Máte skúsenosť s antikoncepciou Aidee?
Pretože mávam problémy s častým krvácaním mimo cyklu, lekár mi zmenil už tretí krát tabletky - teraz mi predpísal Aidee. Je to pre mňa neznáma antikoncepcia, snažila som sa preto o nich vypátrať nejaké informácie - ale okrem štandardných príbalových údajov, som nič nenašla. Prosím, vie mi niekto poskytnúť referencie z vlastných skúseností? Ďakujem.
Beriem ju tri roky, nemam ziadne vedlajsie ucinky, o ktorych by som vedela, cyklus uplne presny a odkedy ju beriem, nemusim brat tabletky od bolesti pri menstruacii.
Kamaratka uziva a co viem, tak je spokojna. Ze konecne antika z ktorej nema migreny.
@zuzankkaa1 pisem ss
Ahoj zacinam s touto Aidee je to pre mna novinka pytala som si nieco na zlepsenie pleti lebo dal mi toto...vy ste ako spokojne s pletou a vlasmi pri uzivani Aidee?
@ada510 ahoj, užívala som roky a bola som spokojná. Pôvodne som užívala Minervu, potom mi ju lekárka nahradila Aidee - pomohlo na akné a aj vlasy sa mi mastili pomalšie
@zuzkazuzkazuzicka ahoj no uz som 3 blister nacala a pohoda plet sa zlepsila velmi aj vlasy hlavne
@hekerka15 prosím pomohla ti aidee na pleť napokon?
@luciferkax mne ano a hlavne na vlasy aj ...