icon

Mirena vnútromaternicové teliesko - skúsenosti

katarina138
6. sep 2021

Ahojte dievčatá, dnes som sa bola poradiť u Dr ohľadom telieska a odporučila mi Mirenu. Mate ju niektorá? Ste spokojne? Co som tak čítala že dosť žien aj pribralo to by ma asi porazilo nakoľko som už teraz dosť taka ze no.. A snažím sa chudnúť 🙈 a dajaké iné vedľajšie účinky? Ďakujem za každú odpoveď ❤️

Strana
z2
samaya
15. dec 2023

@samaya ešte jedna vec čo som nikde nečítala a to že nemám používať tampóny lebo že si s ním môžem vytiahnuť aj teliesko.🤦Toto mi povedal doktor. Prosím vás ženy používate tampóny či nie? Počuli ste o tom ?

dorothea221
25. dec 2023

@samaya Ahoj máš Mirenu či Danu? Ja tiež zvažujem ale neviem sa rozhodnúť ktorú si dať.

bluka2
25. dec 2023

@samaya aj mne to hovorili, ale zatiaľ sa mi to nestalo 😄

samaya
29. dec 2023

@dorothea221 ahoj. Ja som chcela Mirenu lebo je to hormonálne teliesko takže dvojitá ochrana, Dana je iba mechanická ochrana. Teraz som si vlastne uvedomila že nemám už bolesti pri ovulácii 😁 konečne.

samaya
29. dec 2023

@bluka2 jeeej no super👍

dorothea221
29. dec 2023

@samaya mňa práve tie hormóny v tom teliesku odradzovali, ale čítala som dosť o tom na internete a tak som sa teda rozhodla, že si to dám. Tie hormóny sú tam vraj v nemerateľných hodnotách a iné výhody to má. Tak hádam som sa správne rozhodla. Kedysi som mala tú Danu 2x a keď som to mala vždy som mala ideálnu váhu tak hádam aj pri Mirene to bude tak a schudnem ako predtým 😀 Bála som sa toho aby som kvôli tým hormónom nezačala priberať, ale tak dám si to, skúsim 😀

dorothea221
25. jan 2024

@samaya ano bolesť pri zavádzaní bola veľká aj ja som tak mala, myslela som, že odpadnem, úplne som zoslabla. Pichli mi injekciu od bolesti ešte v ambulancii a do hodiny bolo všetko ok. Ja som po konizácii, tak vraj preto to tak bolelo lebo je to tam zjazvené a tvrdé.

snehulienka99
21. okt 2024

Baby tu šnúrku citia muži pri sexe? Škriabe to?alebo je jemná? Nemáte z toho zápaly v pošve, z dôvodu, že sa vám to tam trie?ďakujem

Strana
z2