Otehotnenie po vybratí Mireny
Ahojte baby, chcela by som sa informovať je tu taká maminka čo mala Mirenu a dala to vybrať kvôli tomu že chcela ešte bábätko a či to išlo ľahko vybrať a potom sa otehotnieť lebo ja som bola na kontrole chcela som to dať vybrať a nedalo sa že vraj nevidí to vlákno že mám ísť keď budem mať menštruáciu čo nemávam iba slabé špinenie tak som zvedavá čo bude, ďakujem za každý názor
ahojte asi tu uz nechodite su tu starsie prispevky ja chcem v utorok vybrat a mozno bud mes zacat pracovat na babu🙂
ahojte asi tu uz nechodite su tu starsie prispevky ja chcem v utorok vybrat a mozno bud mes zacat pracovat na babu🙂
@vanda12345 tak vela stastia,ja som po vybrati ani nedostala menzes a otehotnela som hned !!! Ostala som v soku.Prve tyzdne tehu som krvacala,neviem,cim to bolo,ci este mi akoby prisli kramy,ale adi by som si uz dala vacsi pozor,aby som kala prvy menzes a potom otehotniet.Vela stastia
gastankaa dakujem si mila po precitani toho tu asi to aj tak spravim jedne a mozno aj 2 mrchy preckat aj ked ku 2 detom som prisla ani neviem ako 😉 preto som volila mirenu aby som nerodila ako jablon 😝
gastankaa a po tom krvacani vsetko ok??uz mas aj babo?
@vanda12345 tak vela stastia,ja som po vybrati ani nedostala menzes a otehotnela som hned !!! Ostala som v soku.Prve tyzdne tehu som krvacala,neviem,cim to bolo,ci este mi akoby prisli kramy,ale adi by som si uz dala vacsi pozor,aby som kala prvy menzes a potom otehotniet.Vela stastia
@vanda12345 babo cakam v januari,ale uz je vsetko ok,mala som duphaston na 3 tyzdne,babo je v poriadku,tak som sa upokojila
ja som si dala vybrať mirenu koncom februára. potom som mala 2 krát menzes a v máji som už bola tehotná. a máme 1 a pol ročnú slečnu.
@vanda12345 Ahoj, ja som si dala Mirenu vybrat koncom januara. A koncom aprila som mala uz pozitivny test 🙂 Mala som medzi tym 2x menzes. Zatial je vsetko v poriadku 😉
baby tak blahozelam a tesim sa s vami aj u mna to snad tak bude a hlavne ze je vsetko ok aj ked bude to pre mna zmena po tolkych rokoch mam 13r dceru a 11r syna manzel dlho odolaval ale uz aj on chce tak ideme na to 😉
Ja tak isto mirena vybrata 10.1, a 8.2 posledný menzes a hneď tehotná aj doktor bol prekvapený, držím všetkým palčeky nech sú bábätka zdravé 🙂
tak to bolo ozaj rychle ale ved preto ju davame vybrat lebo chceme otehotniet a cim skor tym lepsie 😀 presne tak len nech su zdrave to je naj 🙂
ahojte tak v utorok sla von a vcera som quazi mrchu dostala ale brucho ma statocne boli teda myslim ze to je ona alebo len sa cistim ci ako to nazvat??no mne skor pride ze to menzes aj vas tak brucho bolelo??
@vanda12345 Ja som tiez za dva alebo tri dni dostala menzes, sice dr. povedal, ze mam ocakavat az za mesiac, ale dosiel skor. Normalny. Inac, ked som mala mirenu, tak som nemavala nic. Brucho ma moc nebolelo...
no mna aj ked som mala ani nie menzes ale take spinenie v poslednej dobe ma dost podbrusko bolelo ale toto co od vcera je sila no snad este dnes poboli a prestane
zubrienka1 inak pochval sa ako sa mas ako brusko rastie??snad je vsetko ako ma byt tesim sa s tebou 😉
Ja som po vybrati na treti den dostala menzes,trval 5 dni,podla toho si ratam plodne dni a termin porodu,len moj lekar ma vysmial,ze to urcite menzes nebol....deges,tak sorry,ale ja som tu zena a ja si poznam telo...A inak,iny lekar mi vyratal termin porodu a sedi to s tym mojim menzesom po mirene...
