icon

Koľko detí máte a ako sa chránite?

7. dec 2025

Koľko detí máte? Plánujete ešte nejaké ďalšie? Ak nie, ako sa chránite pred neželaným tehotenstvom?

Strana
z3
zanaz
Autor odpoveď zmazal
anonym_50d5b1
7. dec 2025

@anonym_autor Mirena

ivik4
7. dec 2025

1
Klasicka antikoncepcia

really8
7. dec 2025

@anonym_autor 2, dalsie neplanujeme, hak

subartic
7. dec 2025

6 , sterilizácia a muž vazektómia, u mňa po 43 roku života

anonym_a9e98e
7. dec 2025

@anonym_autor 3, sterilizácia

simonkazga
7. dec 2025

3, sterilizácia

greywolf
7. dec 2025

@anonym_autor vcas vytiahnut, fungujeme tak uz roky

anonym_269303
7. dec 2025

2,tabletky, už dlhé roky

autor
7. dec 2025
@subartic

6 , sterilizácia a muž vazektómia, u mňa po 43 roku života

@subartic prečo sterilizáciu a vazektomia naraz? To nedáva zmysel. Jedine, že by si tých 6 deti mala s jedným mužom, rozišli sa a našla nového muža s vazektomiou. Dúfam, že nie si troll.

ljmmm
7. dec 2025

3 deti, pri tretom mi spravili sterilizaciu. Jedno z najlepsich rozhodnuti zivota

subartic
7. dec 2025
@anonym_autor

@subartic prečo sterilizáciu a vazektomia naraz? To nedáva zmysel. Jedine, že by si tých 6 deti mala s jedným mužom, rozišli sa a našla nového muža s vazektomiou. Dúfam, že nie si troll.

@anonym_autor lebo sme sa tak dohodli . Deti mám s jedným mužom . Sterilizovať som sa dala hneď po poslednom pôrode vo veku 43 rokov, a mesiac na to podstúpil muž vazektómiu . Všetko má svoje zlyhania a takto sme riziko dostali takmer na nulu .

ivik4
7. dec 2025

Autorka ja keby mam 6deti, tiez by som to spravila rovnako ako pani vyssie a to nemusim byt ziadny troll len preto ze Tebe to nedava zmysel 🙃

anonym_5a879d
7. dec 2025

4 . prerušovaná súlož

sissy27
7. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor mne to napriklad zmysel dava - okrem naozaj 100% ochrany je to aj ferovost. Preco by mala zodpovednost lezat na pleciach len jedneho z partnerov? A od muza by som to brala aj ako gesto, ze nie len ze uz nechce deti so mnou, ale ze naozaj uz nechce deti ani v buducnosti s inou.
A teda @subartic tu nie je 2 tyzdne a na rozdiel od teba sa nehanbi pisat pod svojim nickom, takze ten troll si tu skor ty…

anonym_9b733b
7. dec 2025

@anonym_autor 2, následne sterilizácia a ešte predtým DANA, nikdy by som do seba nepchala HAK , veď jedna z otázok pred sono prsniķov je či užívate alebo ste užívali HAK - prečo asi?

biglovemom
7. dec 2025

1
Klasicka antikoncepcia

anonym_7087f6
7. dec 2025

1 dieta, teliesko

anonym_f9b14d
7. dec 2025

2, kondom.

anonym_d52eab
7. dec 2025

1, dalsie neplanujeme, kondom - uvazovali sme nad vazektomiou, ale kvoli zdrav. dovodom sme si to rozmysleli.

tianna
7. dec 2025

@anonym_autor pokiaľ nie je sterilizácia tak máš pri každej ochrane riziko. Jediná záruka je dodržiavať celibát ako hovorí rodinná lekárka 😆 teda ochrana áno, ale aj tak počítame s tým že stať sa môže 🙂 deti máme 3 🙂

anonym_2922d4
7. dec 2025

@anonym_autor 2 a nikdy som nebrala antikoncepciu ako som s mužom .A vždy plánované tehotenstvo na prvý šup.

mikasa_ackerman
7. dec 2025

@anonym_autor mám 0, beriem HAK, plánujem sterilizáciu

oslo1
7. dec 2025

@subartic toto je najlepsie riesenie.

Mala som znamu, co jej muz po 4 detoch podstupil vasectomiu. Este SA I'm potom podarili dve deti.

anonym_95bba3
7. dec 2025

1, prerušovaný styk dlhé roky

doriiis
7. dec 2025

2, teliesko

anonym_8c43da
7. dec 2025

2, kondóm.Nemozem hormóny, ani teliesko kvôli zdravotným problémom.Zvazovali sme vazektomiu, no úplne istý si tym niesme, stale je tam co ak ešte jedno.Takze zatial takto.

belllinka
7. dec 2025
@ivik4

1
Klasicka antikoncepcia

@ivik4 čo je to “klasická antikoncepcia”?

pe_mi
7. dec 2025

@anonym_autor vazektómia manžela, 2 deti

andrejka1974
7. dec 2025

@anonym_autor 5 deti a antikoncepciu tabletky teliesko mi zlyhalo 2x

Strana
z3