Krvácanie počas užívania Zlyndy: Je to normálne?
Ahojte.
Cca. 8 mesiacov používam Zlyndu (kojím). Začala som ju používať na druhý mesiac, ako mi prišiel menzes po pôrode. Predtým som nikdy antikoncepciu nebrala, ale 3 deti nám úplne stačia. A teda od prveho použitia som nemala menzes, ani špinenie. Vôbec nič. No a teraz z ničoho po 8 mesiacoch som začala mierne krvácať, dnes som mala 15. tabletku, takže povedzme presne v strede.
Máte niekto podobnú skúsenosť? Je to bežné, alebo to môže naznačovať nejaký problém?
Ďakujem za konkrétne odpovede ❤️
Ja ju užívam už 4ty rok bez menzesu. Ale pár cyklov spätne sa mi stalo, že som trošku spinila a bolo to rôzne, raz v strede cyklu, potom na začiatku, inokedy vôbec. Na preventívke sa na to opýtam, zatiaľ to riešiť nejdem keďže to bola jeden-dvojdnova záležitosť. Ja ju užívam zo zdravotných dôvodov.
Ja ju užívam už 4ty rok bez menzesu. Ale pár cyklov spätne sa mi stalo, že som trošku spinila a bolo to rôzne, raz v strede cyklu, potom na začiatku, inokedy vôbec. Na preventívke sa na to opýtam, zatiaľ to riešiť nejdem keďže to bola jeden-dvojdnova záležitosť. Ja ju užívam zo zdravotných dôvodov.
@janka_tlucakova ďakujem ❤️ vyzeralo to na krvacanie, zatiaľ je z toho špinenie 😅 tak som rada že čítam podobnú skúsenosť.
Môj stav je tiež zložitejší. Rodila som prvýkrát v 2007, potom 14 rokov nič, medzitym som mala/mám endometriozou aj s operáciou, diagnoza neplodna, a nakoniec nás vo vyssom veku prekvapili hneď 2 detičky, naprieč všetkému 🙆🏻♀️❤️
A hneď pri každej nezvyčajnosti ma napadne teda hocičo. Bola som s tým ok, že menzes zmizol, a teraz po 8.mesiacoch ma to prekvapilo, zároveň vydesilo, ešte raz ďakujem 🌞✨️

Tiež som už síce dávnejšie začala brať Zlyndu a keď mal prísť menzes tak prišiel taký nijaký.Plus som bola viac depresívna tak som snou skončila .Bola to moja prvá antikoncepcia v živote ale nemala som z nej nejaký dobrý pocit