Máte skúsenosti s nehormonálnou antikoncepciou Dana?
ahojte, gynekolog mi odporucil nehormonalnu antikoncepciu Dana, ma niketo stym skusenosti?
tiez by som rada vedela skusenosti. lekar mi ju odporucil kvoli silnej menstruacii a zrazeninam.
@anonym_2ee1fd to mi príde zaujímavé, nakoľko ja som zase čítala, že medené nehormonálne telieska môžu spôsobiť silnejšiu a bolestivejšiu menštruáciu 😬
Mala som. Manzel to pri styku cítil, ale uz tu velakrat písali zeny , u ktorých bolo vsetko v poriadku. Nemavala som s nou inak žiadne problémy, ani celkovo s ms.
Moja byvala kolegyna ju mala a otehotnela s nou, ale uz fakt davno, uz ma vnucata na ZS. Mozno je to vynimka a mozno je odvtedy spolahlivejsia.
Mala som 2x po 5 rokov a super. Na silnú menštruáciu sa zvykne dávať mirena (tu mám teraz)
moje skúsenosti: s danou ms tak 5-7 dní, ale tak som mala aj bez.
S mirenou mám ms 2 a pol dňa a to dosť slabú oproti predtým, ale špinenie pred a po. Bolestivejšia ms, ale len trochu. Som spokojná a teraz mi končí 5 rokov pôjdem do toho zas.
kolko sa plati? bolo zavadzanie bolestive?
kolko sa plati? bolo zavadzanie bolestive?
@anonym_2ee1fd mirena 200€ ma to stálo (ale ušetrila som to na vlozkach a tak 😅) pred piatimi rokmi, som zvedavá koľko to bude teraz. Zavádzanie a vyberanie bolo dosť nepríjemné, aj to bolelo, ale nič čo by sa nedalo vydržať.

tiez by som rada vedela skusenosti. lekar mi ju odporucil kvoli silnej menstruacii a zrazeninam.