1
7. dec 2025

0, kondómy

majka99999
Autor odpoveď zmazal
anonym_a421a9
7. dec 2025

@anonym_autor 3 deti, nasledne sterilizacia u mna. Chcela som ju ja, nakolko tretie dieta mam po zlyhani antikoncepcie

henka123123
7. dec 2025

2 deti..a vytiahne na konci...obe deti mam planovane ked sme chceli..fungujeme takto uz 12 rokov...keby nahodou sa ale rozhodneme pre 3tie tak si dam pocas cisarskeho urobit sterilku som rozhodnuta.

anonym_d88296
7. dec 2025

1 dieťa a nechranime sa žiadno. Vzhľadom na vek šanca malá, žeby sa ešte zadarilo. Hlavne keď sa roky nedarilo.

tetapetra
7. dec 2025
@anonym_d88296

1 dieťa a nechranime sa žiadno. Vzhľadom na vek šanca malá, žeby sa ešte zadarilo. Hlavne keď sa roky nedarilo.

@anonym_autor ako @anonym_d88296, nijako. Som rada za jedno po 2rokoch. Odvtedy nič. Kebyže otehotniem teraz,tak to by bol už fakt zázrak

anonym_b23f8e
7. dec 2025

3 deti ,prerusovana suloz (s moznostou tehotestva pocitame a sme s tym ok )
Ak by sme s tym nemali byt ok ,riesili by sme to radikalne (sterilizacia).

saxana000
7. dec 2025

Dve deti .36 rokov
Teliesku neverim.tabletky som nechcela viac deti neplanujem pred tyzdnom som bola na sterilizacii a mam pokoj.

katulienka160
7. dec 2025

@anonym_autor my máme 2 a tretie na ceste. Hneď ako sa bude dať pojdem na sterilizáciu. Predtym sme pouzivali kondóm, s tym ze keby zlyhal tak nevadi lebo tretiemu sme sa nebranili. Ale stvrte uz ozaj nechceme, preto sterilizácia a este by som muza aj na vazektomiu poslala 😅 lebo ozaj ozaj pri tretom koncime a bojim sa, aby som nebola v nejakom tom percente žien, kedy sterilizacia nepomôže. Kedze vsetky tri sa nam podarili fakt rýchlo (prvé dve na prve snazenie a tretie na asi treti cyklus), tak aby sa aj stvrte nezadarilo aj cez rozne antikoncepcne metody.

angelous1991
7. dec 2025

Jedno dieta a žiadna antika . Muž proste umí . 15 rokov . Dieťa bolo chcené .

anonym_3fdf44
7. dec 2025

My máme 2 deti a žijeme bez sexu jedine to je 100% ochrana podľa môjho lekára

anonym_a345d8
7. dec 2025

@anonym_autor tri a dala som sa sterilizovať. A teraz som zo zdravotných dôvodov dostala antikoncepciu 😄. U známych to zas vyriešil chlap vazektómiou.

anonym_e89ddd
7. dec 2025

1, naša ochrana je kombinovaná neplodnosť😆 ak by sme mali ďalšie, tak z IVF, ako aj prvé a ak by sa podarilo prirodzene, dala by som sa pri druhom pôrode sterilizovať, nemôžem užívať hormonálnu antikoncepciu.

anonym_607f28
7. dec 2025

Nesexujeme😁 Funguje to na 100%👌

ivanakal
7. dec 2025

Mame 2. Nepouzivame nic, vie kedy ma vytiahnut 😂 roky to takto praktizujeme.

hylary
7. dec 2025
@ivanakal

Mame 2. Nepouzivame nic, vie kedy ma vytiahnut 😂 roky to takto praktizujeme.

@ivanakal my tiež takto 👍

anonym_1fea8d
7. dec 2025
@anonym_autor

@subartic prečo sterilizáciu a vazektomia naraz? To nedáva zmysel. Jedine, že by si tých 6 deti mala s jedným mužom, rozišli sa a našla nového muža s vazektomiou. Dúfam, že nie si troll.

@anonym_autor my máme dve deti ...obe sme mali vtedy keď sme chceli ...obe sú plánované
Ďalšie ,,zatial ,,neplánujeme ale hovorili sme už aj o treťom ale uvidíme.
My sa nijak nechranime ...manžel vie kedy vytiahnuť, funguje nám to takto už 17 rokov

autor
7. dec 2025
@anonym_1fea8d

@anonym_autor my máme dve deti ...obe sme mali vtedy keď sme chceli ...obe sú plánované
Ďalšie ,,zatial ,,neplánujeme ale hovorili sme už aj o treťom ale uvidíme.
My sa nijak nechranime ...manžel vie kedy vytiahnuť, funguje nám to takto už 17 rokov

@anonym_1fea8d a to vieš, že prerusovana súlož nie je antikoncepcia a je totálne nespoľahlivé?

anonym_0497d3
7. dec 2025

1 dieta, dalsie neplanujeme. Beriem antiku, do buducnosti muz zvazuje vazektomiu, aby som do seba nemusela pchat hormony.

anonym_1cfa33
7. dec 2025

Mame jedno dieta, druhe na ceste. Muz planuje nasledne vazektomiu. Ja vsak este nemam v sebe uzavretu otazku este jedneho dietata. Uvidime.

autor
7. dec 2025
@anonym_1cfa33

Mame jedno dieta, druhe na ceste. Muz planuje nasledne vazektomiu. Ja vsak este nemam v sebe uzavretu otazku este jedneho dietata. Uvidime.

@anonym_1cfa33 muž chce ísť na vazektomiu a ty chces potom ešte dieťa? To ako umelým oplodnenim?

anonym_644c1d
7. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_1cfa33 muž chce ísť na vazektomiu a ty chces potom ešte dieťa? To ako umelým oplodnenim?

@anonym_autor 2 deti, sterilizácia

anickaaa6aaa
7. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor asi az keď bude rozhodnutá či chce alebo nechce tretie tak potom pôjde muž… čo nechápeš.

katka13katka
7. dec 2025

1, teliesko

anonym_772e24
7. dec 2025

4planovane,5te neplanovane ale vedeli sme o tom,co sme urobili a aky moze mat vysledok,a uz bude mat 3r 30teho.Tesime sa z neho vsetcia.
Muz si dava pozor,cize prerusovana a aj keby sa stalo,co sa nestane tak aj 6te.Ale deti sme mali naozaj vtedy,ked sme ich chceli,ziadne nehody.Ze wau ako sa to stalo??

janai1
Odpoveď bola odstránená