icon

Mám dôverovať slabému výsledku tehotenského testu?

elakova
9. feb 2025

Ahojte, posledny chraneny styk bez vyvrcholenia som mala 11.8. od vtedy som bola aj na krvy a hcg bolo <0,20 (30.10.) ale v piatok som si len tak spravila test a vysiel tam s druhou velmi slabou ciarkou (Mamatest comfort). Mam to brat ze mozem byt tehotna alebo len vadny test? Proste uplne nelogicke moje myslienky ze by to ukazalo az teraz alebo ja uz neviem

Strana
z2
elakova
autor
9. feb 2025
gubcikova
9. feb 2025

Choď už psychiatrovi prosím

simca115
9. feb 2025

@elakova nevedela som že v návode je napísané rozoberte test a následne odcitajte výsledok . krv je viac smerodajná ako test hlavne takto zavčasu

really8
9. feb 2025

@elakova takze chces vediet ci si v siestom mesiaci?
Preco si robis test ked nesexujes? Co si myslis ze si panna maria?

marzii35
9. feb 2025

@elakova ty si chorá?

lisymbia
9. feb 2025

😀😀😀 to ťa len tak po polroku napadne spraviť si test či náhodou? Vieš ako funguje rozmnožovanie?

elakova
autor
9. feb 2025

@really8 nemyslim si len sa bojim ze co ak to ukaze az teraz a tabletka mi nezabrala a aj tak som ostala tehotna

nikoleta999
9. feb 2025

Mamatest sú povacsine vadné testy to je za prvé a za druhé od Tvojho posledného styku prešlo pol roka a v Tvojom bruchu by sa okrem čriev hýbalo už aj bábätko ... Dobudúcna, radšej nesexuj, lebo s Tvojím zmýšľaním fakt neviem, ako by si chcela vychovávať dieťa ...

really8
9. feb 2025

@elakova v 6m by si si to urcite vsimla. Prosim ta uz nesexuj. Urcite to nestalo za to. Ako riesis svoju hlavu?

mikitilik29
9. feb 2025

@elakova podľa mňa si na 100% tehotná. Je najvyšší čas kúpiť kočík, postieľku a všetko vybavenie pre bábätko😂🤦‍♀️

rachel36a
9. feb 2025

Toto snáď ani jedna normálna q svojpravna osoba nemôže myslieť vážne. Preboha, navštívte s týmto testom hneď lekára, nech ti pomôžu. Špecializácia-psychiater

stellariaaquatica
9. feb 2025

@elakova ty vieš ako funguje biológia? Však by si bola v šiestom mesiaci ty si myslíš že až teraz sa jedná zatulana spermia rozhodne ta oplodnit??

stellariaaquatica
9. feb 2025

@elakova aha čiže keby ti ukáže že si v deviatom mesiaci, tak pobezis radostnú novinku povedat celej rodine hej? 😃😃 Gratulujemee

stellariaaquatica
9. feb 2025

Ale mňa by veľmi zaujímalo keď autorka napísala že mala styk cez vyvrcholenia- akože partner sa nespravil, a ona po pol roku si robí testy? A ty si otehnotnela akože len z penetrácie? 😭😂

januska12323
9. feb 2025

Prosím ťa choď k odborníkom ale na hlavu, nieje normálne si po polroku namyslieť tehotenstvo.

diewcatqoo
9. feb 2025

A to bol tvoj prvy a jediny sex, ze este po pol roku riesis, ci mozes byt tehotna? Alebo to si stale takto riesila pri kazdom sexe? Myslis, ze spermia cakala 6 mesiacov na oplodnenie? Ved ak by si bola vtedy otehotnela, uz by si aj citila pohyby. V predoslej teme si pisala, ze si bola aj u lekara, ktory tehotenstvo vylucil. Tak co vlastne riesis? Liecis sa u psychiatra a vysadila si lieky? Ak sa este neliecis, mala by si zacat, toto predsa nie je ok.

marhulka13
9. feb 2025

@elakova vau, stupeň paranoja level milion

elakova
autor
9. feb 2025

@diewcatqoo ano bol to prvy a ja viem ze to neni mozne len ta panika ma stale dohana a este tento test takto ukazal a som z toho v strese ze preco to vobec ukazal

stellariaaquatica
9. feb 2025

@elakova ten test nič neukázal preboha, je jasné negatívny. Keď uvidíš na ulici susedu s kocikom bude to znamenie? Zajdi za vesticou či isto niesi tehotná...

stellariaaquatica
9. feb 2025

@elakova prosimta a ty máš koľko rokov 14? Aká panika po pol roku? Panikarit môžeš prvý týždeň a keď vravíš že sa partner nespravil, tak ani žiadna spermia v tebe neskončila.... Ty si chorá na hlavu

esther100
9. feb 2025

No... Keď nedávaš na rady tu od žien , že máš navštíviť odborníka na hlavu, tak choď znova gynekologičke. Všetko jej povedz čo píšeš tu. Tiež ťa pošle na psych.. Ju snáď poslúchneš. Myslím to vážne, toto máš diagnózu ktorú treba riešiť

stellariaaquatica
9. feb 2025

@elakova ja neviem či si pacient fakt alebo nie, ale ten test sám sa ti nenamocil do moču a ukázal tehotenstvo. Ty si si ho kúpila po pol roku, ako keby si sa nevedela pozrieť či máš giganticke brucho alebo nie.... A rozoberat negatívny test a hľadať niekde čiarku čo si si možno aj dokreslila farbickou ... No chvalabohu že tehotná niesi toto keby dieťa zdedilo..

elakova
autor
9. feb 2025

@stellariaaquatica nic som si tam nenakreslila a tu je toez vidno ze to tam je ale velmi jemna

elakova
autor
9. feb 2025

@elakova ja len proste chcem vediet nazor ze ci to je vazne iba zly test a nic z toho neni a viem ze ma vsetky posielate na psychiatriu a mne toto toez nerobi dobre tieto moje myslienkove pochody. Mam z toho da sa povedat aj traumu a bojim sa ze co ak

diewcatqoo
9. feb 2025

@elakova a co mladenec, potencialny otec, na to, ze od augusta takto vysilujes?

nevenka
9. feb 2025

@elakova moja sestra otehotnela v septembri, ma uz davno brucho, je v polke tehotenstva cca, uz aj vie pohlavie! Spamataj sa!

elakova
autor
9. feb 2025

@diewcatqoo napisal az teraz po pol roku ze je mu to luto ze je mu z toho zle

bambicka
9. feb 2025

precitala som celu diskusiu a mam len jednu otazku. Preco ignorujes vsetky odporucania na psychologa?

diewcatqoo
9. feb 2025

@elakova a kolko mas rokov, prosim ta? Mamine si o tom povedala?

Strana
z2