icon

Najlacnejšia antikoncepcia

nikus88
17. dec 2015

ženušky prosííím vas,,,,,potrebujem zoznam antikoncepcii a aktualne ceny,,,,,co najlacnejsiu,,,,,,,,

mawka
17. dec 2015

tak nesexuj 😀 ale nie, na tom sa setrit neoplati. preco hladas najlacnejsiu? sak mesacne cca 10 e je priemer, to sa da, nie?
skus si pozriet www.adcc.sk

nikus88
autor
17. dec 2015

nesexujem,,,,,,,kvoli menstruacii potrebujem,,,,,

adrianal
17. dec 2015

@nikus88 yaz beriem a mesačne 11 EUR a spokojnost ale nevyberala som podla ceny 🙂

nikus88
autor
17. dec 2015

@mawka nesexujem 😀 😀 😀 😀 😀 kolvi menstruacii potrebujem,,,, 😢

nikus88
autor
17. dec 2015

@adrianal ja kupujem po 23eur na 3 mesiace,,su aj lacnejsie,,,len potrebujem zoznam,,,a lekar mi z toho zoznamu vyberie vhodnu pre mna,,,

nikus88
autor
17. dec 2015

www.adcc.sk pozerala som , no nie su tam ceny,,,,

nikus88
autor
17. dec 2015

budem povďačna za odpveď k mojej otazke......ale prosim pište len tie,ktore fakt chcete pomocť.....mam okolo 30dky,,,a uz nechcem babo,,,a le hlavne je to kvoli menštruacii,,,!!!

majulino
17. dec 2015

stale som si myslela za antikoncepcia sa predisuje podla potrieb a stavu pacientky myslis ze lekar ti predpise tu ktoru mu povies? 😒 nevyryvam skor s aiba zaujimam
ja beriem Isanivu, je pre dojciace zeny stoji 18 e na 3 mesiace menstruaciu mi ovplyvnila tak ze bud mam alebo nie a niej eto kvoli dojceniu lebo kym som ju nebrala mavala som mrchu pravidelnu uz po porode

mawka
17. dec 2015

@nikus88 na upravu cyklu mi pomohla yasminelle. okolo 10 e/ mesiac, ale trojbalenie vyslo vyhodnejsie. a kazda lekaren ma ine ceny. niekde som ju vyberala za 11 a niekde za 9. niekde som za trojbalenie dala 21 a niekde 32. tym ze to platis full, tak si lekarne mozu ceny asi tvorit. ale co sa tyka cyklu mi velmi pomohla. to, ze som pri jej uzivani otehotnela, to uz neriesim, ale tak asi pomohla nastavit cyklus 😀

mihalocka
17. dec 2015

@mawka

ahoj, prave dnes bol v nemeckych spravach prispevok o tabletkach Yasminelle. Jedna 31 rocna baba koli nim bola operovana na emboliu pluc a skoro umrela. Este link k tej sprave pre tych, co rozumeju nemecky: https://www.tagesschau.de/inland/antibabypille-...

janinah
17. dec 2015

@mihalocka aj mladšie ženy majú komplikácie kvôli HAK a aj vážne a nezáleží na značke,sú to hormony,žiadne lentilky,brať ich je riziko hlavne pre cievy,pečeň,pankreas .....nik však cielene nerobí o tom výskumy,kto by to platil,farmafirmy nepôjdu proti sebe 😒

erika04
17. dec 2015

@nikus88
Najlacnejšie a najspoľahlivejšie je sledovať si plodné a neplodné dni. Podľa bazálnej teploty a hlienu. Dá sa to naučiť, sú na to špecializované kurzy. Vrele odporúčam! Navyše spoznáš svoje telo a zistíš aj či nemáš nejaké odchýlky v cykloch, anomálie, atď...

mawka
17. dec 2015

@mihalocka
@janinah
ano kocky, prestala som ju brat davno. neberiem a je mi sto razy lepsie. len to bola jedina moznost, ako mi dat dokopy cyklus. uz je to dobre a nemam dovod do seba pchat hormony. a dost som sa zacala obavat prave embolky. navyse som otehotnela pri HAK, takze ja vazne nemam dovod ju brat. a nebolo to prvy krat. prvy krat to bolo s yaz, ale potratila som. maleho mam normalne (neuzivala som rok nic, ale ficala som na duphastone nejaky cas) a malu mam cez jasminelku. naco by mne bola antikoncepcia? ja mam skor pocit, ze u mna zvysuje hak plodnost, bez hak otehotniet neviem 😅 😀 sranda no. ale ani uz neplanujem hak. planujem skor sterilizaciu. pride mi to ako nejvhodnejsie riesenie.

mihalocka
17. dec 2015

@janinah
uplne suhlasim

meluela
17. dec 2015

@nikus88 na cyklus skus alchemilku pouzivat (ak mas dlhe a nepravidelne cykly, treba pit 1-2x denne po 14 dni cyklu)

jankajaov
22. dec 2015

Ahoj 🙂 ja užívam Triregol na 3 mesiace platim skoro 15 e. Uživam ju už 4 roky a nemam žiaden problém. Tiež som ju začala brať pre nepravidelný cyklus. Tak sa skús informovať aj o nej 🙂 Pekný deň 🙂

nikus88
autor
25. dec 2015

@jankajaov konecne normalna odpoved,,,,zeny rezat sa urcite nedam,,,,,to v ziadnom pripade,,,,,hej tu triregol mi poradila kolegyna,je to najlacnesia zo vsetkych,,,dik za super odpoved,,,,aspon jedna tu citaala otazku,,,,dakujem

henikav
25. dec 2015

@nikus88 nerozmyslala si nad mirenou? Zaplatis raz a mas 5 rokov pokoj a cyklus tamer ziadny, usetris este aj na vlozkach 😉

nikus88
autor
25. dec 2015

ked ten cyklus mame,,tak to asi neni pre zabavu,,,,,tak to ma byt a tak to aj bude,,,,tabletky mozem kedykolvek vysadit,,,,,

nikus88
autor
25. dec 2015

@henikav ked ten cyklus mame,,tak to asi neni pre zabavu,,,,,tak to ma byt a tak to aj bude,,,,tabletky mozem kedykolvek vysadit,,

evittam
25. dec 2015

@nikus88 No vidíš a ja beriem HAK takú, že cyklus nemám vôbec a som s tým max.spokojná a ešte aj je všetko v poriadku a je to jedna z HAK kde je najmenej všetkých tých hormónov 😉 . Ja zase už skôr rozmýšlam nad sterilizáciou - na čo investovať do Mireny keď ma bude stáť sterilizácia skoro to isté a mám už pokoj - ale jasné to je len v prípade ak už žena naozaj nechce deti. 🙂
A nie je ani moc drahá - cca 7,- Eur/mesiac.
@nikus88

jankajaov
27. dec 2015

@nikus88 nie je začo. Ja ju užívam už dlhšie ako som už písala. Tak dúfam, že to dopadne dobre. Pekný večer prajem 🙂

oliverceky
27. dec 2015

@evittam Aký názov?

evittam
28. dec 2015

@oliverceky Desirett

snazilka1983
28. dec 2015

Ja mam triquilar antikoncepciu za trojmesačné balenie platím 17 eur. Čo som sa ja stretla je najlacnejšia.