icon

Môže pri antikoncepcii vynechať alebo meškať menštruácia?

sarah222
24. apr 2013

Ahojte baby, kamočka ma problem a to taký, že sobotu zjedla poslednu taletku a zacala 7 oddychových dní a menzes dostala vždy stredu. No ale všetko robi tak ako ma presne to je a uz druhy mesiac ci treti to dostava stvrtok. Vadi to alebo nie?...

andrejka1974
24. apr 2013

je to normalne 🙂 🙂 🙂 🙂 u mba je to podobne mne nabehne vacsinou na treti den po vysadeni, ale bolo uz aj na piaty 🙂 🙂 🙂 🙂

mariankamk
24. apr 2013

je to ok

nika1428
24. apr 2013

Presne takýto istý problém mám aj ja s menštruáciou. Užívam HAK 5 mesiacov a prvé 3 mesiace mi chodila menštruácia v stredu a teraz mi chodí vo štvrtok.

lalinko2010
24. apr 2013

ono je podstatné, že menzes príde! a či príde pondelok, utorok streda, štvrtok, piatok, sobota alebo nedeľa, je to jedno.

petraxy6
24. apr 2013

niekedy menzes ani nemusí prísť 😉

1ingrida1
25. apr 2013

ja uzivam dlhodobo, a teraz som mala len dvojdnove spinenie, ale za to kvalitne bolesti.minuly mesiac som mala tiez len kratke spinenie.neviem preco, vzdy som mala normalne

ivankaalenka
25. apr 2013

Ja to dostanem tak na tretí deň od vysadenia, ale aj na štvrtý...je to ok.

lwhiterose
Odpoveď bola odstránená
junovka
8. júl 2013

Uzivam Softinelle,na 17 den som si ju zabudla vziat, mala som nechraneny sex, rano som hned vzala tabletku a vecer tiez za dany den.Do odychoeho dna som mala stale hnede spinenie, sem-tam cerstva krv, ked priiel tyzden, kedy som mala mat menzes, tak sa nedostavil , ale zato som nemala uz ziadne vytoky ani spinenia.Teraz je to uz 10 den a menzes nikde, za to mam bolesti v podbrusku a objavilo sa mi hnede spinenie.Stalo sA vam uz nieco take?Moze sa stat, ze som tehu?????Dufam, ze NIE!!!!Antiku beriem vlastne koli prelieceniu, lebo sa mi stale objavuju cysty .

vejuska5
28. aug 2014

Tak je to normalne ze mi nemusi prist menstruacia jeden mesiac . Lebo mne to uz meska tyzden a antikoncepciu beriem stale lebo som si myslela ze dojde a nic .

silacka1988
28. aug 2014

ja vzdy beriem poslednú v stredu a menzes dostávam až v nedelu ráno 🙂 uplná normálka 🙂a mám to tak už 7 rokov... 🙂

anonym00000
7. júl 2022

@silacka1988 ahojte je to stará diskusia ale neprišla mi menštruácia zatiaľ a test je negatívny. Nemusím sa obávať?