Nuvaring: skúsenosti, vedľajšie účinky a účinnosť
Ahojte,
gynekolog mi odporucil antikoncepciu Nuvaring - kruzok, mala som dlhodobo bolesti a tvori sa mi dookola funkcna cysta, ktora mi tlaci na vsetko, ze kruzok moje problemy vyriesi. Lenze, ja osm extremne citliva aj na tampon, neznesiem, vypadava mi, ked mam zapchu a neviem si predstavit, ze budem mat 3 tyzdne nejaky kruzok dnu a stale ho kontrolovat ci je dobre ulozeny, mne sa to nezda ako vhodna antikoncepcia, pouzivate? nemate sponenie, naladovost, nevypadava? Nikdy som antikoncepciu nebrala
@anonym_autor Nie som náladová, nevypadáva.
@struhanka super, lahko sa zaklada? ako budem vediet, ci je dobre vlozeny? a pri sexe ho necitit, ze zavadzia?
@struhanka super, lahko sa zaklada? ako budem vediet, ci je dobre vlozeny? a pri sexe ho necitit, ze zavadzia?
@anonym_autor založený ho môžeš mať hocijako, hlavne, že je vnútri. A pri sexe si ho môžeš vybrať, ak ti zavadzia, myslím že na nejaké 2 hodiny je to ok, kukni v návode.
@anonym_autor Len este poznamka. Je vhodne aby bol v chladnicke. Znesie len urcitu teplotu( uz neviem aku, docitas sa v navode)
@anonym_autor Nevypadava. Nepotrebuje extra specialne miesto, staci, ze je dnu. Pri sexe nevadi. Nevyberam ho. Ja by som ho zabudla vratit spat 🙈
@beata_k super, dakujem, mne ho dr ukazoval a som si hovorila paneboze este aj snurka tam visela, ze zatlacim na wcko a vyjde von
@anonym_autor Nie nemaj obavu. ( aka snurka?)
@beata_k mozno len na ukazku mal na nom snurku 😂googlila som to a snurka nie je
@anonym_autor No, prislo mi to cudne lebo moj snurku nema. 😁 Pozri, ved skusis a uvidis. Nemusi ti sadnut kvoli zlozeniu hormonov. Kazdemu vyhovuje nieco ine.
@beata_k ja som nikdy HAK nebrala a to mam 43 rokov, len tie cysty ma uz nebavia, lebo to boli, robia sa mi od interupcie, ktoru som mala minuly rok 😕 klasicke tbl nechcem, lebo nemam idealne pecenove testy
Ornibel je tiež vaginálny krúžok a netreba ho držať v chladničke. Pred sexom sa dá vybrať alebo ponechať. Podľa toho, či počas sexu prekáža, alebo nie. Žiadnu šnúrku na sebe nemá, nie je to tampón, je to krúžok.
@anonym_autor najlepsia antikonwcepcia je ziadna
@anonym_autor najlepsia antikonwcepcia je ziadna
@anonym_2dc23e jasné a rodiť ako jabloň
IUD ti neponúkli?
@beata_k dakujem
@anonym_autor moj muz ho citil, ale tak da sa na chvilu vybrat.
@anonym_2dc23e jasné a rodiť ako jabloň
@belllinka Tak nemusis sexovat ako nimfomanka,Aj tak sa da,potom to svinstvo musime uzivat vserci vi vode,radsej si podviazte vajecniky ked chcete bohapusto sexovat ako pchat to svinstvo a potom tu plakate ze chodite na unele zasa.

@anonym_autor Nie som náladová, nevypadáva.