Nemôžem prehltnúť tabletku EllaOne. Ako ju užiť?
Ahojte baby
Včera sme mali s manželom peknú noc že bohužiaľ nám praskol kondom a bábätko momentálne neplánujeme keďže mame ročnú dcérku . Kúpila som si tabletku Ellaone lenže problem je v tom že sa absolútne žiadne tabletky polknut neviem a je jedno aká ta tabletka je . V rodine ma s tým skoro každý problem . Môžem tu tabletku dať na polovicu alebo ju pohrýzť ?
Za vaše informačné odpovede ďakujem
Sranda, ja som dokázala prehltnúť aj bez vody, len tak ešte aj tie staré okrúhle paraleny v celku 😁
@liv1 aj to som skúšala😁, ale najlepší bol pre mňa banán, taký vláčny 😁😁😁😁
Odmala som s tym mala problem, pri prehltani dviham lavu ruku uplne hore, pri tej polohe ramena sa mi lepsie prehlta. Minule som skusila bez a bolo to opat zle. Denne beriem viacero tabletiek, funguje to vzdy :D
Vsak si to strc do rozka dovnutra napriklad
@pseudomonas87 ďakujem za nápad s kolou , fugovalo to . Len skôr sa s tej tabletky s prepáčením pos****m , pretože obsahuje laktozu a ja mám celkovú intoleranciu na laktozu
@barbie1981 banán neznášam , ale s kolou to išlo , len skôr sa s tej tabletky pos****m pretože obsahuje Laktozu a ja mam celkovú intoleranciu na Laktozu
@liilia uvidíš, možno je také mini množstvo že sa neposeries
@pseudomonas87 dúfam
ved to je tak malicka tbl, ja mam tiez problem s prehltanim, ale toto je nic, ked ti to az tak vadi prehltni spolu s rozkom
@pseudomonas87 nakoniec moje telo neprijalo ani prvú a ani druhu tabletku . Po prvej som išla do 2 hodín zvracať tak v lekárni mi odporučili si dať druhu ktorú som aj zobrala . Skončila som v nemocnici zo silnými bolesťami brucha , hnackou a nevoľnosťou . Závidím babám ktoré nemajú problémy s tabletkami a HAK
@liilia hmmm to je mi ľúto, ale aspoň už vieš, že môžeš prehltnúť tabletu🙂
Napriklad ja mam tiez ten isty problem, jedine s cim viem zapit tabletky, je keď pijem z flaše
Ach čo si malé decko.....?
@liv1 no ja mam 12r a ta ma blok prehltnúť tabletky.. takže jej ich pučim.ale u nej je to z toho ze sa jej raz zasekla veľká tbl.
Ahoj, ja tiež neviem prehĺtať tabletky a to budem mať pomaly 40 😂 ale pár rokov prehĺtam tabletku z jedlom. Proste keď jem rozžujem jedlo a keď už je vhodné na prehltnutie dám do úst tabletku zmiešam z tým rozžutým jedlom a ide to. Horšie keď nemám jedlo po ruke len vodu tam není šanca. Ale ja mám celkovo citlivý krk mňa napína retiazka na krku či rolák.

@liilia ja neprehltnem ani miniaturnu tabletku. Ale vytvorila som si sposob ako zjem aj konsku obrovsku tabletku. Zaklad je nejake hutne jedlo, napriklad pecivo, ktore v ustach normalne pozujes az na stav ze ho uz ides prehlnut. A predtym si do toho vopcham tu tabletku a tak spolu prehltnem. Musi to byt konzistencia, v ktorej tu tabletku jednoducho neucitis.