Má používanie hormonálnej antikoncepcie vplyv na depresiu?
Spôsobovala vám antikoncepcia depresie?
@lucia851 naco citat pribalovy letak vsak ? Uz som to napisala ale tak skusme este raz. Toto vsetko je v nom napisane. Aj to o tej depke, aj to ze to mas povedat lekarovi a aj to ze ked ju vysadzas a nasadzas riziko zrazenin je vyssie. Preto sa to nerobi tak, ze joj dnes si ju dam a zajtra zas nie. Hak je hormonalna antikoncepcia. Hormony.Liek. Cize ako kazdy liek aj hak ma /moze mat nejake vedlajsie alebo neziaduce ucinky (bolesti a depky napr). A ona ich ma. Preto o tom ma.lekar vediet a preto sa to ma brat poctivo ak ju uz raz mas alebo skonzultovat co dalej ak nesedi alebo co a nie vymyslat. Su zeny ktore ju potrebuju a pomohla im a su zeny ktorym nesadla z roznych dovodov. Ty mas kontraindikacie. A to je na konzultaciu s lekarom gynekológ a psychiater. Aj ked toto uz je mozno aj na hospitalizaciu....
@lucia851 https://www.adc.sk/databazy/produkty/pil/zoely-...
Nech sa paci. Pribalovy letak na Zoely . Studuj
Budúci týždeň bude riešiť že ju bolí noha, má trombózu.
@janula2511 no nebudem
@taynee nemuseli sme čakať do budúceho týždňa.
@lucia851 vykašli sa na depky a začni žiť normálny rodinný život.čo dnes varíš?teplo bude dnes , choďte na kúpalisko.idete na dovolenku niekde? takéto veci rieš a nie depky a hák.
@janula2511 tebe sa to ľahko povie asi nevieš čo to je mat riadne depresie
@janula2511 Zase dg. depresia nie je jednoduchá. To nie je smútok, bežná zlá nálada, keď sa nám občas nič nechce. Depresia ako dg. od psychiatra je horšia choroba ako akákoľvek fyzická bolesť.
@zuzanockamt presne tak