icon

Mám dôverovať slabému výsledku tehotenského testu?

elakova
9. feb 2025

Ahojte, posledny chraneny styk bez vyvrcholenia som mala 11.8. od vtedy som bola aj na krvy a hcg bolo <0,20 (30.10.) ale v piatok som si len tak spravila test a vysiel tam s druhou velmi slabou ciarkou (Mamatest comfort). Mam to brat ze mozem byt tehotna alebo len vadny test? Proste uplne nelogicke moje myslienky ze by to ukazalo az teraz alebo ja uz neviem

Strana
z2
elakova
autor
9. feb 2025

@diewcatqoo ano mama o tom vie a sama mi povedala ze nemam byt z coho ze som bola aj u gynekologicky a ze nemam tak stresovat

stellarstar
9. feb 2025

@elakova kkso toto ešte furt riešiš? Ved o chvíľu budeš rodiť máš už všetky papiere vybavené ? Žena zobud sa tehotná nebudeš a nie si ved to by si už mala brucho jak vlk z červenej čiapočky po tom ako mu tam dali kamene a zašili. A ms si odvtedy nemala? Chod na gyndu nech ti dá niečo na vyvolanie ms a ptm smer psychiater lebo tot s tebou nevyzerá dobre. A mne je ľúto toho chlapa zbytočne ho stresujes 🙈

guudy
9. feb 2025

@elakova suhlasim s ostatnymi, pomoze len navsteva a lieky od psychiatra. Bola si u gyn., hcg z krvi si mala negativne a aj tak si po pol roku kupis teh. test.

elakova
autor
9. feb 2025

@stellarstar menzes mavam ale je slabsi a moja mama ze to mam po tej tabletke jen tu tabletku som si vzala uz v auguste a proste nepride mi to ze by mi to az ovplyvnilo ms

stellarstar
9. feb 2025

@elakova ak mas ms a slabý tak by som šla ku gyn alebo aj na endo, môžeš mať nejaky iný zdr problém. Alebo si pi kamilkový čaj ten je dobrý na ms, aj gynex je dobrý na to. Prosím ťa koľko máš rokov?

elakova
autor
9. feb 2025

@stellarstar akoze predtym som mala vzdy tak styri dni a ten stvrty uz som mala len take spinenie a teraz mam tri a je vazne slabsi ale ide zo mna krv a kupila som si nejaky alchemikovy, len toto je ta vec ze vsade mi vyskakovali zeny ako mali ms az do porodu a len bola slabsia a ani brucho nemali a vsetky im negativne vychadzalo

stellarstar
9. feb 2025

@elakova prosím pre tvoje dobro už sa s tehu nezaoberaj. Vypytaj si od gyn niečo na ms alebo skúšaj ty niečo ale už prestan. To koľko máš 10 r? Ved si už pomaly trápna

januska12323
9. feb 2025

Mama by ťa mala rovno objednať inak sa zblázniš a tebe je to jedno. Keď je chorá hlava trpí celé telo.

diewcatqoo
9. feb 2025

Pokial mas slabu MS a mas pocit, ze test je pozitivny, mozno mas cystu na vajecniku. Ja som tak mala. MS slabsia ako obvykle, na teste slabsia ciarka, bolesti v podbrusku...
Si obezna? Pretoze vacsina zien, ktore do porodu nevedia o tom, ze su tehotne, su obezne. Teda nevsimnu si, ze im rastie brucho. V siestom mesiaci by si uz urcite mala brucho a citila by si aj pohyby. Ak si uz bola aj predtym u lekara a ten tehotenstvo vylucil, tak neexistuje, ze si tehotna. A ak aj napriek tomu mavas take myslienky, vazne navstiv psychiatra - pre vlastne dobro.

ina2405
9. feb 2025

@diewcatqoo to si jej ani nemala o tej obezite písať...lebo odignoruje všetky argumenty proti a vyberie si len tento jeden, že možno si to nevšimla kvôli obezite...
@autorka smer psychiater, ja som tiež párkrat stresovala ako mladá, ale pár dní. Ty tu šalieš polroka. Nie si v poriadku, prepáč.

diewcatqoo
9. feb 2025

@ina2405 mas pravdu, to mi vobec nenapadlo. Kazdopadne, riesit pol roka pripadne tehotenstvo je pripad pre psychiatra. Normalne lutujem toho chlapa. Neviem si predstavit, ze mi nieco pol roka po jednorazovom styku posiela tehotensky test, ze asi som tehotna. Wtf.

elakova
autor
9. feb 2025

@diewcatqoo nemam obezitu akoze vzdy som mala nejaky tuk na bruchu ale mam 54 kil cize nemyslim ze to je obezita

ina2405
9. feb 2025

@elakova nie nie si obézna, ani tehotná. Musela by si mať o 30kg viac.

