icon

Menštruácia mi mešká po užití tabletky po

deni888999
Včera o 07:48

Ahojte . Deň pred plánovanou menštruáciou som užila tabletku PO , už prešlo vyše týždňa a menštruácia ešte neprišla . Dnes si idem urobiť test ale vždy dávame veľký pozor . Teraz prvý krát sme nedali a hneď som užila tabletku . Bolo to prvý krát čo som ju užila . Môže to byť tabletku to meškanie? Presne mešká 9 dni .

anonym_f5e7ff
Včera o 08:00

Ehm...

anonym_648046
Včera o 08:06

Bude to pravdepodobne tou tabletkou. Rozhadze ti cyklus.
Kazdopadne den pred ms je len velmi mala pravdepodobnost na tehotenstvo.

anjelicek26
Včera o 08:14

Den pred MS asi nebol velmi dovod na tu tabletku, len ti to rozhodilo cyklus zbytocne... sprav si test a proste pockat, kym sa telo znormalizuje.

mikasa_ackerman
Včera o 10:30
@anjelicek26

Den pred MS asi nebol velmi dovod na tu tabletku, len ti to rozhodilo cyklus zbytocne... sprav si test a proste pockat, kym sa telo znormalizuje.

@anjelicek26 tak podľa mňa je lepšie si radšej dať “zbytočne” tabletku po, ako riešiť nechcené tehotentsvo😅

deni888999
autor
Včera o 21:03
@mikasa_ackerman

@anjelicek26 tak podľa mňa je lepšie si radšej dať “zbytočne” tabletku po, ako riešiť nechcené tehotentsvo😅

@mikasa_ackerman
@mikasa_ackerman práve toto nechcem riešiť keďže už dve deti máme a ďalšie momentálne neplánujeme keďže sa chcem konečne naplno venovať práci.. Dnes som si robila test bol negatívny, teraz pozorujem slabé krvácanie cca vo veľkosti hrášku ,len taká škvrnka uvidím či sa to rozbehne.