Nuvaring a veci okolo

lenka02942
13. apr 2017

Ahojte baby. Uziva niektora ant. Nuvaring ? Ja ju mam uz skoro rok a vzdy som mala mrchu presne ale teraz som mala posledne dva cykly spinenie a tento mesiac mi mrcha vobec neprisla(podotykam,styk som nemala uz pol roka,cize tehotenstvo vylucujem)chcem sa opytat ak mate niektora skusenost, je to normalne alebo to mozu byt aj zdravot. problemy ? Dakujem za vsetky odpovede ☺

0laracroft0
14. apr 2017

Ahoj ja som brala len 3/4 roka, ale podobne problémy som nemala. Na tvojom mieste by som sa opýtala doktora. A keď ho užívať nemusíš (ako ochranu) nerozmýšľala si na nejakú dobu vysadiť? Ja už som sa rozhodla hormóny nikdy nebrať, aj keď mi to istým spôsobom pomáhalo. Predsa len je to zásah do organizmu.

buubuu
14. apr 2017

Tiez som ho používala rok a pol a vzdy chodila na cas. Urcite skoc lekarovi. Darmo su to hormony.

lenka02942
autor
14. apr 2017

@0laracroft0 zo zaciatku som ho pouzivala ako ochranu no teraz ten polrok co som nemala ten styk som si ho nechala kvoli bolestiam pri menstruacii lebo ako som ho pouzivala som nemala ziadne bolesti inak bez neho som trpla-zimnica hnacka vracanie bolesti vzdy ked som dostala menstruaciu a s nim bez problemov no doteraz bolo vsetko v pohode a zrazu neviem co sa stalo
@buubuu dakujem chystam sa po sviatkoch k lekarke tak uvidim hadam to nebude nic len stresy alebo hormony

0laracroft0
15. apr 2017

No aj som si myslela že uvedies tento dôvod. Mne býva tiež príšerne ale len prvý deň a kým som bral hormóny - tie má tej bolesti vždy ušetrili. Ale tak brat to kvôli jednému dnu...som si raz prečítala všetky vedľajšie účinky antikoncepcie a už som to viac do seba nedala...Nuvaring je samozrejme lepší ako tabletky. A keby si cez svoje dni si radšej dala niečo od bolesti?

lenka02942
autor
15. apr 2017

Kedysi som brala cipki od bolesti ale tie mi pomohli tak pol roka a potom zas zacali bolesti. Vies mam dieta,skolu takze si nemozem hocikedy dovolit lahnut a spat aj 3 hodiny.

0laracroft0
15. apr 2017

Hm chápem ☹. Tak daj vedieť ako dopadnes u dr. dufam že to poriesite. Jedine čo mne zaberá je panadol femina, s tým som schopna ísť aj do prace.

buubuu
15. apr 2017

Mne zaberali algifen kvapky. Ale kazda sme ina. Drz sa 🙂

seagul
15. apr 2017

Ja som mala nuvaring 6 rokov a kramy vzdy tak 2-3 dni pomerne slabe. Ale nevynechali mi ani raz.