@vanda12345 brusko rastie teda dost rychlo, pred porodom budem ako slon 😀 zatial je vsetko v poriadku, v pondelok idem do poradne...
@gastankaa mna tiez dr. vysmial, ze to MS urcite nebola 😠
@zubrienka1 a kedy mas termin? Ja 3.1.2017
@gastankaa v tehotenskej knizke mi dr. podla MS napisal 1.1.2017 ale mam to o nieco posunute takze termin mam 6.1.2017 (ten je podla UTZ)
baby tak to neviem anija ci je ci nie na vlozke vela nie je ale ked sa utieram ano tak fakt neviem aj ked po 9r mireny co je normalna MS 😉 ani vlozky som si nevedela kupit ved do teraz len intimky🙂 no uvidime co bude ako budeme si davat chvilu pozor aj ked ako vravim k tym 2 sme prisli ani nevieme ako takze co ma prist pride🙂 tesim sa s vami baby jej tak to plodne zacne rok 2017 😉
ahojte baby chcem sa opytat ci ma niekto taku skusenost 12 som si dala vybrat mirenu 13 hned menzes a tak o tyzden na to v utorok a stvrtok sex na plno a vcera po sexe krv a dnes ma brucho velmi boli a zas bolaa aj krv co si o tom myslite dik
Babenky ja som mala mirenu vytiahnutu 12.4 a hneď som otehotnela a výsledok potrat v 20tt..krvacala som 3x a vždy to brali na ľahkú váhu nehladali dôvod...zaver príčina oslabený krcok...prisla som o synceka a ešte to bola moja vina...
@fialka1989 to ma velmi mrzi a dokazalo sa,ze ten krcok bol slaby kvoli mirene? Ja som v 22tt ale mam hrozne tehotenstvo,stale nejaky problem,neviem,ci to ma suvis,tiez som otehotnela tyzden po vybrati.AleMirenu si uz nedam po porode,hoci.som.nemala problemy s nou
@fialka1989 to je mi moc moc luto moja a presne ta otazka co uz tu bola kvoli mirene??
@gastankaa ty jo sikovny ste🙂preco hrozne hmmm co tym myslis
@gastankaa bohužiaľ všetci zatlkaju ...mala som prvé tehotenstvo bez problémov a po mirene všetky problemi od 7tt...prosim ta nič nerob len lez a každú zmenu konzultuj z lekarom...aby si nedopadla ako ja....sranda je že mne lekárka hovorila ze to moc prezivam...teraz my povedala veď ste mlada bude dalsie
@fialka1989
@vanda12345 my sme si po vybrati mireny aj davali pozor,ze aby som aspon mesiac mala normal menzes a aj tak som otehotnela,bola som dost v soku,ale clovek sa tesi,kym nepridu problemy.A ake? Od 7 tt som brutal krvacala,kazdy druhy den,ax do.10-11 tt,dostala som duphaston,ale moj Dr.sa tvaril,ze zrejme potratim a ze je to normalne v tychto tyzdnoch.Z duph.mi byvalo brutalne zle,malatna,grckanie,len dom lezala,pri prvom tehu boli nevolnosti,ale toto bolo neunosne.Potom prisli zle vysledky genet.testov...potom angina....potom zase grckanie...potom tvrdnutie brucha...Netvrdim,ze za vsetko moze Mirena,ale za to krvacanie na zaciatku urcite,no nikto niiic neprizna.Moj Dr.je mantak,podla neho tiez vsetko prezivame a vsetko je vzdy ok,nikdy ho nezaujimaju nejake subjekt.pocity...skoda reci,porodim a vypadnem.Neviem,aku antiku budem riesit po porode,lebo hormony mi nerobia dobre,ale Mirena ee

@gastankaa gratulujem 😉