icon

Mám vysadiť hormonálnu antikoncepciu?

emasto272
13. okt 2025

Ahojte, mam hroznu dilemu lebo posledne dva razy pred menzesom mam svrbenie a ocervenenie posvy a to par dni len pred mojimi dnami. A myslim si ze to mam kvoli antike a rozmyslam ze teda vysadim ale zasa zmizne ten pokoj ked sme spolu spali a vklude lebo keby vysadim tak by sme isli bez ochrany ale neviem ci to je dobry napad a chcem pocit vase nazory a skusenosti teda ze ci mam vysadit a ist bez ochrany a ,,stresovat sa,, alebo vydrzat tych par dni zo svrbenim alebo ako? Prosim poradte mi

januska12323
13. okt 2025

Akože úplne bez ochrany a nechceš byť tehotná? Veľa šťastia.

cyberk
13. okt 2025

Ak nechces dieta, bud sa chran alebo nesexuj.

anjelicek26
13. okt 2025

Tak pochybujem, ze zacervenanie posvy ma cokolvek spolocne s antikoncepciou...

sweet20
13. okt 2025

@emasto272 nemas mykozu? Poradila by. Som sa s tvojim gyn

really8
13. okt 2025

@emasto272 tabletky nie su jedina forma ochrany.

anonym_34554f
13. okt 2025

@emasto272 rieš to s lekárom, ale podľa mňa
to nemá s antikoncepciou žiadny suvis

anonym_2bc230
13. okt 2025
@anjelicek26

Tak pochybujem, ze zacervenanie posvy ma cokolvek spolocne s antikoncepciou...

@anjelicek26 Hlavne, ked pri uzivani antikoncepcie ziadna realna menstruacia neexistuje.

beata_ra
13. okt 2025

ak sa nechces chranit a si zmierena a oboznamena s tym, ze mozes realne aj otehotniet, tak jasne, vysad ju.

eliaska101
13. okt 2025

Tiež si nemyslím, že to začervenanie má čokoľvek spoločné s tým, že berieš antikoncepciu. Ak ti nesedí, skús zmeniť značku, ale dieťa očividne neplánuješ, tak by som ju istotne nevysádzala, buď rozumná. 😉

janka1224
13. okt 2025

Antikoncepciu by som nevysádzala a išla na gynekologické vyšetrenie,

anonym_60c8b1
13. okt 2025

@emasto272 je bežné že pred menštruáciou žena chytí mykózu a po menštruacii nemá problémy. Väčšinou to tak býva pri chronickej mykoze. Mala som roka pol a neprajem nikomu.
Radšej sa poraď s doktorom.