Krvácanie pri užívaní antikoncepcie
Baby, veľmi sa bojím, čo to znamená… Beriem HAK už asi vyše roka, nikdy som nemala problémy, no mám si budúcu stredu, čiže 20.8. dať poslednú tabletku a budem mať pauzu, aby som dostala menzes, no dnes je 13.8. a začalo mi to najprv špinením a zrazu ako keby som už mala menzes, už mám krv v moči, aj zrazeniny, ale zatiaľ nie silné, no vystrašilo má to, aj má brucho pobolieva… čo to znamená ? Bola som v máji na operáciu slepého čreva, ale myslím, že to s tým nemá nič… máte skúsenosť ?
Mne sa to stalo keď som hnackovala pár dni. Alebo si nebrala dajake iné tabletky ktoré mohli ovplyvniť strebatelnost.?
Choď ku gynekologovi a prestaň brať tú sprostosť
@sisska96 a keď náhodou otehotnie tak jej tu budú radiť že bola sprostá a nechránila sa.? Modrý konik debilnie
@sisska96 a keď náhodou otehotnie tak jej tu budú radiť že bola sprostá a nechránila sa.? Modrý konik debilnie
@katulienkax sú aj iné a lepšie formy antikoncepcie, nepoznáš?
ahoj, mne sa také stalo.. skontroluj si počet tabletiek, či si náhodou jeden deň nevynechala, aj to môže byť príčina.. alebo proste sa ti zmenili hormóny a už ti tá antikoncepcia nevyhovuje proste.. aj to sa stáva.. nemusíš hneď myslieť na najhoršie.. ale treba ísť ku gyn. to riešiť každopádne..
@katulienkax Čo nepoznáš iné formy antikoncepcie?
@anonym_autor užívaš dvojzložkovú?jednolôžková niekedy nedrží cyklus napr.zlynda.
@katulienkax sú aj iné a lepšie formy antikoncepcie, nepoznáš?
@anonym_618379 akú by si zvolila ty?

Choď ku gynekologovi a prestaň brať tú sprostosť