icon

Otehotnenie po vybratí Mireny

moncsesz80
22. feb 2013

Ahojte baby, chcela by som sa informovať je tu taká maminka čo mala Mirenu a dala to vybrať kvôli tomu že chcela ešte bábätko a či to išlo ľahko vybrať a potom sa otehotnieť lebo ja som bola na kontrole chcela som to dať vybrať a nedalo sa že vraj nevidí to vlákno že mám ísť keď budem mať menštruáciu čo nemávam iba slabé špinenie tak som zvedavá čo bude, ďakujem za každý názor

irusa
13. apr 2014

@moncsesz80 mala som mirenu 10sekund a bola von citila som ako male štipnutie trošku bolo špinenie asi jeden deň...mala som ju skoro 6 rokov

rybecka
14. apr 2014

@sandynkaaa ahoj tak ako lebo my zatial snazilkujeme a nic 😖

sandynkaaa
14. apr 2014

No ja stále nic... Ale nestíhame sa ani snazit nejak, lebo máme rozrobený domček a všetok čas trávime tam.... :/

mrvaj
14. apr 2014

Ja som otehotnela s Mirenou - po 7-mich mesiacoch od zavedenia a vybrali mi ju na konci 7. mesiaca tehu., keď som začala "špiniť". Hrozil predčasný pôrod, ale nakoniec som skoro 2 týždne prenášala. Všetkým, ktoré chcete otehotnieť držím palce a Vám, ktoré ju máte, aby ste neotehotneli prajem viac šťastia, ako som mala ja (Mirenu som mala po diagnostikovaní ťažkej choroby, po 35 a po 3 deťoch 😉 )

sumona
25. apr 2014

aby tie co ste si dali vybrat mirenu po akom case sa vam upravil cyklus? Ja som.jy dala vybrat hned na druhy den som dostala ms a teraz cakam ze by som mala uz dostat no ale uz mi 5dní meska predtym som ms nemala vobec dr povedal ze podla sona by som mala dostat do troch tyzdnov ale ja som ju dostala hneď na druhy den

sandynkaaa
2. jún 2014

Ahoj, @rybecka ako Vám to ide? Lebo my zatial nic :/

rybecka
2. jún 2014

@sandynkaaa ahoj, no zatial som netestovala odolavam 😀 v stredu ma prist mrcha uz ma bolia krize tak ako ked to mam dostat takze mam takeho tusaka ze to opat nevyslo ale este nadej tam je 😅
takze od vybrati Mireny presli 4 mesiace a snazime sa

rybecka
3. jún 2014

@sandynkaaa tak opat nic dostala som to dnes 😖

sandynkaaa
3. jún 2014

Och joj :-\ Ale aspon sa mozme stale snazit :-P

rybecka
2. júl 2014

@sandynkaaa ahoj,
tak tento mesiac to vyslo som tehulka 😵 😵 😵 😵 takze po Mirene som otehotnela po 5 mesiacoch 😉
a ty ako si na tom???

sisasss
3. júl 2014

@rybecka , gratulujem 🙂 🙂 🙂 , drz sa, mne sa podarilo otehotniet po 7- mesiacoch, ked mi ju doktor vybral.
A super mam zdrave babo, urcite si ju dam zaviest znovu.

rybecka
3. júl 2014

@sisasss ja tiez si ju dam zaviest opat to je uplny komfort a to ze nie je mrcha to je parada 🙂

sisasss
3. júl 2014

@rybecka , to mas pravdu je to super bez menstruacie 🙂, nemusis cakat kazdy mesiac 🙂.

sandynkaaa
4. júl 2014

@rybecka gratulujemeeeee 🙂 My nič, my sme mali teraz svarbu, tak to boli iné stresy, za posledné mesiace sme sa "pokúšali" asi dvakrát 🙂 🙂 Tak snáď, keď budeme od augusta konečne vo svojom a konečne SPOLU, tak sa nám zadarí..... 🙂 Teším sa, že môžem aspoň Vás sledovať, ako sa Vám darí 😉

evicita
31. júl 2014

Baby, kedy vam prisiel mezes po vybrati mireny? Hned, alebo o tyzden alebo az neskor? Lebo chcem si ju dat vybrat ale tyzden na to som objednana na operaciu a preto ma to zaujima. Ci to nemam radsej presunut az po operacii. Vdaka. 🙂

tatiana305
9. sep 2014

Ahojte baby. ja som tak 1,5 mesiaca po vybrati mireny. menzes mi prisiel normlany asi po 5tich dnoch a trval tiez nejakych 5 dni ako klasicky menzes...nie spinenie. tak som cakala ze dalsi dostanem normlane o mesiac... teraz vsak cakam a uz je to 12 dni co mi meska.. hoci uz minimalne tyzden mam bolestive prsniky a obcas mensie tlaky v maternici.. ma s tym niekto skusenost? mali ste niektora takúto reakciu po vybratí mireny?

