icon

Nemôžem prehltnúť tabletku EllaOne. Ako ju užiť?

liilia
6. dec 2024

Ahojte baby
Včera sme mali s manželom peknú noc že bohužiaľ nám praskol kondom a bábätko momentálne neplánujeme keďže mame ročnú dcérku . Kúpila som si tabletku Ellaone lenže problem je v tom že sa absolútne žiadne tabletky polknut neviem a je jedno aká ta tabletka je . V rodine ma s tým skoro každý problem . Môžem tu tabletku dať na polovicu alebo ju pohrýzť ?

Za vaše informačné odpovede ďakujem

Strana
z2
alexandra383
6. dec 2024

@liilia ja neprehltnem ani miniaturnu tabletku. Ale vytvorila som si sposob ako zjem aj konsku obrovsku tabletku. Zaklad je nejake hutne jedlo, napriklad pecivo, ktore v ustach normalne pozujes az na stav ze ho uz ides prehlnut. A predtym si do toho vopcham tu tabletku a tak spolu prehltnem. Musi to byt konzistencia, v ktorej tu tabletku jednoducho neucitis.

oblecenie99
6. dec 2024

Sranda, ja som dokázala prehltnúť aj bez vody, len tak ešte aj tie staré okrúhle paraleny v celku 😁

barbie1981
6. dec 2024

@liv1 aj to som skúšala😁, ale najlepší bol pre mňa banán, taký vláčny 😁😁😁😁

jakoma
6. dec 2024

Odmala som s tym mala problem, pri prehltani dviham lavu ruku uplne hore, pri tej polohe ramena sa mi lepsie prehlta. Minule som skusila bez a bolo to opat zle. Denne beriem viacero tabletiek, funguje to vzdy :D

missviolet
6. dec 2024

Vsak si to strc do rozka dovnutra napriklad

liilia
autor
6. dec 2024

@pseudomonas87 ďakujem za nápad s kolou , fugovalo to . Len skôr sa s tej tabletky s prepáčením pos****m , pretože obsahuje laktozu a ja mám celkovú intoleranciu na laktozu

liilia
autor
6. dec 2024

@barbie1981 banán neznášam , ale s kolou to išlo , len skôr sa s tej tabletky pos****m pretože obsahuje Laktozu a ja mam celkovú intoleranciu na Laktozu

pseudomonas87
6. dec 2024

@liilia uvidíš, možno je také mini množstvo že sa neposeries

liilia
autor
6. dec 2024
zobaka
6. dec 2024

ved to je tak malicka tbl, ja mam tiez problem s prehltanim, ale toto je nic, ked ti to az tak vadi prehltni spolu s rozkom

zobaka
6. dec 2024

@jakoma ano ja som tiez na to prisla, ze dvihnutie ramien pomaha, co clovek nevydume 😅

liilia
autor
6. dec 2024

@pseudomonas87 nakoniec moje telo neprijalo ani prvú a ani druhu tabletku . Po prvej som išla do 2 hodín zvracať tak v lekárni mi odporučili si dať druhu ktorú som aj zobrala . Skončila som v nemocnici zo silnými bolesťami brucha , hnackou a nevoľnosťou . Závidím babám ktoré nemajú problémy s tabletkami a HAK

pseudomonas87
7. dec 2024

@liilia hmmm to je mi ľúto, ale aspoň už vieš, že môžeš prehltnúť tabletu🙂

dadka1997
9. dec 2024

Napriklad ja mam tiez ten isty problem, jedine s cim viem zapit tabletky, je keď pijem z flaše

sisska96
9. dec 2024

Ach čo si malé decko.....?

barbora9312
9. dec 2024

@liv1 no ja mam 12r a ta ma blok prehltnúť tabletky.. takže jej ich pučim.ale u nej je to z toho ze sa jej raz zasekla veľká tbl.

lubka2510
9. dec 2024

@liilia och to.mi je luto.citala.som.ze ta tabletka ma aj vela neziaducich ucinkov....s tabletkami mam.rovnaky problem ze ma.hned napne na zvracanie ked to citim v hrdle

lubka2510
9. dec 2024

@sisska96 tvoj koment tu naozaj pomohol😕....bud rada ze ta nenapina na vracanie hned ako si vlozis nejaku tabletku do ust....mne sa to deje

sisska96
9. dec 2024

@lubka2510 zvykne...no a? Mam sebakontrolu , tak zvládnem. Ona Prehltne aj väčšie veci....🤭

bibistinka
9. dec 2024

Ahoj, ja tiež neviem prehĺtať tabletky a to budem mať pomaly 40 😂 ale pár rokov prehĺtam tabletku z jedlom. Proste keď jem rozžujem jedlo a keď už je vhodné na prehltnutie dám do úst tabletku zmiešam z tým rozžutým jedlom a ide to. Horšie keď nemám jedlo po ruke len vodu tam není šanca. Ale ja mám celkovo citlivý krk mňa napína retiazka na krku či rolák.

cmarzarafom
Odpoveď bola odstránená
kaciato
11. dec 2024

@liilia ja som z nej mala cystu.. ked som dr povedala ze som ju uzila mi vynadala a hned sla hladat cystu a aj nasla :-/ potom mi nasadila hak ale aj tu som zle tolerovala tiez to nemozem dava si pozor muz 🤷

Strana
z2