icon

Najlepšie značky kondómov: Ktoré sú najtenšie a najpevnejšie?

16. jún 2026

Ahojte. Taká chúlostivá téma, ale ja som akurat tehotná a už ďalšie dieťa neplánujeme. HAK užívať nechcem a hľadám alternatívu bez hormónov. Pesar sa mi zdá dosť zložitý a nespoľahlivý. Prerušovaná suloz tiež. Nehormonálne teliesko neviem či si budem môcť dať, pretože mám jednak anémiu, a jednak mávam bežne menštruáciu trvajúcu 8 dni a prvé 2-3 dni mávam extrémne silnú, neviem či by mi to neublížilo. Tak nam s mužom napadol kondom. Sú ale nejaké extra tenké kondomy, ktoré skoro ani necítiť a zároveň sú pevné? Viete poradiť nejakú “najlepšiu” značku alebo konkrétny “model”? Ja som s kondómom mala sex naposledy za študentských čias, a prišlo mi to ako s sexovat s “igelitkou” s prepáčením 🙈. Ale dala by som tomu ešte šancu. Pripadne nejaké iné možnosti ochrany ?

anonym_3644c1
16. jún 2026

@anonym_autor durex, pleasuremax

anonym_211a06
16. jún 2026

@anonym_autor my sme používali durex

anonym_18a78a
16. jún 2026

@anonym_autor a prečo nie hormonálne teliesko? Veď to su len lokalne hormony.

anonym_167c7a
16. jún 2026

Fungujeme na kondomoch cca 10 rokov, HAK bola na prd. Oblubene mam Durex Classic. Vyskusal som rozne, ale toto je spolahliva klasika.

anonym_41cc1c
16. jún 2026

@anonym_autor
Zn.Sagami

kiki68
16. jún 2026

@anonym_autor okamoto 001 a 002 , to su najtensie kondomy a dost pevne. Celkovo tie japonske kondomy su trieda za mna oproti napr durex . My pouzivame kondomy vyse 10 rokov, teraz uz pojdeme do sterilky.

anonym_be1a5b
16. jún 2026

@anonym_autor Jasné, že sú. Veď stačí len zadať do vyhľadávača extra tenké kondómy, a to ich vyhodí. Čo sa týka spoľahlivosti prasknúť ti môže hociktorá značka

anonym_ae81f7
16. jún 2026
@kiki68

@anonym_autor okamoto 001 a 002 , to su najtensie kondomy a dost pevne. Celkovo tie japonske kondomy su trieda za mna oproti napr durex . My pouzivame kondomy vyse 10 rokov, teraz uz pojdeme do sterilky.

@kiki68 japonské sú dosť úzke

lenja1
16. jún 2026

Za mna My Size pro. Niesu citit gumou a viete su kúpiť veľkosť ktorá bude partnerovi sedieť. Ozaj to má niečo do seba ak sa kupuje akoby na mieru.

anonym_bc54ec
16. jún 2026

@anonym_autor Hocijaké, aj tie Mondos z Lidlu sú OK. Alebo z Kauflandu R3 (fakt sa tak volajú). Nemám s nimi žiaden problém.

anonym_bc54ec
16. jún 2026
@lenja1

Za mna My Size pro. Niesu citit gumou a viete su kúpiť veľkosť ktorá bude partnerovi sedieť. Ozaj to má niečo do seba ak sa kupuje akoby na mieru.

@lenja1 Ty si ešte nešiel na vazektómiu? Veď kondómy nepoužívaš.

lenja1
16. jún 2026
@anonym_bc54ec

@lenja1 Ty si ešte nešiel na vazektómiu? Veď kondómy nepoužívaš.

@anonym_bc54ec nie nešiel až o týždeň. A až cca tri mesiace po zákroku je chlap neplodny. Kondomy nemusím ale občas použijeme a už keď mám použiť tak si vyberiem aspoň čo viac vyhovuje. Prečo by som nemohol poradiť? Ja kondom Tesco lidl nemôžem tak som skúšal čo je je lepšie.

anonym_bc54ec
16. jún 2026
@lenja1

@anonym_bc54ec nie nešiel až o týždeň. A až cca tri mesiace po zákroku je chlap neplodny. Kondomy nemusím ale občas použijeme a už keď mám použiť tak si vyberiem aspoň čo viac vyhovuje. Prečo by som nemohol poradiť? Ja kondom Tesco lidl nemôžem tak som skúšal čo je je lepšie.

@lenja1 Ale nič, už ich nebudeš musieť používať. Takže sa ťa táto téma už nebude týkať. Kondóm je kondóm. Takže je to skoro jedno. A načo platiť predražené Durexy.

lenja1
16. jún 2026
@anonym_bc54ec

@lenja1 Ale nič, už ich nebudeš musieť používať. Takže sa ťa táto téma už nebude týkať. Kondóm je kondóm. Takže je to skoro jedno. A načo platiť predražené Durexy.

@anonym_bc54ec nie každému vyhovuje bežná veľkosť. Nieje kondom ako kondom. Každý nech si kupuje čo chce na čo je zvyknutý. Prepáč ak vadilo že som sa zapojil do témy.

anonym_bc54ec
16. jún 2026
@lenja1

@anonym_bc54ec nie každému vyhovuje bežná veľkosť. Nieje kondom ako kondom. Každý nech si kupuje čo chce na čo je zvyknutý. Prepáč ak vadilo že som sa zapojil do témy.

@lenja1 Však OK, nemusíš sa ospravedlňovať, len si tu v inej téme písal o tej vazektomii. Tak mi to prišlo také divné, že píšeš dobrému o kondomoch.