Máte skúsenosť s antikoncepciou Belara?
ako na vas vplyva jej uzivanie? pribrali ste od nej?
Belaru som zacala uzívat potom ako mi lekarka uz nechcela predpisat Diane35 kvoli riziku embolie. Velmi som nechcela inu antikoncepciu ale bala som sa aj tej embolky. Tak som si povedala ze vyskusam a ak bude zle vratim sa k Diane.... Ja osobne som nepribrala z Belary a plet mam velmi peknu. Kvoli tomu že potrebujem riešiť tento kozmeticko esteticky problem sa Belary nechcem vzdať. Ja som spokojna. A frajer vravi že mam aj vačšie prsia 🙂
Uplne v pohode, menstruacia bez bolesti, cyklus sa mi upravil, beriem ju tretí rok a nic som nepribrala. A fajcit sa nema pri ziadnej antike nielen pri Belare ako tu niekto písal. Najviac si ale chvalim ze sa mi upravila plet Takze ja odporucam !
Zostal mi jeden blister belary - na jeden mesiac, v pripade zaujmu mozem predat - tulinska.maria@gmail.com, mne bohuzial nesadla, prechadzam na inu...
Ahojte. Užívam Belaru 8.deň a po menštruácii ostalo špinenie..chcela by som sa opýtať ako dlho zvykne špinenie trvať? A taktiež sa chcem opýtať, ako ste niektoré písali, že sa Vám zväčšili prsia, či ostali prsia aj po vysadení zväčšené? Vopred ďakujem za odpovede. 🙂
Ahojte, ja som z Chloe tiež prešla na Belaru. Nechcela som, ale nič iné mi nezostávalo, keďže Chloe zrušili. Mala som predtým strašnú pleť a antikoncepcia mi nesmierne pomohla. Konečne som nemala ani jednu vyrážku! Užasny pocit. Bála som sa potom, že keď prejdem na Belaru sa to všetko vráti, ale obavy boli zbytočné. Blet ostala krasna a mám pocit, že mi aj vlasy menej vypadavaju. Lekár mi povedal, že je to tá najbezpečnejšia antikoncepcia, aká existuje na trhu a okrem toho ma pri nej už vôbec neboli brucho. Takže ja určite odporúčam!
Ahojte, Belaru užívam už tri roky. Na začiatku, prvé 2 mesiace som mala slabulinké špinenie no potom to prešlo. Pre Belaru som sa rozhodla hlavne kvoly zlej kvalite pleti a veľkých bolestiam, ktoré ma trápili pred každou menštruáciou. Občas som mala až také stavy, že po mňa mamina musela dojsť do školy alebo kde som práve bola keď to na mňa prišo a odviezla ma rovno do špitálu kde mi pichli niečo od bolesti...ešte aj teraz mi je zle keď si na to spomeniem. Od kedy užívam Belaru vyčistila sa mi pleť, menštruácia pravidelná a hlavne úplne bez bolestí. Odporúčam 🙂)
Čaute, moja pleť bola jedna veľká katastrofa...vyskúšala som rôzne čistiace peny, micelárne vody, krémy, maste...nič nepomáhalo...do 17-tky som si nevedela nájsť žiadneho priateľa, všetci chalani sa mi buď vysmievali alebo na mňa ani nepozreli 🙄 nebola som veľmi naklonená hormónom a hlavne moja mamina vyšalovala no nakoniec nás doktorka presvedčila a predpísala mi Diane 35. Do konca života jej za to budem vďačná...do 3 mesiacov sa mi pleť krásne vyčistila akoby som to ani nebola ja...no po zhruba roku keď som prišla po ďaľšie 3mesačné balenie, zavolala si ma a ukázala mi akési rozhodnutie zo štátneho ústavu pre kontrolu liečiv, že Diane 35 neodporúčajú užívať dlhodobo...pre moju a asi aj jej 😉 bezpečnosť mi predpísala Belaru...úprimne... prvé 2 mesiace som tŕpla ako moja pleť zareaguje a či sa zo mňa opeť nestane "monštrum z Pereša" 😉 no našťastie žiadna katastrofa sa nekonala....Belaru užívam už skoro 2 roky a som nadmieru spokojná 🙂
Dobrý deň, ja som ju začala brať asi pred týždňom a mám pocit, že sa mi vďaka nej to akné zhoršilo.