triniti1979
16. sep 2014

Ahojte, tak sa k vám pripájam aj ja vidím že je tu toho hojne, tak sa chcem aj ja popýtať na vaše názory. Ja som si dala vybrať mirenu pred cca 3týždňami, najprv som začala krvácať po troch dňoch, vyzeralo to tak že som dostala menzes, trvalo to 4dni, ale na počudovanie som po 4dňoch opäť začala krvácať. Nevie teraz však či je to o.k. a či nie vi mi niekto poradiť?

triniti1979
16. sep 2014

@sandynkaaa ahoj smiem sa spýtať ako ste na tom?

sandynkaaa
17. sep 2014

Ahojte baby.Ja ju mam vonku od januara.Prve tri mens.som mala celkom normalne,potom iba spinenie,potom normalnr,dalsiezas spinenie...Vyzera to, ako by sa to telo stale hladalo..Aj nepravidelne mam,takze s nami tazko.Uz mi doktor predpisal Dupraston,tak snad sa to upravi..Drzim palce,ale nelutujem.Ked sa nam fakt niekedy zadari druhe,dam si ju zas..

triniti1979
17. sep 2014

Ahoj, @sandynkaaa s tvojim názorom so skúsenosťami pred aktuálnou situáciou sa stotožňujem ja som mala mirenu 6r. Prvých 4,5r. som vôbec nekrvácala, potom som začala trocha špiniť. Keď prešlo 5r. chcela som ju vymeniť ale doktor mi doporučil počkať, že existuje nový produkt ktorý je na tri roky len v januári sme ho ešte nemali na slovenskom trhu. Keď som prišla opäť tak mi ho ukázal nepamätám si presne ako sa volal, rozdiel bol v tom že teliesko bolo menšie a bolo len na tri roky, v cene rozdiel skoro žiadny (na 3r. stál rovnako ako na 5r. +/- pár € rozdiel) tak som si dala zaviesť mirenu znovu (za prvú som platila smiešnu sumu 🙂 ), vtedy sme ešte stále boli presvedčený že máme detí už dosť a nebola som ochotná ísť na potrat, keby sa náhodou podarilo tak som neriskovala. Asi pred mesiacom sme sa rozhodli na 100% že ak chceme spoločné bábo tak teraz lebo už máme dosť rokov 🙂. Dúfam len že bude všetko v poriadku.

sandynkaaa
19. sep 2014

@triniti1979 ja som nemala menstruaciu vobec,pocas celej doby 😉 Mozno aj preto je zrazu moje telo take lenive 😝 No ved nechajme sa prekvapit,obidve 🙂

triniti1979
22. sep 2014

@sandynkaaa tak , tak, nechajme sa prekvapiť 🙂 počuj asi ma picne, tento týždeň mám plodné dni a priateľ musel ísť na týždňov-ku.... :( za tri roky nebol a práve teraz... 😖

sandynkaaa
23. sep 2014

Ja som si aj merala plodné ani a nejak to nepasovalo, tak som to vzdala a nechávame to zatiaľ na náhodu 😉

radulikkatulik
4. okt 2014

ja som mala Mirenu 7rokov,teda vlastne dve mireny za sebou,vybrať som si ju dala tesne pred vianocami a v druhej polovici januara som otehotnela o 2 týždne rodím 🙂 a mám 41rokov 🙂 tehotenstvo bez jediného problému,behám ako veverica a to prvé dve deti pred 20timi rokmi som ledva donosila,dokonca mám za sebou serkláž...tak neviem čím to je,mne asi vek prospel,asi som zosilnela,lekár sa na mňa tváril všelijako keď som prišla že chcem vybrať Mirenu a bábätko,že nech nerátam s tým že to pôjde tak ľahko 😀 😀 😀 vďaka Bohu to šlo,takže držím vám všetkým palce!!!!!

triniti1979
7. okt 2014

Ahoj @radulikkatulik tak to ti gratulujem a držím palce zároveň 😉 , smiem sa spýtať či si mala pred otehotnením menštruáciu?

radulikkatulik
7. okt 2014

@triniti1979 hneď 2dni po vybratí,myslím že tak 4dňovú a potom po 24dňoch dalšiu...a ďalšia už neprišla 🙂

triniti1979
7. okt 2014

Fu tak to je sila ja som mala nieco podobne. Hned po vybrati o 24h som krvacala 4dni potom o 5dni som dostala ďalši menzes to bolo 13.9. Trval klasicky 7dni. V sobotu 11.9. By mal prjsť ďalši menzes, som zvedava 😲

radulikkatulik
7. okt 2014

@triniti1979 držím palce aby sa ti dalo všetko čo najskôr do poriadku

triniti1979
12. okt 2014

@radulikkatulik ahoj, len teraz som sa odvtedy mala čas prihlásiť., včera mali prísť ale zatiaľ nič, je mi zle ale tehu test je negatívny, som zvedavá čo sa bude Ďalej diať... 🙄

radulikkatulik
12. okt 2014

@triniti1979 vydrž,ešte je možno skoro na test...držím palčeky a neboj všetko bude ako má byť v pravý čas 🙂