Máte skúsenosť s antikoncepciou Belara?
ako na vas vplyva jej uzivanie? pribrali ste od nej?
@silvus229 Ahoj, chcem sa spýtať, je to ešte aktualne? 🙂 Ak áno prosím napíš mi na moj mail mirka.zazova@gmail.com. Ďakujem 🙂
Aj ja ju užívam, nemám žiadne priblemy. Cyklus sa mi upravil, menzes je niekoľkonásobne slabší a tento mesiac som prvýkrát vyskúšala vynechať pauzu aby som nemala kramy a zatiaľ žiadny problem. Odporúčam 🙂
Ahojte baby,mam 2 nove plata antikoncepcie Bellara,nesadla mi vobec,musim ju zmenit.3 ma vysli cez 32€ .Tie 2 predam za 14 €.Ak mate zaujem piste .Som z BA ,popripade posta
Ahojte, mám na predaj antikoncepciu - 1 blister zn. Belara za 8€ pri osobnom odbere v Žiline alebo v Bratislave. V prípade záujmu píšte správu.
Baby mam 3 mesacne balenue ,teraz vybrate,predam ,piste kludne.Dovod tehotenstvo
uživam ju prvy mesiac chcela by som sa opytat poslednu tabletku som zobrala v utorok a prvu zoberiem na buduci tyžden v stredu? ci v utorok?
Ahojte nechce sa mi to tu hladat tak sa opytam.Beriem Belaru prvy krat.Prvu tabletku som si mala dat v 1 den ms ale po skonceni ms zasa krvacam nechapem preco.Mam ju vysadit alebo ako?
@dezire1000
V 1 den MS a prve 3 mesiace ti to bude kadejako hafrovat takze nevysadzaj upravi sa to.Ale ak nie potom treba zmenit tabletky.

Ahojte, ja mám ešte dva blistre belary, musela som meniť antiku. Škoda ich vyhodiť.expiracia je tam až 08/18.