icon

Otehotnenie po vybratí Mireny

moncsesz80
22. feb 2013

Ahojte baby, chcela by som sa informovať je tu taká maminka čo mala Mirenu a dala to vybrať kvôli tomu že chcela ešte bábätko a či to išlo ľahko vybrať a potom sa otehotnieť lebo ja som bola na kontrole chcela som to dať vybrať a nedalo sa že vraj nevidí to vlákno že mám ísť keď budem mať menštruáciu čo nemávam iba slabé špinenie tak som zvedavá čo bude, ďakujem za každý názor

ladyanne
27. jan 2016

Ahoj, môj doktor mi hovoril, že keď chcem otehotnieť tak po každej antikoncepcii mám počkať minimálne pol roka ako budem môcť otehotnieť že sa tým vyhnem tomu aby bolo bábätko akokoľvek poškodené.

zubrienka1
27. jan 2016

@ladyanne podla mna pol roka je zbytocne dlho, a preco by dieta malo byt poskodene? ved to je dobra blbost 😅

bebeda
15. feb 2016

Za ako dlho ste oyehotneli po vybrato?

abetka
26. feb 2016

Za ako dlbo po vybrati ste otehotneli. ???? To by sj mna zaujimalk

gastankaa
23. mar 2016

Ahojte,mirenu mam 1,5 roka,idem ju dat von lebo chceme babo.lenze nemam menzes,mate skusenost s tymto? Ci a ako sa to vybera,ked nemam menzes? Dakujem

zubrienka1
23. mar 2016

@gastankaa Ahoj, ani ja som nemala menzes a vybral mi to bez problemov...

camie
23. mar 2016

Baby je tu niektorá čo po vybratí mierny otehotnela za mesiac po prvej menštruácie? ja som ten prípad som v 6TT.,srdiečko bije, a Dr má len z toho trochu obavy že tak skoro či sa sliznica stihla zregenerovať, aby babo rástlo ako má....ste tu niektorá taká?dakujem za každé info

zubrienka1
23. mar 2016

@camie a kedy ti ju vyberali? mne ju dr. vybral koncom januara, teraz sa prvy mesia c snazime, tak som zvedava ako to dopadane. mne dr. nehovoril nic, ze treba pockat.

gastankaa
23. mar 2016

@zubrienka1 super,to sima potesila,verim,ze nebude problem,idem o tyzden.Asi,cim dlhsie to mas,tym vacsi moze byt problem,tak dedukujem 🙂

zubrienka1
23. mar 2016

@gastankaa ja som ju mala skoro 5 rokov

camie
23. mar 2016

@žiarivka vybral mi ju okolo 11.1.2016., po vybratí som mala krvácanie menštruáciu som mala 8.2 a vo februári som otehotnela

camie
23. mar 2016
gastankaa
23. mar 2016

@camie
@zubrienka1 ani mne Dr.nikdy nespominal,ze treba cakat,len ze to zavisi,kedy dostanem prvy menzes a nabehne cyklus. V podstate,nema sa preco regenrovat sliznica,Mirena je v krcku a je to drobne teliesko,nema to ako poskodit.Sam Dr.mi povedal,ze jeho pacientky otehotneli hned,ako mali cyklus,len od toho zaviselo,cize jedna mesiac po vybratia vacsinou 2 mesiace po...To su skusenosti mojho Dr.

gastankaa
23. mar 2016

@camie ja si myslim,ze ak by si mala nejak oslabene vnutro,tak ten plod sa neuchyti a priroda to vyriesi pocas prvych tyzdnov...

camie
23. mar 2016

@gastankaa juuj potešila si sa hádam to bude ok

gastankaa
23. mar 2016

@camie uz len to,ze si hned dostala menzes v prvy mesiac je dobrym signalom,ze ti vsetko funguje,ako ma,tak neboj a prijemne tehulkovanie ! 😉

zubrienka1
23. mar 2016

@gastankaa @camie ja som dostala menzes hned (cca 3 dni po vybrati-sice bol slabsi ale bol) a dalsi na 34 den. aj predtym som mala dlhsi cyklus, ale s otehotnenim som nemala problem... tak uvidim ako to bude teraz

gastankaa
23. mar 2016

@zubrienka1 drzim palce,pripadne si naordinuj alchemilkovy caj,1x za den,ten ti spravi len dobre na zenske veci

camie
23. mar 2016

@gastankaa
@zubrienka1, baby fakt ste ma upokojili, dúfam že bude všetko ok

zubrienka1
23. mar 2016

@camie neboj, vsetko bude OK. A mysli len pozitivne 🙂

zubrienka1
30. apr 2016

@camie Ahoj, ako si na tom? Vsetko v poriadku?

camie
30. apr 2016

@zubrienka1 áno zatiaľ super, hádam to pôjde takto do konca bez komplikácií už je to 12TT.,dakujem za opytanie 😉

zubrienka1
30. apr 2016

@camie tak to je vyborne 🙂

gastankaa
30. apr 2016

Ahojte,ja som si ju dala vybrat 4.4., a krvacala som 7 dni,fakt neviem,ci to bol menzes,lebo v ten den,ked ju vybrali,som zacinala trolinku spinit.Tak neviem,ci to bolo krvacie po vybrati,ci kramy....Teraz cakam dalsie,snad pridu a ideme na to,duuuufam,ze to vyjde....

zubrienka1
1. máj 2016

@gastankaa ja som tiez po 3 dnoch po vybrati dostala menstruaciu, a nie za mesiac ako hovoril dr.

zubrienka1
1. máj 2016

@gastankaa a teraz som pravdepodobne tehotna, testy o tom svedcia 🙂 este som nebola u dr., chcem take dva tyzdne pockat a potom sa za nim vyberiem. dufam, ze bude vsetko OK

gastankaa
1. máj 2016

@zubrienka1 supeer,jooooj,gratulujem!!! Snad vam coskoro aj ja napisem pozitivnu spravu

gastankaa
3. máj 2016

Je tam ta druha ? 2 dni meskaju...Trasu sa mi ruky,nechce sa mi verit,ze by to takto klaplo,po Mirene hned menzes a hned tehu.... Som v soku.A to sme ani netrafili plodne dni.No nic,pockam par dni este...

zubrienka1
3. máj 2016

@gastankaa je to tam 🙂 gratulujem 😵

gastankaa
3. máj 2016

Dakujen,ja neverim..este mam ten stav,ked sedis na posteli,dieta ti beha autickom po nohe a ty hladis do blba 😀 ale tesim sa,snad bude vsetko ok,stale ma boli brucho ako na kramy..

Vobec som s tym neratala takto skoro,myslela som,ze budem mat problem vobec kramy dostat.Ach....LIFE IS BEAUTIFUL !!! (: