Máte skúsenosť s antikoncepčným implantátom do ruky?

lucianna11
6. jan 2013

chcela by som vediet pre a proti tohto druhu antikoncepcie, mam uz objednaný aj termin ale stale váham.. čítala som asi viac negatívnych ohlasov ako pozitívnych.

dedenini
6. jan 2013

ja som ho mala..zijem v UK. a akoze neodporucam... mala som skoro 4 mesiace vkuse menzes.. bolo to tak ze tyzden som krvacala, dva dni nic a potom zase tyzden, potom den nic a zase tyzden a takto to bolo skoro 4 mesiace... nechceli mi to vybrat, ze najskor po pol roku... a najhorie natom bolo ze mi zacali strasne moc vypadavat vlasy..ale fakt ze moc..a to iste mala aj moja znama ze jej z toho padali vlasy, dalsia vraj mala strasne nafuknute brucho.. no na zaciatku mi otom povedali ze nebudem mat menzes vobec, ze je to na 3 roky.. a mala som stale.. tak som nakonec musela oklamat doktorov len preto aby mi to vytiahli, povedala som ze chcem mat druhe dieta... a jedine co mam z toho ze mam menej vlasov a jazvu na ruke... no kazde telo je ine, niekomu moze sadnut..ale keby uz tak skor inplantat do posvy... stym skusenost nemam ale mam vela kamaratiek co si pochvaluju.. no ja osobne som sa vratila ku liekom..to je najlepsie....

1katkas
6. jan 2013

mne tuto formu antikoncepcie ponukol doktor na kontrole po sestonedeli... odmietla som.. mne by to asi vadilo a nezvykla by som si, ze v ruke mam cudzie teleso...

zuzi79
6. jan 2013

moje dve známe nemajú tiež dobré skúsenosti. Jedna mala z toho veľké výkyvy nálad, druhá bolesti hlavy, obe ledva čakali, kedy im to vyberú a povedali, že už nikdy viac, ale určite sa nájde veľa takých, ktoré si to chvália.

ritusuk
6. jan 2013

ja ho mam a som spokojna.po vlozeni som krvacala asi 13 dni,odvtedy mam kazdy mesiac velmi slaby menzes,asi 3 dni.mne osobne z neho akoby opekneli prsia,su plnsie.nevyhoda u mna - precitlivelost,som taka od prirody,ale vlozenim impl.to zosilnelo,viac ma beru veci.