icon

Meškajúca menštruácia pred zavedením telieska

patricia2120
25. aug 2021

Ahojte.prosim vas mali ste niektora problem ako ja? Bola som objednana na kontrolu pred zavedenim vnutromat.telieska.v ten den som mala dostat menstruaciu ale nedostala som tak mi hned dr.dal vyvolavacku.na sone bolo vsetko ok. Stale nemam vsak ms.testy negativne,prsia naliate ale nie nejak strasne, citlive bradavky,bolest v podbrusku. S priatelom si davame pozor no to 100% istota nie je. Neviem ci je sanca ze by som bola tehotna ale ak nie co vam dr.zistil ked vam takto meskala menstruacia? Toto sa mi nestalo este.ked meskala tak max 2dni.dakujem

Meškajúca menštruácia pred zavedením telieska
anjelicek26
25. aug 2021

Ved nech ti vezme krv a budes mat istotu...v krvi je vzdy viac hcg ako v moci... ja tam vidim tienik, ale boh vie...

patricia2120
autor
25. aug 2021

@anjelicek26
Do 31.8 ma dr.dovolenku a mam sa ozvat 2.9.ci som menstruaciu dostala. Tak uvidim. Ja len ze preco este moze takto menstruacia meskat

sweet20
25. aug 2021

@patricia2120 ja menstruaciu som nemala aj cely mesiac ked som mala stres.. jeden cyklus mi to vynechalo

naobedbuduspagety
25. aug 2021

Moja meškajuca menštruácia pred zavedením telieska sa narodí v marci 😊 a to sme používali ochranu. Počkať pár dní a opakovať test keď má Dr dovolenku

patricia2120
autor
25. aug 2021

@naobedbuduspagety a mala si poz. Test? Mne meska 7dni a stale nic 😔

naobedbuduspagety
25. aug 2021

@patricia2120 mala som pozitívne hneď prvý deň meškania. Ale ja by som ešte počkala, mohla byť posunutá ovulácia napríklad.