Otehotnenie po vybratí Mireny
Ahojte baby, chcela by som sa informovať je tu taká maminka čo mala Mirenu a dala to vybrať kvôli tomu že chcela ešte bábätko a či to išlo ľahko vybrať a potom sa otehotnieť lebo ja som bola na kontrole chcela som to dať vybrať a nedalo sa že vraj nevidí to vlákno že mám ísť keď budem mať menštruáciu čo nemávam iba slabé špinenie tak som zvedavá čo bude, ďakujem za každý názor
@triniti1979 jupííííííí gratulujeeeem tak to je paráda!!!! a nám sa 25.10 narodila Katulienka 🙂 mala 4310gr a 55cm 🙂))) je nádherná 🙂
@radulikkatulik ahoj dakujem pekne
Ahojte dievčatá, ja som si dala Mirenu zaviesť pred 4 rokmi ako nerodička, aj keď mi to gynekológ najskor neodporúčal ale po vyšetreniach povolil. Zavádzanie bolo strašne bolestivé a M som nemala po celú dobu, len špinenie. Teraz by som si ju chcela dať vybrať, lebo rozmýšľame o bábatku, ale strašne sa toho bojím. Bojím sa, že to bude bolieť tak ako zavádzanie a pri poslednej prehliadke mi ju doktorka ani nevedela nájsť a po sone mi povedala, že ju mám nejak zarastenú dnu či čo. Viete mi povedať ako prebieha to vyberanie? Je možné, že by mi ju nevedeli vybrať? Ďakujem za odpovede
@luciffa ja som mala mirenu tiež nejako hlbšie vtiahnutu, doktor mi ju nevedel vytiahnuť, tak som bola na kyretazi a tak mi ju vybral
ja som mala mirenu 5 rokov a tiez nevidel vlakna a sla som ked som mala jemne spinenie lebo som pocas celych 5 rokov nemala menstruaciu a v pohode to slo vybrat, doktor mi odporucil 3 meisace pockat s otehotnenim aby si telo oddychlo trosku no po tretom mesiaci som otehotnela na prvy sup a mam krasneho 5mesačneho syna a po porode som si dala mirenu zaviest znova. tak nemusis sa bat a zeny mavaju problem otehotniet aj ked nemaju mirenu takze pripisovatnieco mirene je podla mna zbytocne...
😝 😀
stephanie14
Ahojte maminky, prosim Vas ako dlho ste mali po vybrati telieska menzes ??? Ja mam dnes uz 9 den a som s toho na nervy, nemam sice silny ale mam.
@triniti1979 Gratulujeeeem dodatocne,teraz som sa sem prisla znova pozriet,co je nove 😉 Tak pozitivne spravy aspon. 🙂
Ahojte. Podelim sa o skusenost. Zakladanie Mireny bolo bolestive, ale uz druhy den som bola ok...par tyzdnov spinenie...potom 3 roky bez menzesu. Po 5 rokoch mi ju vybrali v narkoze , lebo sa mi vtiahli "fúziky". Menzes prvy den...potom desiaty den v rozsahu 24-30 hodin...som 6 tyzdnov po vybrati a cakam kym sa mi upravi cyklus
Ahojte, chcem sa spytat, ako dlho ste po vybrati mireny krvacali, resp. spinili a ci sa za vybratie plati, dakujem!
Urcite neplatila,ale na spinenie si nepamatam :-/
takze mam po tom, vlakna sa vraj niekam stratili, lebo som tam ziadne nemala a trochu dlhsie sa mi tam rypal, aby mi to vytiahol... bolo to trosku bolestive, ale dalo sa to vydrzat. vravel mi, ze kvoli tomu, ze tam neboli tie vlakna, tak musel ist hlbsie a preto to bolelo. inak ok, trosku krvacam, ale som rada ze to mam za sebou. dal mi ATB na pat dni, vraj preto lebo sa mi tam rypal a trosku som krvacala.. moc sa mi to nechce brat, ale tak zas sa bojim nedat si ich, takze som si hned dala. ale stve ma to, elbo uz som vybrala na zapal pluc dva mesiace na zac. roku ATB a zas to do seba davat kvoli tomuto... co myslite, nestacil by wobenzym alebo cesnak? len nie som lekarka tak sa bojim neposluchnut, viete ako to je 🙂
@luciffa prosim ta tiez som pripad ako ty = nerodicka s mirenou. Uz si si ju dala vybrat? Podarilo sa otehotniet? Bojim sa toho trosku po precitanych prispevkoch tu 😒 dik za odpoved
@lenka100218 ahoj 🙂 ja som sice mirenu nemala ale sesternica mala asi 4 roky. Dala si ju vybrat a po 4 mesiacoch od vybratia otehotnela 🙂 cele tehu bolo bez problemov a dcerka je tiez zdrava a uz 10 rocna slecna 🙂 Sesternica mala 33 ked si ju dala vybrat. 🙂
@lenka100218 tak vyberanie bola rychlovka ani som nepostrehla ale bola som na sukromnej klinike a dost som si za to zaplatila. Lrn sa mi momentalne trochu zmenila situacia v praci tak sme babatko odlozili na buduci rok, takze po vybrati som ešte presla dočasne na tabletky takze ti neporadim. Ale drzim palce a daj vediet ci sa podarilo, nemas sa coho bat.
@luciffa
@lilimoni ďakujem baby, len prezistujem kto-co- a ako 😉 hoci viem ze u kazdeho je to individualne. Ja som si hned (pri jednej navsteve gyn) pri vybrati prvej mireny dala zaviest druhu - a planujem si ju dat koncom tohto roka vybrat a otehotniet, tak uvidime ako sa k tomu moje telo postavi 😵 uz som si celkom za tie roky zvykla ze nemam svoje dni
Ja som si dala vybrat mirenu a presne o pol roka sa zrodil náš 3 pokladík 🙂 a momentálne uvažujem za si ju dat.
@zubrienka1 nepamätám si to presne,ale zhruba do mesiaca
@janka258 dakujem 🙂
@zubrienka1 ja som krvacala hned zo dva-tri dni a potom o tyzden alebo dva znova, tak predpokladam, ze to druhe bol menzes. 🙂 npamatam si to presne, kedze to bolo pred pol rokom nejako.. a otehotniet sa nam podarilo po troch mesiacoch po vybrati mireny.
@evicita dik, myslis, ze treba niekolko cyklusov cakat? Zabudla som sa opytat dr. Alebo po prvej menstruacii sa mozeme zacat snazit...
ahoj ja po 4mesiacoch..
my sme síce čakali polroka teda davali pozor ,a potom sme sa snažili,ale moj dr potom povedal že kludne sme mohli aj skôr začat. Teraz uvažujem o nasadení mireny budem si musiet tam ale zavolat smola je že sa da dat vtedy až ked krvácate :-/čo u mna je ešte všeljako..
@zubrienka1 tazko povedat, ja som si vravela, ze by som ten jeden cyklus mohla pockat ale nejako sme to neriesili. Na prvy krat som ani neratala ze by sa to podarilo...nechajtomu volnypriebeh a moc to neries

@radulikkatulik ahoj, prešiel mesiac a ja som v 5tt 🙂 mala som šťastie asi ako ty 🙂