really8
9. feb 2025

@elakova podla odpovedi a spravania asi nebudes najostrejsia ceruzka. Kolko mas rokov? Mozno to trochu zachrani tvoj obraz

diewcatqoo
9. feb 2025

@elakova tak vidis, pri 54 kilach by si si v siestom mesiaci na bruchu uz urcite vsimla, ze si tehotna.

stellarstar
9. feb 2025

@elakova ešte stále si neprezradila koľko máš rokov 🤣

marhulka13
9. feb 2025

@stellarstar 18, v komentároch pisala

226lenka
9. feb 2025

@elakova tak si to zhrňme... Posledný styk chránený a bez vyvrcholenia bol 11.8. odvtedy si bola na gyn na krv, robil utz, tehotenský test negatívny a doktor na ultrazvuku nevidel nič. Z čoho by si aj mala byť tehotná prosím ťa, keď sama píšeš že chlap ani nevyvrcholil a mali ste dokonca kondóm? A už by si teraz bola v tom 6.-7. mesiaci, už by si aj v bruchu niečo cítila, a nie, nemyslím čreva. Takže ako hovorí mama, a my tu, tehotná nie si, nemáš byť proste z čoho. Daj sa do kľudu.

barny
9. feb 2025

@elakova si chora na hlavu a nesexuj uz vobec

zobaka
9. feb 2025

dalsia ta ista tema, tehotna od augusta bez pozitivneho testu, admin by to mal zmazat

stellarstar
9. feb 2025

@marhulka13 hej? Vďaka nevidela som to

glorika
10. feb 2025

Dievča moje zlaté máš 18 rokov to že máš rozhádzaný cyklus je po prvé z tej tabletky, po druhé sama sebe škodíš tým aký stres si vytváraš z toho neexistujúceho tehotenstva. Neber to v zlom ale naozaj si naštuduj ako funguje rozmnožovanie. Prípadne nech ti to mamina alebo gynekologička vysvetlí, že čo všetko musí byť prítomné aby si otehotnela. Len ma napadá otázka bol ten sex dobrovoľný? Písala si že to netrvalo dlho a potom si ušla alebo niečo také...... To že ti cyklus blbne a nie je taký ako si ho mala je spôsobené hore uvedenými faktormi tabletka, stres a to najpodstatnejšie si ešte mladučká cyklus sa ti ešte upraví. Daj si už povedať NIE SI TEHOTNÁ a pokiaľ v najbližších rokoch ani byť nechceš, chod ku gynekologičke a nech ti predpíše antikoncepciu ktorú keď budeš poctivo užívať tak ani nebudeš a len tak mimochodom aj ta antikoncepcia ti môže pomôcť na úpravu cyklu. Takže sa daj do kľudu lebo toto čo píšeš je naozaj už prehnané.

crazy_cat_lady
10. feb 2025

Zase ty? Kocar a vybavicku uz mas kupenu? 😂🤦 Kokos snad ti ta minuta pichu stala za tieto stresy 😂 vsak pockaj este tri mesiace a ked dovtedy neporodis, tak uz sa mozes prestat stresovat

kristinka92
10. feb 2025

Takze este stále sa najde niekto kto odmieta aby bola sexuálna vychova na školách? Alebo aspoň kvalitná biológia kde by sa deťom vysvetlili základy ľudského tela

marzii35
10. feb 2025

@crazy_cat_lady tri mesiace alebo 4. Možno bude prenášať 😂

janica_
10. feb 2025

A je problem ist ku gynekologovi na sono? Ked neveris nikomu a nicomu. Vlastnym ociam snad veris.

lucia147852
10. feb 2025

prosim ta nespi uz nikdy s nikym pokial nedozrejes na to mať sex. a nie neni si tehotna.

rachel36a
10. feb 2025

@janica_ však ona už bola aj na sone, aj na krvných testoch ale neveri....😁😁😁😁

janica_
10. feb 2025

@rachel36a dakujem, toto mi uslo. Myslim ze by bolo vhodne uplatnit “cancel culture” pretoze “rady” sa zda umocnuju nutkave spravanie v tomto pripade. Respektive by bolo fajn, ak by tu bol nejaky psycholog, ktory by vedel co robit.

danielad9
10. feb 2025

@elakova na teste je obyčajný kanalik. Ten sa môže ukázať hoci kedy. Aj keby si sex nikdy nemala a len tak by si si urobila test tak aj vtedy by si mohol ukázať. Tehotná na 10000000% nie si. Preboha ved by si v takom štádiu už hádam všetko videla a vedela

Strana
z2