Najlepšie značky kondómov: Ktoré sú najtenšie a najpevnejšie?
Ahojte. Taká chúlostivá téma, ale ja som akurat tehotná a už ďalšie dieťa neplánujeme. HAK užívať nechcem a hľadám alternatívu bez hormónov. Pesar sa mi zdá dosť zložitý a nespoľahlivý. Prerušovaná suloz tiež. Nehormonálne teliesko neviem či si budem môcť dať, pretože mám jednak anémiu, a jednak mávam bežne menštruáciu trvajúcu 8 dni a prvé 2-3 dni mávam extrémne silnú, neviem či by mi to neublížilo. Tak nam s mužom napadol kondom. Sú ale nejaké extra tenké kondomy, ktoré skoro ani necítiť a zároveň sú pevné? Viete poradiť nejakú “najlepšiu” značku alebo konkrétny “model”? Ja som s kondómom mala sex naposledy za študentských čias, a prišlo mi to ako s sexovat s “igelitkou” s prepáčením 🙈. Ale dala by som tomu ešte šancu. Pripadne nejaké iné možnosti ochrany ?
@anonym_autor my sme používali durex
@anonym_autor a prečo nie hormonálne teliesko? Veď to su len lokalne hormony.
Fungujeme na kondomoch cca 10 rokov, HAK bola na prd. Oblubene mam Durex Classic. Vyskusal som rozne, ale toto je spolahliva klasika.
@anonym_autor
Zn.Sagami
@anonym_autor okamoto 001 a 002 , to su najtensie kondomy a dost pevne. Celkovo tie japonske kondomy su trieda za mna oproti napr durex . My pouzivame kondomy vyse 10 rokov, teraz uz pojdeme do sterilky.
@anonym_autor Jasné, že sú. Veď stačí len zadať do vyhľadávača extra tenké kondómy, a to ich vyhodí. Čo sa týka spoľahlivosti prasknúť ti môže hociktorá značka
@anonym_autor okamoto 001 a 002 , to su najtensie kondomy a dost pevne. Celkovo tie japonske kondomy su trieda za mna oproti napr durex . My pouzivame kondomy vyse 10 rokov, teraz uz pojdeme do sterilky.
@kiki68 japonské sú dosť úzke
Za mna My Size pro. Niesu citit gumou a viete su kúpiť veľkosť ktorá bude partnerovi sedieť. Ozaj to má niečo do seba ak sa kupuje akoby na mieru.
@anonym_autor Hocijaké, aj tie Mondos z Lidlu sú OK. Alebo z Kauflandu R3 (fakt sa tak volajú). Nemám s nimi žiaden problém.
Za mna My Size pro. Niesu citit gumou a viete su kúpiť veľkosť ktorá bude partnerovi sedieť. Ozaj to má niečo do seba ak sa kupuje akoby na mieru.
@lenja1 Ty si ešte nešiel na vazektómiu? Veď kondómy nepoužívaš.
@lenja1 Ty si ešte nešiel na vazektómiu? Veď kondómy nepoužívaš.
@anonym_bc54ec nie nešiel až o týždeň. A až cca tri mesiace po zákroku je chlap neplodny. Kondomy nemusím ale občas použijeme a už keď mám použiť tak si vyberiem aspoň čo viac vyhovuje. Prečo by som nemohol poradiť? Ja kondom Tesco lidl nemôžem tak som skúšal čo je je lepšie.
@anonym_bc54ec nie nešiel až o týždeň. A až cca tri mesiace po zákroku je chlap neplodny. Kondomy nemusím ale občas použijeme a už keď mám použiť tak si vyberiem aspoň čo viac vyhovuje. Prečo by som nemohol poradiť? Ja kondom Tesco lidl nemôžem tak som skúšal čo je je lepšie.
@lenja1 Ale nič, už ich nebudeš musieť používať. Takže sa ťa táto téma už nebude týkať. Kondóm je kondóm. Takže je to skoro jedno. A načo platiť predražené Durexy.
@lenja1 Ale nič, už ich nebudeš musieť používať. Takže sa ťa táto téma už nebude týkať. Kondóm je kondóm. Takže je to skoro jedno. A načo platiť predražené Durexy.
@anonym_bc54ec nie každému vyhovuje bežná veľkosť. Nieje kondom ako kondom. Každý nech si kupuje čo chce na čo je zvyknutý. Prepáč ak vadilo že som sa zapojil do témy.
@anonym_bc54ec nie každému vyhovuje bežná veľkosť. Nieje kondom ako kondom. Každý nech si kupuje čo chce na čo je zvyknutý. Prepáč ak vadilo že som sa zapojil do témy.
@lenja1 Však OK, nemusíš sa ospravedlňovať, len si tu v inej téme písal o tej vazektomii. Tak mi to prišlo také divné, že píšeš dobrému o kondomoch.

@anonym_autor durex, pleasuremax