icon

Meškala vám menštruácia pri antikoncepcii Drovelis?

17. okt 2025

Ahojte tie co beriete alebo ste brali antikoncepciu drovelis meskala vam niekedy menstruacia? Po dobrati celej tabličky?

ivik4
17. okt 2025

Ja som po 3 mesiacoch jej uzivania krvacanie uz ani nemala. Uz su to 3 roky co som bez krvacania 🙃. Nieje to obvykle, ale stava sa

autor
17. okt 2025
@ivik4

Ja som po 3 mesiacoch jej uzivania krvacanie uz ani nemala. Uz su to 3 roky co som bez krvacania 🙃. Nieje to obvykle, ale stava sa

@ivik4 akoze co nemate menstruaciu ?

zuzanockamt
17. okt 2025

@anonym_autor Drovelis bola najhoršia HAK, akú som mala.

autor
17. okt 2025
@zuzanockamt

@anonym_autor Drovelis bola najhoršia HAK, akú som mala.

@zuzanockamt preco ? Ja ju beriem uz 3 roky z toho som ju brala par miesiacov vysadila som kvoli otehotneniu a teraz znova beriem 2 roky ale zatial som mala menstruaciu kazdy mesiac len teraz neviem co sa deje

zuzanockamt
17. okt 2025
@anonym_autor

@zuzanockamt preco ? Ja ju beriem uz 3 roky z toho som ju brala par miesiacov vysadila som kvoli otehotneniu a teraz znova beriem 2 roky ale zatial som mala menstruaciu kazdy mesiac len teraz neviem co sa deje

@anonym_autor Pre mňa to bolo niečo hrozné. Vrátila som sa k mojej pôvodnej a nedám na ňu dopustiť. Žiadne problémy, všetko ako hodinky. S Drovelisom problém na probléme. Otras. Lekárka mi vravela, že množstvo žien má s tou HAK problémy. Schéma 24+4 nie je obvyklá a nie je pre každého.

oblecenie99
17. okt 2025

Mne sadla, mám ju opäť predpísanú, ale ešte som nezačala brat. Čo si spomínam z predchádzajúceho obdobia, mala som pri nej úplne slabú menštruáciu, akoby ani nebola.

ivik4
17. okt 2025
@anonym_autor

@ivik4 akoze co nemate menstruaciu ?

@anonym_autor nie nemam ms , mne velmi sadla. Mala som kedysi inu a to bolo strasne ,zavodnena som bola ako 🐷. Ano stava sa pri nej ze niekto ziadne krvacanie nema, ale to sa stane aj pri inych ,nielen pri nej.

autor
17. okt 2025
@oblecenie99

Mne sadla, mám ju opäť predpísanú, ale ešte som nezačala brat. Čo si spomínam z predchádzajúceho obdobia, mala som pri nej úplne slabú menštruáciu, akoby ani nebola.

@oblecenie99 aj ja mavam tak uplne slabucku

zuza.m
17. okt 2025

@anonym_autor co znamena ze meskala?mne menzes pride niekedy az ked si dam.1tabletku z dalsieho balenia.niekedy skor ako uzijem tie placebo.vzdy som.mala nepravidelnu.predtym.som brala zlynda a tam som mala mesiave aj bez menzesu.tu mam ale znizila sa mi chut na sex ma niekto aj taky pronlem?

autor
17. okt 2025
@zuza.m

@anonym_autor co znamena ze meskala?mne menzes pride niekedy az ked si dam.1tabletku z dalsieho balenia.niekedy skor ako uzijem tie placebo.vzdy som.mala nepravidelnu.predtym.som brala zlynda a tam som mala mesiave aj bez menzesu.tu mam ale znizila sa mi chut na sex ma niekto aj taky pronlem?

@zuza.m no dobraka som cely plat a uz 3 mam z noveho ….a ano mavam to niektore mesiace ze som taka ze nemam chut ani naladu 😄

katulienkax
17. okt 2025

A kolko roko mas? Mne po 45 uz aj s antikoncepciou blbne menzes, niekedy len 1 den , niekedy viac dni, par krat vynechala a zopar krat rste pred dobratim poslednej som dostala. Prupisujem to bliziacej menopauze

autor
17. okt 2025
@katulienkax

A kolko roko mas? Mne po 45 uz aj s antikoncepciou blbne menzes, niekedy len 1 den , niekedy viac dni, par krat vynechala a zopar krat rste pred dobratim poslednej som dostala. Prupisujem to bliziacej menopauze

@katulienkax 23 mam moze sa aj stat ze mozem byt tehotna ?

danielad9
17. okt 2025
@anonym_autor

@katulienkax 23 mam moze sa aj stat ze mozem byt tehotna ?

@anonym_autor stať sa môže ale šanca je minimálna. Ja som užívala inú HA a veľa krát sa mi stalo, že mi MS vôbec neprišla

autor
18. okt 2025
@danielad9

@anonym_autor stať sa môže ale šanca je minimálna. Ja som užívala inú HA a veľa krát sa mi stalo, že mi MS vôbec neprišla

@danielad9 už prišla ☺️

nespinka7
1. nov 2025

ahojte zeny, mam na predaj 2 blistre drovelisu