Máte skúsenosti s antikoncepciou NuvaRing?
ahojte holky.
mate niektora skusenosti s tou antikoncepciou? uvazujem nad nou alebo nad Implandon - implantacnou tycinkou, co sa dava a rameno, tabletky mi nevyhovuju.. budem rada, ak mi napisete svoje skusenosti..vdaka..
Dobrý večer, predám 2 ks nuvaring, nesedí mi. Samozrejme neotvorené v krabičke aj s nálepkami o vkladaní a vyberaní krúžku.
Ahojte. Mal niekto príznaky žihľavky po nuvaringu? Užívam nuvaring 3 mesiac. 1 mesiac nič. Druhý mesiac mierna žihlavka v polovici užívania a v 3 mesiaci žihľavka po celom tele 5 dní v kuse. Musela som krúžok vybrať. K alergológovi iden o 6 týždňou s krúžkom otestujú moju krv, či som alergická naň. Ja už neviem čo užívať teda, tabletky nemôžem, kvôli tomu, že mám nábeh na trombózu. 😏 Som už bezradná. Mám 2 deti a to nám stačí.
Ahojte, mám na predaj 3 kusy ant. krúžkov Teyla, ja už nevyužijem. Dátum spotreby 09/24

Baby ak chcete mam samozrejme čisto nový neotvoreny krúžok...jeden kus...dva som minula ,prvy myslela som,že si zvykám,druhému som dala šancu ale musel ísť von.....predala by som za 8 eur.