Otehotnenie po vybratí Mireny
Ahojte baby, chcela by som sa informovať je tu taká maminka čo mala Mirenu a dala to vybrať kvôli tomu že chcela ešte bábätko a či to išlo ľahko vybrať a potom sa otehotnieť lebo ja som bola na kontrole chcela som to dať vybrať a nedalo sa že vraj nevidí to vlákno že mám ísť keď budem mať menštruáciu čo nemávam iba slabé špinenie tak som zvedavá čo bude, ďakujem za každý názor
@ladyanne podla mna pol roka je zbytocne dlho, a preco by dieta malo byt poskodene? ved to je dobra blbost 😅
Za ako dlho ste oyehotneli po vybrato?
Za ako dlbo po vybrati ste otehotneli. ???? To by sj mna zaujimalk
Ahojte,mirenu mam 1,5 roka,idem ju dat von lebo chceme babo.lenze nemam menzes,mate skusenost s tymto? Ci a ako sa to vybera,ked nemam menzes? Dakujem
@gastankaa Ahoj, ani ja som nemala menzes a vybral mi to bez problemov...
Baby je tu niektorá čo po vybratí mierny otehotnela za mesiac po prvej menštruácie? ja som ten prípad som v 6TT.,srdiečko bije, a Dr má len z toho trochu obavy že tak skoro či sa sliznica stihla zregenerovať, aby babo rástlo ako má....ste tu niektorá taká?dakujem za každé info
@camie a kedy ti ju vyberali? mne ju dr. vybral koncom januara, teraz sa prvy mesia c snazime, tak som zvedava ako to dopadane. mne dr. nehovoril nic, ze treba pockat.
@zubrienka1 super,to sima potesila,verim,ze nebude problem,idem o tyzden.Asi,cim dlhsie to mas,tym vacsi moze byt problem,tak dedukujem 🙂
@gastankaa ja som ju mala skoro 5 rokov
@žiarivka vybral mi ju okolo 11.1.2016., po vybratí som mala krvácanie menštruáciu som mala 8.2 a vo februári som otehotnela
@camie
@zubrienka1 ani mne Dr.nikdy nespominal,ze treba cakat,len ze to zavisi,kedy dostanem prvy menzes a nabehne cyklus. V podstate,nema sa preco regenrovat sliznica,Mirena je v krcku a je to drobne teliesko,nema to ako poskodit.Sam Dr.mi povedal,ze jeho pacientky otehotneli hned,ako mali cyklus,len od toho zaviselo,cize jedna mesiac po vybratia vacsinou 2 mesiace po...To su skusenosti mojho Dr.
@zubrienka1 drzim palce,pripadne si naordinuj alchemilkovy caj,1x za den,ten ti spravi len dobre na zenske veci
@gastankaa
@zubrienka1, baby fakt ste ma upokojili, dúfam že bude všetko ok
@camie neboj, vsetko bude OK. A mysli len pozitivne 🙂
@camie Ahoj, ako si na tom? Vsetko v poriadku?
@zubrienka1 áno zatiaľ super, hádam to pôjde takto do konca bez komplikácií už je to 12TT.,dakujem za opytanie 😉
@camie tak to je vyborne 🙂
Ahojte,ja som si ju dala vybrat 4.4., a krvacala som 7 dni,fakt neviem,ci to bol menzes,lebo v ten den,ked ju vybrali,som zacinala trolinku spinit.Tak neviem,ci to bolo krvacie po vybrati,ci kramy....Teraz cakam dalsie,snad pridu a ideme na to,duuuufam,ze to vyjde....
@gastankaa ja som tiez po 3 dnoch po vybrati dostala menstruaciu, a nie za mesiac ako hovoril dr.
@gastankaa a teraz som pravdepodobne tehotna, testy o tom svedcia 🙂 este som nebola u dr., chcem take dva tyzdne pockat a potom sa za nim vyberiem. dufam, ze bude vsetko OK
@zubrienka1 supeer,jooooj,gratulujem!!! Snad vam coskoro aj ja napisem pozitivnu spravu
@gastankaa je to tam 🙂 gratulujem 😵
Dakujen,ja neverim..este mam ten stav,ked sedis na posteli,dieta ti beha autickom po nohe a ty hladis do blba 😀 ale tesim sa,snad bude vsetko ok,stale ma boli brucho ako na kramy..
Vobec som s tym neratala takto skoro,myslela som,ze budem mat problem vobec kramy dostat.Ach....LIFE IS BEAUTIFUL !!! (:

Ahoj, môj doktor mi hovoril, že keď chcem otehotnieť tak po každej antikoncepcii mám počkať minimálne pol roka ako budem môcť otehotnieť že sa tým vyhnem tomu aby bolo bábätko akokoľvek poškodené.