Ahoj... ja som mala velmi velky problem s bolestivou menstruaciou bolo to naozaj tragicke nemohla som normalne fungovat nic mi nezaberalo ani algifen ani ibalgin proste pocas menstruacie som musela ostat doma a pretrpiet to.. povedala som si ze to musim nejako riesit doktorka mi uz predtym navrhovala antikoncepciu ale ja som sa branila z toho dovodu ze som si o nej na forach dost citala ze ako moze skodit co vsetko z nej moze vzniknut a tak.. Povedala som doktorke coho sa bojim ona mi vysvetlila ze su to vsetko iba negativne myty o antikoncepcii ktore niesu nicim podlozene a ze vsade vo svete je uzivanost HAK ovela vyssia ako tu na SR.... Tak reku nebudem zadubene trdlo a skusim to 😀 😀 Dopadlo to tak ze po druhom mesiaci ma to pri menstruacii vobec nebolelo necitim absolutne ziadne vedlajsie ucinky prestali mi mastniet vlasy, vobec som nepribrala takze ja som velmi rada ze som do toho isla...a hlavne nemusim mat kazdy mesiac stres ci som alebo niesom tehotna
Ja užívam belaru už tiež viac ako rok, možno aj dva... a nemám s ňou problémy. Aspoň myslím. Pleť sa mi zlepšila, menzes chodí presne na čas. Akurát keď som nemala priateľa a prestala som ju užívať (2 mesiace bez), tak sa mi znova objavili vyrážky, pleť som mala mastnejšiu, aj vlasy mi skôr mastneli a cyklus sa trochu rozhadzal... tak som ich začala znova užívať...tak sa toho trochu obávam, že keď budeme chcieť bábo a vysadím ju, že sa to zasa vráti.. ale tak snáď to nebude také strašné.
Belaru som užívala 5 mesiacov zo začiatku asi prvý mesiac som špinila, menštruácia chodila presne ako mala trvala asi 3 dni 🙂 Bolesti som nemala ani raz čo bolo dôvodom prečo som brala Belaru. Zo začiatku som troška pribrala no po čase som začala chudnúť. Pleť sa nezhoršila čo je super 🙂 Dôvod prečo som Belaru vysadila boli neznesitelné bolesti hlavy skoro každý deň po 3 mesiacoch bratia. Teraz som 5. deň po vysadení bolesti hlavy som už mala len raz
Ahojte, brala som Belaru 2 roky a úplne v pohode. Mala som kúpenú na 3 mesiace, a dnes mi na kontrole doktorka zmenila antikoncepciu, tak mám doma ešte 2 nenačaté blistre. Na cene sa dohodneme. Ak by ste mali záujem napíšte mi správu 🙂
Ahojte.ponúkam na predaj 2 blistre antikoncepcie Belara za 18€ + poštovné 🙂 Je nepoškodená a v pôvodnom stave 🙂 Dátum exspirácie je 7/2017 🙂 Dôvod je že som prešla na inú HAK 🙂 Kontaktujte ma emailom na nikoladusan@centrum.sk ...
Ahojte mam Belaru a nesadla mi. 2 blistre za 15eur. Datum expiracie 2017. Kontakt marcela.michlikova@gmail.com
Ahojte, predam komplet cele balenie Belary za 20 eur + postovne
Ahojte predam dva blistre Balera,za 15€+postovne.Kontakt-katarinapobehova@gmail.com
Kupim Belaru, ak niektorej zostala.Ponuknite, dakujem.
Ahojte, ja som belaru brala cca 5 rokov. Na upravenie cyklu, a tiež pre zlepšenie kvality pleti. Nepribrala som z nej ani kilo, a bola som s ňou spokojná. Asi 2 mesiace po vysadení som otehotnela, vôbec s tým nebol problém. Odporúčam.
Ahojte, kúpim Belaru
Ahojte..kupim nepouzite blistre Belary..surne
ahojte uzivam belaru 7 mesiacov a zo zaciatku som mala neziaduce ucinky iba precitlivenost bolesti brucha migrenu pocit na zvracanie ospalost unava zrychleny tep(fu je toho naozaj vela O.o)..ale teraz(neviem na 100%ci z nej) mam uz aj depresie a poruchy zraku..zajtra idem k mojmu doktorovi a uvidim ci mi povie aby som ju vysadila alebo nie
Ahojte, ja beriem belaru už dva mesiace, nepribrala som, naopak začala som chudnúť a napravil sa mi menštruačný cyklus. Začala som ju brať z toho dôvodu, pretože sa mi vytvárali cysty a menštruáciu som nemala niekedy aj 3 mesiace, čiže som s ňou spokojná. 😉
Ahojte baby, mam na predaj 2 nove blistre antikoncepcie Belara, zaruka do 02/2018. Dovod predaja - lekarka mi predpisala inu znacku. V pripade zaujmu napiste IP. Cena po dohode. 🙂
Ahojte .ostali mi tbl Bellara 3x21... exp 1/17. Nechcete niekto za 15€ plus posta?
Ahoj, ja ju používam, a musím povedať, že sa mi oveľa zlepšil organizmus, mám pravidelnu menštruaciu, nemam silne bolesti brucha, a nepribrala som z nej ! 🙂
Ahojte žienky, teraz prvý mesiac užívam Hak Belara A pri 13 tabletke som začala mať bolesti V podbrušku A na ďalší deň som začala spinit, máte Z takýmto niečím skúsenosť? Doteraz som cca 9 mesiacov užívala Karhlu A tá mi nesedela, pretože som pri nej V kuse spinila, tak neviem či je aj tá belara pre mňa slabá . . . .

Začni ju užívať v niektorý deň menštruácie najlepšie v pondelok..vyberieš celé platko (21tabletiek) a potom si dáš prestávku 7 dní a vtedy dostaneš menstruaciu (v druhý - tretí deň prestávky) no a po uplynutí siedmych dní začneš ďalší cyklus tabletiek 🙂