icon

Máte skúsenosť s antikoncepciou Aidee?

majusenka77
18. júl 2013

Pretože mávam problémy s častým krvácaním mimo cyklu, lekár mi zmenil už tretí krát tabletky - teraz mi predpísal Aidee. Je to pre mňa neznáma antikoncepcia, snažila som sa preto o nich vypátrať nejaké informácie - ale okrem štandardných príbalových údajov, som nič nenašla. Prosím, vie mi niekto poskytnúť referencie z vlastných skúseností? Ďakujem.

luciferkax
16. apr 2014

@elusiatko89 ja som po námahe krvaácala aj bez užívania HAK.. doktroka mi odporúčila zmrazovanie krčka (vraj tam mám nejaké ranky po pôrode), ale ete som sa k tomu nedokopala :P

@peterlukovic takmne sa nezhoršila, len polepšila 🙂 tak sa nesťažujem.. len teraz idem vysadiť (chceme bábo)ta, sa bojím, či sa mi opäť nepohorší :P
Ozaj baby, nemáte záujem kúpiť jedno balenie?

nunusik22
16. apr 2014

Ahojte ja beriem Aidee už 8 mesiacov a som s nimi veľmi spokojná počas menštruácie mi byvalo veľmi zlé ale teraz je to super. Nestažujem sa ani keď zabudnem tak ešte sa nestalo aby som mala male prekvapenie, mne sama lekarka povedala že ak zabudnem vždy su tam 7 dní čo som chranena alebo počas menstruacii ste chraneni týmito tabletkami

nikusschka
24. apr 2014

@elusiatko89 ja som ju tiež brala a mala som pri fyzickej aktivity problemy, krvacala som mimo cyklu a bývalo mi zle tak doktor tak mi zmenil dal mi KarHlu a tá uplne v pohode. A ak chcete mám na predaj balenie na 2 mesiace .... ostalo mi

gotika22
17. máj 2014

Mám na predaj 1 balenie Aidee za 6 eur. Mal by niekto záujem? 🙂

hekerka15
17. máj 2014

ja som začala brat kvoli akné, beriem 3týžden a plet sa mi práveže zhoršuje nevie niekto povedat po akej dlhej dobe sa od aidee plet zlepší?

lucia325
9. jún 2014

Ahojte ja beriem Aide asi 8 mesiacov a bud mam len spinenie ale vobec nedostanem menzes myslite že je to v pohode alebo to mam ist riesit a doktorom nemate skusenost niekto?

majka123500
10. jún 2014

Cavko ja som tiež brala aide aj minerbu aj chloe a dokonca aj belaru 🙂 aa s minerovou som bola najspokojneiša Po 3 rokoch som vysadila HAK ( 1 rok chloe 2 roky minervu potom aidee a nedavno som brala belaru ktoré som mala z dôvodu akné. Prvý mesiac po doužívaní HAK mi menštruácia prišla presne. No teraz tento druhý mesiac mi neprišla, aby som bola presná, 5 dní mi mešká. V tom týždni ako mi mala prísť ma začalo pobolievať v podbrušku, tak som si bola istá, že mi príde. S priateľom sme mali styk len s ochranou. Spravil sa do kondomu, kondom nepraskol. mám biely hustý výtok, a sem tam ma bolí v podbrušku.Chcem sa Vás preto spýtať na Váš názor, či sa mi mohol ten cyklus nejak posunúť, Môže mi menštruáciu oddialiť aj stres?? Lebo odo dňa kedy som mala dostať menštruáciu nenormálne stresujem. Nesom tehotná????? prosim poradte

janka2705
28. okt 2014

ahojte predám jedno balenie 21 tab. antikoncepsie AIDE. Mám balenie naviac. Cena 8eur s obyč. poštou. Info do správy

bublinka282
26. nov 2014

ahojte baby ja mam antiku aidee prechadzam na inu mam na predaj dva blistre antikoncepcie za 15 eur povodna cena na 2 mesiace je 20 e 🙂 ak mate niektora zaujem tak piste 🙂

112nikol112
10. dec 2014

Ahojte. Aj ja som mala tuto antikoncepciu po porode a teraz mi ju lekar zmenil a mne zostali este na 2 mesiace. Z jedneho filmu je este pondelkova minuta, ale inak je v poriadku. Mam ju v origos baleni aj s letakom. Ak by ste mala niektora zaujem, predam za 10eur, kupovane za 30,50€ v pripade zaujmu mi napiste na mail jurkasova.nicole@gmail.com pekny den 🙂

kamari
10. feb 2015

Ahojte, ja som ju prestala užíívať a mám 2 celé listre a z 3 chýba 6 tabletiek, predám za 18 s poštou,expirácia je do 9/2015.

basinkaa
26. feb 2015

Brala som Aidee 3mes. a čo som štíhlej postavy, navreli mi prsia a bruško som začala mať ale musím priznať že som mala veľký apetít, zmeny nálad. Mám teraz nehormonálnu je to to niečo lepšie, ale už vysádzam pretože mne to osobne nerobi dobre fyzicky ani psychicky.

