icon

Máte skúsenosť s antikoncepciou Levonille?

dominikaoris
7. apr 2016

Nepriberáte z nej? Nemáte krvácanie počas užívania ? 😕

Strana
z2
fbibi
4. máj 2016

Mne teraz vypisala doktorka ale je cudne to zlozenie, mne tam zavadzia to 0,10mg.
Mas stym Uz skúsenosti? Su dobre?

niki985546
12. máj 2016

aj ja som dostala levonille, ale len buduci tyzden zacnem brat tabletky.. ked uz mate nejake skusenosti, tak prosim piste 🙂

fbibi
18. máj 2016

no cenovo je velmi lacné na 1 mesiac 4,52 euro
ostatne co som brala boli vzdy 8-9 eu mesacne,
Vedlajsie ucinky nemam berem uz 2. tyzden.
Dufam ze to aj zabere....
Zatial som snim spokojna, ziadne krvacanie ani spinenie.

keira34
19. máj 2016

Ahojte tak ja som brala ale vysadila po nežiaducich účinkoch......a teraz sa mi ešte aj kramy ďaľšie spustili

niki985546
20. máj 2016

@keira34 ake vedlajsie ucinky si mala?

dominikaoris
autor
21. máj 2016

@keira34 aké nežiaduce účinky ?

anelka31
23. máj 2016

ja som s nou vobec nebola spokojna vratila som sa spat k Daylette, zhoršila sa mi plet.

fbibi
2. jún 2016

Teraz zacianam 2. Balik a menzes mi nedosiel

keira34
2. jún 2016

Tráviace problémy...zvracanie plus hlava má bolela non-stop ani tabletky od bolesti nezaberali .....ale už je všetko zasa super 🙂

dominikaoris
autor
3. jún 2016

@keira34 asi nie každému sadne istá antikoncepcia ja som spokojná beriem už druhý tretí mesiac.

dominikaoris
autor
3. jún 2016

@fbibi tak to neviem či je v poriadku keď menzes neprišiel mne chodí pravidelne aj keď na tri dni 🙂

fbibi
7. jún 2016

Uz mi to prislo len meskal 3 dni 😉
Ale dosiel a zatial je poriadku vsetko, dufam ze mi bude dobra tato antikoncepcia 🙂

katrenka27
10. jún 2016

Ahojte, uzivam tieto tabletky takmer dva tyzdne a zhorsila sa mi plet a mala som aj krvacanie slabsie ktore mi neskor zosilnilo ale to bude asi tym ze som jednu tabletku zabudla uzit a zvysenie hmotnosti som zatial nepostrehla

dominikaoris
autor
10. jún 2016

@katrenka27 Myslím že sisi aj odpovedala , lieky treba brať každý deň.

katrenka27
11. jún 2016

@dominikaoris ano ale to slabsie krvacanie som mala este ked som tabletky brala kazdy den a tiez som citila mierne bolesti v podbrusi, ale na to ma aj gynca upozornovala ze sa to moze objavit

katrenka27
8. dec 2016

baby ak by ste chceli, tak mám nazvyš dve balenia

niki985546
10. dec 2016

Ja som pribrala za pol roka 7 kg. Ziadne ine vedlajsie ucinky som nemala..asi k tomu len to, ze nikdy som nemala menstruaciu pravidelnu s tabletkami. A zistili mi potom stitnu zlazu, ze hormony mi nefunguju spravne, tak teraz cakam ze kedy zacnu ist tie kila dole :D

reebeecca
16. dec 2016

Ja uzivam Levonille uz asi rok, zatial vsetko ok, ziadne vedlajsie ucinky nemam. Jedine co sa mi stalo, ze ked som omeskala jeden den (jednu tabletku) a potom som vzala dve tabletky naraz, podla pokynov z pribaloveho letaku, napriek tomu som zacala krvacat a spinit, az kym som nedostala normalne menstruaciu (z balenia som napriek tomuto douzivala vsetky tabletky). Po menstruacii sa to dalo zase doporiadku. Hlavne treba citat pribalove letaky. Byvaju tam aj uzitocne informacie 🙂

fbibi
4. jan 2017

Mne doktorka vypisala teraz Daylette, uvidime ake bude, ma niekto skusenosti s tym? na 1 mesiac som platila 11,89 eu. Je dost drahe,

kovacovasandra
9. jan 2017

Ahojte, mám na predaj 3mesačné balenie antikoncepcie LEVONILLE. Píšte na kovacova.sandraa@gmail.com

furbynka
18. apr 2017

ja ju uzivam tiez. teraz druhy mesiac a zatial som spokojna. komu nesadla a ma na predaj dajte vediet😉

ms_cholp
15. júl 2017

Mam na predaj Levonille na 3m. kto by chcel ja som ju vysadila 🙂

furbynka
17. júl 2017

@ms_cholp este ich mas? ak ano napis mi, kupila by som

ms_cholp
17. júl 2017

@furbynka máš správu

tinipini
23. júl 2017

Mám na predaj kompletne 4 balenia, exp. 11/2018, v prípade záujmu prosím správa

patricia24
17. okt 2018

By nemate niektora posunut levonille?moj gyn ma dovolenku a ja mam uz len do zajtra tabletky

ms_cholp
17. okt 2018

Lacné a musela som ich vysadiť lebo narobili len zlo

tinipini
17. okt 2018

@patricia24 mam este 2 bal. ale exp 11/2018

simka2217
30. mar 2019

Baby ak nahodou mate niektorá a nepoužívate ozvite sa. Ďakujem

semancikova
26. máj 2019

Dobrý deň ja som dnes užila prvý krát tabletu cítim sa divné ospala som ani mi jesť nechutí,dnes som aj menštruáciu dostala písala som doktorke mala som začať ružovou

Strana
z2