hranolkystatarskou
12. apr 2015

Ahojte surne rychlo rychlo kupim aspon jeden blister Aidee ale potrebujem to mat do sobotyy prosm vas dievcence mate niektora ??? Prosim spravu alebo na mail gubovabarbora@gmail.com

hranolkystatarskou
13. apr 2015

Ahojtee kupim od vas apson jeden blister HAK AIDEE ...!! prosim pomožte 🙂 nestiham isť k doktorke pre recept kedže nieosm v meste bydliska ... píste správy tuna na modrom koniku alebo aj n amail gubovabarbora@gmail.com

klmnro
11. jún 2015

Ahojte, doma mám antikoncepciu Aidee - 3mesačné balenie, ktoré ponúkam na predaj, lebo som ho zle znášala. Vybratých je 6 tabliet zo 63. Ak máte záujem, píšte 🙂

klmnro
11. jún 2015

Ahojte, doma mám antikoncepciu Aidee - 3mesačné balenie, ktoré ponúkam na predaj, lebo som ho zle znášala. Vybratých je 6 tabliet zo 63.

niki12345
14. jún 2015

@klmnro Ahoj,plati to este ? aka by bola cena?
a inak,ja som ju prve dni tiez zle znasala,bolo mi nevolno a zvracala som,ale staci ju uzivat sucasne s jedlom a je to v pohode 🙂

klmnro
14. jún 2015

@niki12345 Ahoj, áno, platí. Cena by bola 16€ + poštovné (som z Ke), ja som ich kupovala za 28,81€. Expirácia je do 02/2016. Ja som ich mala brať kvôli cyste, ale chcem skúsiť alternatívu medicínu 🙂

verca764
18. jún 2015

Ahojte baby ja tuto antikoncepciu beriem uz cca rok a pol a som s nou nad mieru spokojna!žiadne vedlajšie účinky,ani som nepribrala, plet sa mi zlepšila. Aj bolesti pri menštruacii už nemam take silne ako som mavala. Takže určite odporúčam!🙂

sandra0406
24. jún 2015

Predám antikoncepciu AIDEE 1 blister - 8 Euro, nakoľko som sa rozhodla ukončiť branie antikoncepcie.

vierka15
22. sep 2015

Sandra0406 predala si uz tu antiko?Ak nie vezmem

ivka_10
1. nov 2015

ahojte, mam 17r a AIDEE pouzivam kvoli tomu, ze som mala velmi nepravidelnu menstruaciu pretoze mam polycisticke vajecniky. Je to moja prva HAK, nie je mi z nej nevolno hoci mam velmi citlivy zaludok, co je plus, ale na druhu stranu som mala silne akne pred uzivanim ale lekar mi povedal ze sa mi plet jednoznacne zlepsi. AIDEE onedlho doberiem 2. tablicku a akne sa mi este zhorsilo. Jedno plus vidim v tom, ze sa mi prsia zvacsili aj ked to bolo trapenie, pretoze prsia prvy mesiac boli neskutocne citlive a bolestive. Najblizsie sa na gynde spytam na tu plet, co to ma znamenat.

niki12345
1. nov 2015

Aj mne sa plet zhorsila, a to som dovtedy problemy nemala. Ze sa ti jednoznacne zlepsi plet je uplna blbost,na kazdeho lieky ucinkuju inak....

vierka15
1. nov 2015

Ani mne na plet nepomaha a zacala som tretie balenie.Krvacanie som mala predtym take silne,ze aj koli nemu mi ju nasadili a tuto poslednu menstruciu som mala taku slabu akoby ani nebola,len spinenie.Takze neviem co dalej....ci este vydrzat ci ... :(

miadca
18. nov 2015

ahojte ,predam 2 platy antikoncepcie aidee cena 17€ .

tinushqa
18. nov 2015

Ahojte. Zacala som brat Aidee teraz po porode, DR mi ich odporucil kvoli silnemu krvacaniu. Prvu tbl som zobrala pred tyzdnom v pondelok tak ako sa pise v letaciku, cize prvy den cyklu. No teraz je to uz 10DC a stale mi nie a nie skoncit mrcha, nie je to uz sice krvacanie ale silnejsie spinenie. Stretli ste sa s tym? Dost mi to vadi aj ked viem, ze niekedy trva aj 3 mesiace kym si telo zvykne na hormony, no toto som nemala ani ked som prvy krat zacala brat HAK ☹

vierka15
18. nov 2015

aj ja som kravacala-spinila cely mesiac od nej a teraz už oki normalne, po druhej menstruacii mi to prestako :D

tinushqa
18. nov 2015

@vierka15 dakujem nepotesila si ma 😀

klemi86
22. jan 2016

Predám antikoncepciu AIDEE 1 blister - 9 Eu cena uz postou

tinushqa
22. jan 2016

@klemi86 Zobrala by som ju...